Facebook sayfa
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Facebook sayfa
selam arkadaşlar benim sevdiğim kızın sayfası çalındı.ve de geri alamıyor ne yapabilir.bi yardımcı olsanızda hacker arkadaş falan varsa alabilsek faceden pek anlamıyorum.yapabilecek bir arkadaş varsa yapsakta o na sürpriz etsek ?

Re: Facebook sayfa
Merhaba
Hesabın bağlı olduğu mail adresini çaldırmamış iseniz facebook hesabınızı geri alabilirsiniz eğer ki mail adreside çaldırılmış ise mail adresini parolamı unuttum seçeneğinden geri almayı deneyin.
Hesabın bağlı olduğu mail adresini çaldırmamış iseniz facebook hesabınızı geri alabilirsiniz eğer ki mail adreside çaldırılmış ise mail adresini parolamı unuttum seçeneğinden geri almayı deneyin.
HakanbuscaTakent yazdı:selam arkadaşlar benim sevdiğim kızın sayfası çalındı.ve de geri alamıyor ne yapabilir.bi yardımcı olsanızda hacker arkadaş falan varsa alabilsek faceden pek anlamıyorum.yapabilecek bir arkadaş varsa yapsakta o na sürpriz etsek ?
Süper yapmışsın başlangıç konuşmasını "'selam arkadaşlar benim sevdiğim kızın"' ı okuyunca Bilal Göregenin şarkısı geldi aklıma "'sevdiğim kız bana abi deyince"' bende sandımki sevdiğin kız sana abi dedi
Kapris yazdı:HakanbuscaTakent yazdı:selam arkadaşlar benim sevdiğim kızın sayfası çalındı.ve de geri alamıyor ne yapabilir.bi yardımcı olsanızda hacker arkadaş falan varsa alabilsek faceden pek anlamıyorum.yapabilecek bir arkadaş varsa yapsakta o na sürpriz etsek ?
Süper yapmışsın başlangıç konuşmasını "'selam arkadaşlar benim sevdiğim kızın"' ı okuyunca Bilal Göregenin şarkısı geldi aklıma "'sevdiğim kız bana abi deyince"' bende sandımki sevdiğin kız sana abi dedi
2009-2013
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Ayrıca forumdan HACKER araman güldürdü beni