Ayrıca bir resmi farklı kaydetmek istediğimde kaydetmek için masaüstü geliyor ya, orada İKV'ye sağ tıklayıp açıyorum
"*" Ürün Anahtarı !!!
"*" Ürün Anahtarı !!!
Eve internet bağlandığında İKV'yi indirdim hemen Runtime Error hatası verdi. Forumda arama bölümüne Runtime Error yazdım, Ad-Aware indirmem gerektiğini, virüs gidince hatanın kalkacağını öğrendim. Ad-Aware'la virüsleri tarattım bilgisayar kapandı. Açıldığında Windows'u etkinleştirmemi istedi. 25 haneli ürün anahtarı lazım ama bilmiyorum. Paint açabilsem fotosunu koyacam.
Altta Windows Etkinleştirme İçin Web Sitesi Ziyareti'ne tıklayıp internete girebiliyorum.
Ben de gelmişken sorayım dedim ürün anahtarını nasıl bulabilirim? Program var mı?
Ayrıca bir resmi farklı kaydetmek istediğimde kaydetmek için masaüstü geliyor ya, orada İKV'ye sağ tıklayıp açıyorum
yine Runtime Error hatası veriyor. Ne yapacam?
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: "*" Ürün Anahtarı !!!
Özeline gerekli programı yolladım windows orjinalleştirmek için. Böyle paylaşımlar yasak olduğu için buraya koymadım. Sanırım bilgisayardan pek anlamıyorsun. Anlayan bir arkadaşınla birlikte virüs taramasından geçirip kullanabilirsin. Anlatımı programın içinde mevcut. Verdiğim programa yinede güvenmezsen, nette windows xp orjinalleştirme diye aratıp, çıkan sonuçlardan çözüm bulabilirsin.
Patiklipenguen
- Gltsry
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehr-i İstanbul
aynı sorun dün bendede oldu 
birazdan Bilgisayarcıya götürücem kasayı
birazdan Bilgisayarcıya götürücem kasayı
- BuRSaSpoRLu
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ürün anahtarı kaçak kullanmak ysaktır ama
tabi
bütün herkezi içeri alacak kdr büyük cezaevide yok ama foruma konu açman bence yanlış
tabi
bütün herkezi içeri alacak kdr büyük cezaevide yok ama foruma konu açman bence yanlış

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
Teşekkürler bilgilendirmeler için. O programı deniyeyim.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