2010 Fan Art için hazırlamış olduğumuz eserleri bu konu altından görüntüleyebiliriz .
Sonuçlar çıkınca sadece Galiplerin resimlerini/yazılarını/videolarını görüyoruz .
Diğer katılımcıların da eserlerini görmek isteriz .
Resim(Çizim, Duvar Kağıdı, Görsel) ve Video'ları buradan paylaşalım
İşte benim İstanbul'da adlı Duvar Kağıdı çalışmam ;
Yaa bişi sorcam. ben resmi göndere tıkladım fan art için. sonra web sayfası yüklendi sonrada web syfası grüntlenemiyor çıktı .. gönderdiğine dair bir ileti gelmedi , umarım göndermiştir :?
Yaa bişi sorcam. ben resmi göndere tıkladım fan art için. sonra web sayfası yüklendi sonrada web syfası grüntlenemiyor çıktı .. gönderdiğine dair bir ileti gelmedi , umarım göndermiştir :?
Resim güzel, hoş. Lakin ;
Etraftaki toz bulutu bence resmin güzelliğini bozmuş :roll: Dereceye girebilecek gibi bir eser görmüyorum ama başarılar dilerim. .
Web Sayfası Görüntülenemiyor mu oldu ? Üzgünüm çalışman iletilmemiş Aynı sorun bende de olmuştu. Sonra bir arkadaş yardımcı olmuştu, göndermiştim ve "İletiniz Başarıyla Gönderilmiştir" mesajı almıştım. .