Selamlar.
Öncelikle art niyetsiz masumane olanlara sözüm yok şimdiden söylimde.
Bu isim değiştirmeyi bu kadar önemsemek bu kadar acil bir şeymiş gibi sunmak
oyun içinde en çok istenen ( oyuncular tarafından ) şeyler dururken bu isim değiştirmek
olayı ne kadar değerlendirilerek uygukamaya konuyor. 50 tanede çarım olsa birinin bile
ismini değiştirme gereği duymam çünkü her bir isim düşünülerek konulmuştur.
Şimdi bir kaç nokta merak ettiğim oyunda her türlü hırsızlıklar düzenbazlıklar yapılarak
el değiştiren karekterler bu isim değiştirme hakkı verilerek adeta aklanarak çıkacaklar
oyuna karşımıza tanımadığımız ( isim değişikliğinden dolayı ) aynı hareketlere devam edecekler
aklanan karekterlerle. Olayın neresinden bakarsak bakalım bence gereksiz bir şey bu bir genel af
gibi herkes kaldığı yerden devam edecek çalınan emeklerle onlar havasını atacak isim değiştirerek.
Bir diğer yönüde arkadaş listelerine eklenmiş olan karekter isimleri isim değişikliğinden dolayı o
listede gereksiz yere yer işgal edecekler kim nerden bilecek hangi arkadaşının hangi çarının ismini değiştirdiğini
birde oyuna ara verdilerse hepten koparlar. Bir yönüde bence kirlilik olcak Türkçemize uygunsuz şekillerde
yazılış biçimleri ile neymiş bir büyük bir küçük harfleri sıralayarak görüntü kirliliği bir oyun olabilir burası
ama aynı zamanda yönlendirici eğitici yönüde olması lazım gerekmezmi onca öğrencinin bulunduğu bir ortamda
bunları değerlendidinizmi ne kadar değerlendirdiniz bilemiyorum ama sayılacak çok şey var adil yönü zaten yok
bende istanbuldayım ama sadece bu oyunu bizler oynamıyoruz buda başka bir adaletsizliği umarım her şey
istediğiniz umduğunuz gibi gelişir ama kırılan oyuncular mutlaka olacak gene küsecekler oyuna adaletsizliğe...
Her şeyin gönlünüzce olması dileği ile iyi Eylenceler.
Sarıgülüm Mesor : ( Teşkilat sunucu )
Ormes Sarıgülüm: ( Sancak sunucu )
İsim Değiştirme Bir Aklama Paklama Yöntemimidir?
- justine
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İsim Değiştirme Bir Aklama Paklama Yöntemimidir?
Ya bu isim değiştirme konusu zaten hikaye..
Karakterin ismini değiştirsen nolur , başında oynayan aynı oyuncu.. Bizim oralarda bi laf vardır hani ; " Yer değişme , huy değiş"
Benim tek üzüldüğüm nokta şu ; çalınan karakterler ve reel parayla satılmış olan hesaplar için bundan iyi bir çözüm yolu olamazdı..
Sağolsunlar bankasının genişletilmesini 3 yıl , meteor bölgesinin gelmesini 2 yıl bekleyen , bu oyuna birçok yeni oyuncu kazandırmış eski oyuncuların gönlü İKV yönetimi tarafından bir kez daha kırılmış ve amiyane tabiri ile yeni yetmelere bu hizmet sunulmuştur..
Asıl siyaset bundan sonra başlıyor..Acaba eski oyuncuların gönlünü tekrar kazanmak için ne yapılacak ?? Bence sorgulanması gereken esas konu bu..
Karakterin ismini değiştirsen nolur , başında oynayan aynı oyuncu.. Bizim oralarda bi laf vardır hani ; " Yer değişme , huy değiş"
Benim tek üzüldüğüm nokta şu ; çalınan karakterler ve reel parayla satılmış olan hesaplar için bundan iyi bir çözüm yolu olamazdı..
