Sivri Ada'da Keşif.

İKV için yazdığınız hikayeler, şiirler veya kurgusal eserleriniz
Getsuga
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Sivri Ada'da Keşif.

Mesaj gönderen Getsuga »

Günlerden bir gün Arzuhalci'den yeni bir görev aldım.Görevim adanın derinliklerini incelemekti.Adaya gitmek için portala yanaştığımda beni neler beklediğini tahmin etmeye çalışıyordum.Portalı kullandım kendimi bir süreliğine felç olmuş gibi hissettim.Bir süre sonra adaya ulaştığımı fark ettim.İşim yeni başlamıştı.İlk önce keşif için ayırdığım bir kaç iksir ve mühimatı cantamdan cıkardım.Biraz ilerledim.Önüme çıkan Bir kaç tazıyı zar zor öldürmeyi başardım.Karşımda ölü bir adam vardı.Bu adamın subayın bahsettiği Gizli ajan olduğunu düşünüyordum.
Yanına biraz yaklaştığımda pili bitmiş bir telsiz bir tüfek içi tuhaf resmi belgelerle dolu bir çanta vardı.Gözümden kaçan bir şey vardı.Ajanın altında kalmış bir harita.Bu haritada gidilmemiş yerler G harfi ile belirtilmişti.Haritaya baktığımda adanın bir çok kısmı keşf edilmemişti.Anlamış gibiydim.Arzuhalci beni bunun için yollamış olmalıydı.Ben düşünürken bir ses duydum.Demirci Rüstemin benim için dövdüğü asamı elime aldım.Bir çalının arkasında sessizce beklmeye başladım.Bir süre sonra o sesin kaynağını öğrendim.Bunlar tazılardı.Gizli ajanın kokusunu alan diğer tazılar buraya üşüşmüştü.Cebimde bulunan iksirlerden birini kaptığım gibi yudumlamaya başladım.Tazılardan bir kaçı beni fark etti.Diğer tazılar ise gizli ajanın ölüsünü kemirmekle meşguldü.Tazılar hızlı adımlarla üstüme doğru koşuyordu.Sayıları çok fazlaydı.Paniklemeye Başlamışken Büyü kitabımdan yeni öğrendiğim Bir elektrik büyüsü aklıma geldi.Asamı sallamaya başladım ve sözleri söyledim.Elimde oluşan elektriği kontrol etmekte zorlanıyordum.Elektrik büyüsünde ustalaşmamıştım.Tazılar hızla üstüme doğru geliyordu.Korkudan doğru düzgün hedef alamamıştım.Hemen elektriği attım.Tazı elektriğin etkisiyle yere düştü bu arada yanında ki tazılarda hasar almıştı.Bu büyünün tehlikeli olduğunu ve kendime zarar verebilceğimi düşündüm.Agah beyden öğrendiğim Meteorit büyüsü aklıma geldi.Asamı salladım ve kutsal sözleri söyledim.Üstüme gelen tazılar ne olduğunu şaşırmışlardı.Havada uçuşan küçük meteorlar tazıların üstlerine yağmaya başladı.Tazıların çoğu ölmüştü.Gizli ajanın yakınındaki tazıları Buz oku büyüsü ile öldürmeyi başardım.Bu büyüler beni çok yormuştu henüz usta bir büyücü olmadığım için çok fazla kudret harcadım.Bir süre sonra hava kararmaya başladı.Dallardan,yapraklardan ve taşlardan yararlanarak bir çadır oluşturdum.Geceyi burda geçirecektim.Arzuhalciden aldığım fareler ve insanlar kitabını okumaya başlamışken birden hevesim kaçtı.Haritayı elime aldım ve en son gidilen yerleri inceledim.Hepsi adanın Sahil tarafı ve güvenli olan yerleri.Adada bir yer dikkatimi çekti.K harfi ile gösterilmiş bir bölge.Sabah olduğunda görevimin K ile gösterilmiş yer olduğunu anladım.Ve oraya gitmek için yardım almam gerektiğini.

Devamını anı şeklinde değilde hikaye gibi yazmayı düşünüyorum.Yorumlarınızı bekliyorum. ^_^

“Yazım” sayfasına dön