Timxfaster çalınmıstır
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Timxfaster çalınmıstır
Arkadaslar 10,01,2010 tarıhınde gece saat 01.30 sırasında carım calınmıstır.benım ısmıme yapılacak herhangı bır ıtem ıstemını kesınlıkle kabul etmemenızı we kımın caldıgı hakkında bılgısı olanın yada ogrenenın bana ulasmasını rıca edıyorum sızden
HeRŞeY! uNuTTuMdA B!R BAnA Ett!ğ!N İhAnEt!n! uNuTmAdıım
Re: Timxfaster çalınmıstır
Geçmiş olsun bugün söyledin çok üzüldüm nedir şu emek hırsızlarından çektiğimiz ve hırsızdanda item alan o hırsızdan farkı yoktur bilinçli olarak alınıyorsa tabiki.
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
çalan kişiyi uzaklarda arama.. bugüne kadar şifreni kime verdiysen onlar arasında bir seçim yap.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Evet katılıyorum.Melankolik yazdı:çalan kişiyi uzaklarda arama.. bugüne kadar şifreni kime verdiysen onlar arasında bir seçim yap.
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
Geçmiş olsun Semih :S Bir ihtiyacın olursa adres belli
inş en kısa zamnada alırsın çarını
ωнιѕкվ
Gölge güneşe varamaz !
Gölge güneşe varamaz !
+1smyra yazdı:Evet katılıyorum.Melankolik yazdı:çalan kişiyi uzaklarda arama.. bugüne kadar şifreni kime verdiysen onlar arasında bir seçim yap.
ωнιѕкվ
Gölge güneşe varamaz !
Gölge güneşe varamaz !
- FiRaRiSeVdAm
- İskele Babası
Kardeşim inşallah carlarini en yakin zamanda geri alirsin ne zaman yardima ihtiyacin olsa yanindayim
Vefasizim
-
- İri Fare Avcısı
hepınıze tesekkur ederım arkadaslar cok sagolun sızın sayenızde carımda calınsa ıtemlerımde gıtse kımse belımı kıramaz...
-
- İri Fare Avcısı
Kardes dımı onceden kraldık sımdı vezır ıtemsız capulsuz kaldık yer yuzune ındık alem seyredıo bızı:D