Sağolsunlar bankasının genişletilmesini 3 yıl , meteor bölgesinin gelmesini 2 yıl bekleyen , bu oyuna birçok yeni oyuncu kazandırmış eski oyuncuların gönlü İKV yönetimi tarafından bir kez daha kırılmış ve amiyane tabiri ile yeni yetmelere bu hizmet sunulmuştur..
Asıl siyaset bundan sonra başlıyor..Acaba eski oyuncuların gönlünü tekrar kazanmak için ne yapılacak ?? Bence sorgulanması gereken esas konu bu..

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
O Kadar Çözüm Getirilmesi Gereken Sorun Dururken İsim Değiştirmenin Acelesiydi ya.Birisi Gider Birisi Gelir Doğrudur Ama Gelen Gideni Aratır.Kendi Hakkımız Olanı Alamıyoruz Hak Etmiyen Hak Etmiyeceği Şeyi Alıyor Artık.
Buna Bir Çözüm Getirilmesi Dileği İle...
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Hiçbir alakası yok bence , bu yöntem hani biz loncaya girince çar açıyoruz ya , Loncaismixnick diye yakında lonca sistemi gelecek ve lonca ismi üstte olacak.Eğer gelmeseydi ismimiz aynen şöyle okunacaktı . Örnek : VatanVatanxseyhzade gibi.

sana katılıyorum kardeşim şu an itibari ile oyuna bile giriş yapılamazken bakında görün nelerle uğraşıyorlar birde eski küfürbazların alayı geri gelecek bu isim değiştirme muhabbetiyle bakalım ne olcak hayırlısı diyelim...bLaDexm yazdı:O Kadar Çözüm Getirilmesi Gereken Sorun Dururken İsim Değiştirmenin Acelesiydi ya.Birisi Gider Birisi Gelir Doğrudur Ama Gelen Gideni Aratır.Kendi Hakkımız Olanı Alamıyoruz Hak Etmiyen Hak Etmiyeceği Şeyi Alıyor Artık.
>>>>>>>>>>>>>>>Wanted<<<<<<<<<<<<<<<<<
İsim değiştirme mevzusu betadan tam sürüme geçerken beta döneminde açılan karakterlerin silinme mevzusu ve şimdide kutu satmak için karakterlere isim değiştirme hakkı verilmesi bir maymun iştahlı yönetim anlayışını ve onların İSTİKRARSIZlığını gösteren bir durumdur.
betadan kalma büyük küçük isim yada bir iletide görmüştüm 31MeHmEt69 gibi sayı ile açılabilen karakterlerin engellenmesi insanların emeğinin zayi edilmesi bence çok yanlış. Madem ki bu tür isimleri oyundan kaldıracaksın baştan koysaydın böyle bir kural kimse mağdur olmazdı.
Bir BETAcıyız davası baştan beri oyun içerisinde ben bilirim havaları aldı başını gidiyor. Beta ise beta bu kimin umurunda kanıtıda yok isminin büyük olması beta yada tam sürüme geçerken açmış olabileceği anlamına gelirken ve üstelik oyunu anlayabilmiş ve çok sonradan çeşitli sınıflarda karakter açarak oyunun ehli haline gelmiş oyuncular varken(Betayım demezler), şimdi kutunuzu satabilmek adına girişmiş olduğunuz bu eylem çevremizde betalardan oluşan bir ordu oluşturacak.
Kim BETA kim DEĞİL birbirine karışacak. aslında bu eyleminiz beta olmak yada olmamak değil kutu alanlar yada alamayanlar şeklinde oyuna yansıyacak;
aaaaa:sa betamısın?
xxxxx:Ezelden beri...
aaaaa:...
bunu zaman gösterecek.
Hatta yakında forumda şöyle bir konu görürseniz şaşırmayın;
ARTIK BENDE BETACIYIM...
