TTnet giriş yapılmıyor !
TTnet giriş yapılmıyor !
Forumda diğer hesaplardan da çeşitli zamanlarda oyuna giremeyen arkadaşlar olmuş şuan da TTnettetn giriş yapamıyorum acaba sunucularda bi çalışma mı var ?

Re: TTnet giriş yapılmıyor !
mynet ve tt net hesaplarımdan giris yapamıyorum bende
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Deneme yapıyorlarmıs KIZILBEY dıo
ne denemesıyse Vaktıydı snakı :evil: :evil: :evil:
Onların Denemesini Zorla İnsanı Küfürbaz Ederler Arkadaş Kestik Zırh düştü alamadan Oyundan Düştük Giremiyoruzda Böyle İşin ben................... Yeter Da
TaLa l AsiLTüRk l DrxTaLa l TaLaII
TaLa yazdı:Onların Denemesini Zorla İnsanı Küfürbaz Ederler Arkadaş Kestik Zırh düştü alamadan Oyundan Düştük Giremiyoruzda Böyle İşin ben................... Yeter Da
hobaa aga içim acıdı valla ya... o klavye ve mause nin halini dusunemiyorum
Way way way. Kardeş bi büyük rakı alıp geliyorumTaLa yazdı:Onların Denemesini Zorla İnsanı Küfürbaz Ederler Arkadaş Kestik Zırh düştü alamadan Oyundan Düştük Giremiyoruzda Böyle İşin ben................... Yeter Da

ARkadaş Gel Küfür Etme İşte Zorla Adamı Küfürbaz Ediyorlar Mause Klavye Paramparça ettim Deli oldum burda Deneyecek Zaman mı yok ulan Altı Üstü Bi zırh düştü onuda Aldılar helal Olsun Sizee Helalll Burda Şimdi Nasıl Sövdüğümü Tahmin Edersiniz inşallah..Sinirden Pc yi kıracam arkadaş
TaLa l AsiLTüRk l DrxTaLa l TaLaII
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Sanki Sene 2008
Tam Sövmelık ßir HaTaCrack yazdı:Way way way. Kardeş bi büyük rakı alıp geliyorumTaLa yazdı:Onların Denemesini Zorla İnsanı Küfürbaz Ederler Arkadaş Kestik Zırh düştü alamadan Oyundan Düştük Giremiyoruzda Böyle İşin ben................... Yeter Da) O nası bi kısmettir. Ya da şöyle diyeyim bu nası bi hatadır.
Ama yapacak ßişi yok olna Oldu
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

Nerull yazdı:Merhabalar,
TTNET servislerinde yaşanan bir erişim sorunu sebebiyle TTNET hesaplarıyla oyuna girişlerde sorun yaşanmaktadır.
Bilgilerinize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=44465
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!