Facebook sayfa

Diğer kategorilerde bulunmayan ve özel olduğuna inandığınız İKV ile ilgili çalışmalarınız
Kullanıcı avatarı
HakanbuscaTakent
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Facebook sayfa

Mesaj gönderen HakanbuscaTakent »

selam arkadaşlar benim sevdiğim kızın sayfası çalındı.ve de geri alamıyor ne yapabilir.bi yardımcı olsanızda hacker arkadaş falan varsa alabilsek faceden pek anlamıyorum.yapabilecek bir arkadaş varsa yapsakta o na sürpriz etsek ?
Resim
KaPLaN
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Facebook sayfa

Mesaj gönderen KaPLaN »

Merhaba

Hesabın bağlı olduğu mail adresini çaldırmamış iseniz facebook hesabınızı geri alabilirsiniz eğer ki mail adreside çaldırılmış ise mail adresini parolamı unuttum seçeneğinden geri almayı deneyin.
[GM]KaPLaN

Fatih Kaplan

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Kapris
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kapris »

HakanbuscaTakent yazdı:selam arkadaşlar benim sevdiğim kızın sayfası çalındı.ve de geri alamıyor ne yapabilir.bi yardımcı olsanızda hacker arkadaş falan varsa alabilsek faceden pek anlamıyorum.yapabilecek bir arkadaş varsa yapsakta o na sürpriz etsek ?

Süper yapmışsın başlangıç konuşmasını "'selam arkadaşlar benim sevdiğim kızın"' ı okuyunca Bilal Göregenin şarkısı geldi aklıma "'sevdiğim kız bana abi deyince"' bende sandımki sevdiğin kız sana abi dedi :D
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Kapris yazdı:
HakanbuscaTakent yazdı:selam arkadaşlar benim sevdiğim kızın sayfası çalındı.ve de geri alamıyor ne yapabilir.bi yardımcı olsanızda hacker arkadaş falan varsa alabilsek faceden pek anlamıyorum.yapabilecek bir arkadaş varsa yapsakta o na sürpriz etsek ?

Süper yapmışsın başlangıç konuşmasını "'selam arkadaşlar benim sevdiğim kızın"' ı okuyunca Bilal Göregenin şarkısı geldi aklıma "'sevdiğim kız bana abi deyince"' bende sandımki sevdiğin kız sana abi dedi :D
:) :D :lol:
2009-2013
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

=)) Çalan kişi çoktan o hesap üzerinde çok şey yapmıştır.

Ayrıca forumdan HACKER araman güldürdü beni =)

“Diğer” sayfasına dön