Saygılarımla...
betadan kalma büyük küçük isim yada bir iletide görmüştüm 31MeHmEt69 gibi sayı ile açılabilen karakterlerin engellenmesi insanların emeğinin zayi edilmesi bence çok yanlış. Madem ki bu tür isimleri oyundan kaldıracaksın baştan koysaydın böyle bir kural kimse mağdur olmazdı.
Bir BETAcıyız davası baştan beri oyun içerisinde ben bilirim havaları aldı başını gidiyor. Beta ise beta bu kimin umurunda kanıtıda yok isminin büyük olması beta yada tam sürüme geçerken açmış olabileceği anlamına gelirken ve üstelik oyunu anlayabilmiş ve çok sonradan çeşitli sınıflarda karakter açarak oyunun ehli haline gelmiş oyuncular varken(Betayım demezler), şimdi kutunuzu satabilmek adına girişmiş olduğunuz bu eylem çevremizde betalardan oluşan bir ordu oluşturacak.
aaaaa:sa betamısın?
xxxxx:Ezelden beri...
aaaaa:...
bunu zaman gösterecek.
Hatta yakında forumda şöyle bir konu görürseniz şaşırmayın;
ARTIK BENDE BETACIYIM...
Saygılarımla...

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Arkadaşlar bizim tepki vermemiz gereken büyüklü küçüklü isim açılması değil, bu hakkın sadece fuara gidecek olanlara tanınmış olmasıdır bence. Arkadaşın yazdıklarını düşünmemiştim ama huylu huyundan vazgeçmez. Ne kadar isim değiştirsede kendilerini ele verirler. Bu beta olayıda son bir kaç aydır moda olmuş durumda zaten. Oyunda herkesin size saygı ve sevgi duymasını istiyorsanız, karakter adınız Aaa olsa bile, kişiliğinizle bunu başarırsınız zaten. İnsanlar ekranda gördükleri karakteri umursamazlar bile. Emin olun vayy be adam betaymış diyecek kadar kıt düşünenler bir elin parmağını geçmez.
Tekrar söylemek istiyorum yönetim 2. kez aynı yanlışı yapıyor. Fuara gelenleri ödüllendirmek istiyorlarsa bunu oyun dünyasını etkileyecek ödüllerle yapmamalıydılar. Bir kaç yıl önce yine aynı şey olmuştu alman ok ucu itemler dağıtılmıştı. Yine hepimiz isyanlardaydık, gidemeyenler ne olacak diye. Tabi kaba tabiriyle nato mermer nato kafa derlerya, sesimizi duyduklarını hiç sanmıyorum.
Tekrar söylemek istiyorum yönetim 2. kez aynı yanlışı yapıyor. Fuara gelenleri ödüllendirmek istiyorlarsa bunu oyun dünyasını etkileyecek ödüllerle yapmamalıydılar. Bir kaç yıl önce yine aynı şey olmuştu alman ok ucu itemler dağıtılmıştı. Yine hepimiz isyanlardaydık, gidemeyenler ne olacak diye. Tabi kaba tabiriyle nato mermer nato kafa derlerya, sesimizi duyduklarını hiç sanmıyorum.
Patiklipenguen
bLaDexm yazdı:O Kadar Çözüm Getirilmesi Gereken Sorun Dururken İsim Değiştirmenin Acelesiydi ya.Birisi Gider Birisi Gelir Doğrudur Ama Gelen Gideni Aratır.Kendi Hakkımız Olanı Alamıyoruz Hak Etmiyen Hak Etmiyeceği Şeyi Alıyor Artık.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Her Güzel bir Olayın arkasında Elbetteki Karşıt cıkanlar olabilicek.Elbette HIRSIZ ÇAR olan kişiler İsim değişikliğinden dolayı MASUM olacak. Ama getirdiği Güzel şey. Bu olayı örtecek.Ormes yazdı:Selamlar.
Öncelikle art niyetsiz masumane olanlara sözüm yok şimdiden söylimde.
