arkaşlar 1 lw hırsız çarlar çıkmış benı we arkaşlarımı tanıyo şifre falan ıstıyo sakın ha ben
ne kımseden şifre ısterım nede şifre werırım
bu isim değişklığının yuzunden oluyor
adam çarı çalıp ısım değişcek aman ha dıkkat
1 lw godfreyxsezızım açmış abı ben sumyra falan şifre wer takılayım dıyo
baktım sumyra yanımda adamı ekledım 1 lw
aman dıkkat arkaşlr
yonetım sızede lafım bu ısım değişiklığı çalınan çarları ısmını değişiyolar buna çözum
saygılar
1 lw hırsız çarlar dıkkat
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Friends Of Heaven
1 lw hırsız çarlar dıkkat
kanunixxbaşkan
Re: 1 lw hırsız çarlar dıkkat
Merhabalar,
Aynı server da aynı nickli kullanıcı bulunamaz dolayısıyla çarın çalınmış olması değil silinmiş olması gerekmektedir. Hiç bir koşulda hiç bir amaçla kullanıcı bilgilerinizi 2. bir kullanıcıyla paylaşmayınız. İyi Forumlar.
TWTY
Aynı server da aynı nickli kullanıcı bulunamaz dolayısıyla çarın çalınmış olması değil silinmiş olması gerekmektedir. Hiç bir koşulda hiç bir amaçla kullanıcı bilgilerinizi 2. bir kullanıcıyla paylaşmayınız. İyi Forumlar.
TWTY
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- izhar
- İstihbarat Üyesi
ya paşam aynı nıkı değil
benim nikim kanunixxbaba adam açıyo kanunıxxbaba
aradakı farkı anlamak için ıyıy bakmak lazım
İ YERINE I KOYUYO
benim nikim kanunixxbaba adam açıyo kanunıxxbaba
aradakı farkı anlamak için ıyıy bakmak lazım
İ YERINE I KOYUYO
kanunixxbaşkan
Bu tip durumları önlemek için örneğin aydın nickini aynı sunucu içerisinde aydin olarakta açmanız, böylelikle yaşanacak olumsuzlukları bir nebze olsun önleyebilirsiniz.
TWTY
TWTY
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
TWTY nin de dediği gibi çarın "ı" ise birde "ı" olan yerleri "i" yaparak bir çar aç onu kasma o öyle kalsın başkasıda senin çakmanı açamasın 
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
www.anadoluakincilari.com
İKV'de Ayrılmış İsimler listesi olsa bu durumlar oluşmazdı!TWTY yazdı:Bu tip durumları önlemek için örneğin aydın nickini aynı sunucu içerisinde aydin olarakta açmanız, böylelikle yaşanacak olumsuzlukları bir nebze olsun önleyebilirsiniz.
TWTY
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- izhar
- İstihbarat Üyesi
benim 5 adet kanunixx çar war bi beş daha açam kanunıxx oh ne guzel hayatTWTY yazdı:Bu tip durumları önlemek için örneğin aydın nickini aynı sunucu içerisinde aydin olarakta açmanız, böylelikle yaşanacak olumsuzlukları bir nebze olsun önleyebilirsiniz.
TWTY
kanunixxbaşkan