OTTTOMAN ın konusundaki kilit
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
OTTTOMAN ın konusundaki kilit
Bakın hemen kilitlediler adam küfürmü etti hayır hakaretmi etti hayır sebep:yeni isim degiştirme özelligi verilen kutunun hırsızlara yarayacagını söyledi malesef ani şekilde konu kilitlendi OTTTOMAN kardeşim sana sözüm galiba bu 10. köydü bizim gibilere oyunda yer yokmuş meger GM ler oyunu bu kadar cazip ve ünlü eden oyuncuları çabuk unuttular umarım oyuncularda onları unutur ben 2006 da bu oyuna ilk başladıgımda oturdugum semtte 3 cafe vardı 3üde birbirine rakipti ama bir farkları yoktu oyunlarıda nfspeed medial honor caunter falan ben bu oyunu oynarken cocuklar gördü önce abi ne dediler nasıl bir oyun anlattım online yazışmalı güzel bir oyun diye 3 ay sonra 3 cafede çılgınlık derecesinde baglandı demem o ki size bu degerleri veenleri unuttunuz başka lafım yok oyun 3 kişinin oyunu olmuş
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Re: OTTTOMAN ın konusundaki kilit
Bahsi geçen konu silinmemiş, konu sahibine istekleri yada yorumları nedeni ile ceza verilmemiş... Forum kirliliğinin önüne geçilmesi amacı ile konuya verdiğim cevabı sizin için de yinelemek isterim. Çünkü " Genel Etkileşim " bölümümüzde bu konu sabitler içindedir. Daha kolay etkileşim içinde olup, aradığınız cevaplara daha hızlı ulaşabilirsiniz. İyi forumlar.
RedNight yazdı:Genel Etkileşimde sabit konumuz bulunmakta. Lütfen " viewtopic.php?f=46&t=44037 " konu ile ilgili burdan devam ediniz.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!