Bu isim değiştirmeyi bu kadar önemsemek bu kadar acil bir şeymiş gibi sunmak
oyun içinde en çok istenen ( oyuncular tarafından ) şeyler dururken bu isim değiştirmek
olayı ne kadar değerlendirilerek uygukamaya konuyor. 50 tanede çarım olsa birinin bile
ismini değiştirme gereği duymam çünkü her bir isim düşünülerek konulmuştur.
Şimdi bir kaç nokta merak ettiğim oyunda her türlü hırsızlıklar düzenbazlıklar yapılarak
el değiştiren karekterler bu isim değiştirme hakkı verilerek adeta aklanarak çıkacaklar
oyuna karşımıza tanımadığımız ( isim değişikliğinden dolayı ) aynı hareketlere devam edecekler
aklanan karekterlerle. Olayın neresinden bakarsak bakalım bence gereksiz bir şey bu bir genel af
gibi herkes kaldığı yerden devam edecek çalınan emeklerle onlar havasını atacak isim değiştirerek.
Bir diğer yönüde arkadaş listelerine eklenmiş olan karekter isimleri isim değişikliğinden dolayı o
listede gereksiz yere yer işgal edecekler kim nerden bilecek hangi arkadaşının hangi çarının ismini değiştirdiğini
birde oyuna ara verdilerse hepten koparlar. Bir yönüde bence kirlilik olcak Türkçemize uygunsuz şekillerde
yazılış biçimleri ile neymiş bir büyük bir küçük harfleri sıralayarak görüntü kirliliği bir oyun olabilir burası
ama aynı zamanda yönlendirici eğitici yönüde olması lazım gerekmezmi onca öğrencinin bulunduğu bir ortamda
bunları değerlendidinizmi ne kadar değerlendirdiniz bilemiyorum ama sayılacak çok şey var adil yönü zaten yok
bende istanbuldayım ama sadece bu oyunu bizler oynamıyoruz buda başka bir adaletsizliği umarım her şey
istediğiniz umduğunuz gibi gelişir ama kırılan oyuncular mutlaka olacak gene küsecekler oyuna adaletsizliğe...
Her şeyin gönlünüzce olması dileği ile iyi Eylenceler.
Sarıgülüm Mesor : ( Teşkilat sunucu )
Ormes Sarıgülüm: ( Sancak sunucu )
Size Soruyorum ?
Can yakma Pahasına mı İcad oldu Barut ?
Selamlar
Açtığım başlığa doğrusu haylı destek bekledim ama malesef gördüğüm kadarı ile kimseden ses çıktığı
yok yeterince görüş belirten arkadaşlarada teşekkürler. Forumda her gün sıra sıra başlıklar açanlar
çarım çarlarım çalındı soyuldum diyenler hani nerdesiniz açtığım başlık o hırsızların aklanmasını eleştirmekti çarlarım çalında soyuldum ağlamaları hikayemi idi herkesin yoksa sizlerdemi bir amaç peşindeydiniz...
Herkes işine geldiği gibi bakmasın olaya mantıklı olalım mantıklı düşünelim çıkarlarımızı bir tarafa bırakarak.
Her şeyin gönlünüzce olması dileği ile iyi Eylenceler
Ormes...
Açtığım başlığa doğrusu haylı destek bekledim ama malesef gördüğüm kadarı ile kimseden ses çıktığı
yok yeterince görüş belirten arkadaşlarada teşekkürler. Forumda her gün sıra sıra başlıklar açanlar
çarım çarlarım çalındı soyuldum diyenler hani nerdesiniz açtığım başlık o hırsızların aklanmasını eleştirmekti çarlarım çalında soyuldum ağlamaları hikayemi idi herkesin yoksa sizlerdemi bir amaç peşindeydiniz...
Herkes işine geldiği gibi bakmasın olaya mantıklı olalım mantıklı düşünelim çıkarlarımızı bir tarafa bırakarak.
Her şeyin gönlünüzce olması dileği ile iyi Eylenceler
Ormes...