Arkadaşlar ilk önce herkeze selam şu aralar bazıları kons mediden iyi diyor bazıları medi verrim daha iyi diyor sizce nedir ve neden medi veya konsantrasyon yazarsanız sevinirim..
Oylama Gibi Olacak:
1=Konsantrasyon
2=Meditasyon
Neden:
Hepinize Şimdiden Çok Teşekkür Ediyorum İnş Bütün Büyücüleri Bu Konuyla Bi İleri Daha Götürmüş Oluruz..
Bütün Sağlam Büyücüler Bu Konuya
Bütün Sağlam Büyücüler Bu Konuya
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Re: Bütün Sağlam Büyücüler Bu Konuya
öncelikle kullanma yerine bağlı eğer klanda konsantrasyon işe yaramaz ama büyücü ws sinde vazgeçilmez bir yetenekdir yani kullanma yerine ve zamanına bağlı

Son gün geldiğinde, bizde oyunumuzu oynayacağız ; İki ters, bir düz
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
Meteorit kullanıyorsan yanına bir kons. tatlı gider. Meteoriti hiç bi zamna konssuz kullanmadım ki işini bilirsen kons harika bir yetenek ayrıca klandada etkli . Üstü full fundi bir şifayı 10 sn içinde yatırabilirsin ama bunun için biraz düşünmen biraz takip etmen biraz da zamanlama yapman lazım .
Nasıl mı ck atış ve can basma sürelerini düşün ve takip et
Ben meditasyonu 5 olarak kullanıyorum oda bölgelerde ejderle beraber çok iyi oluyor. Hiç kudret ikisiri kullanmıyorum.
He eğer ki buz elektrksen ozaman direnç kırma kullanmalısın
He eğer ki buz elektrksen ozaman direnç kırma kullanmalısın
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
- Lodosxbaskan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Meditasyon; 15 puan oldugunda %25 enerji artısı ve her bir puanda %5 lik ilave kudret ekliyor , /5 büyü kritik arttırıyor..Genellikle Meditasyon Grub Bölgelerinde bazı büyülerin kullandıgı bir yetenektir..ws fazla iş görmez bir savascıya zihin attıggımızda ve canımız azalırsa hmen meditasyon acarsak enerjimiz ve kudretimiz 15 saniye içinde yarıya gelir ve %5 kritik veriyor .. Kritik attıgımızda ise 1 snye duruyor Bu esnada Kritik ,enerji ve kudretin cabuk dolması için kullanılır..
Kontrasyon; 15 puanda büyü hasarlarını arttırıyor..Büyü sürelerini 1 saniye indiriyor ( buz oku 3 snye ise kontasyon acarsak 2 sny iner) Ancak büyü hasarlarının ve süre indirimi saniyelik bir iştir .. bir ws de kullanırsan kontrasyon durumunda iseniz savascının size sert yetenegi ile vurusu artar fazla hasar alırsınız...Bazı büyücüler kesmekte zorlandıkları yaratıkları kesmek için kullanır En etkili yönü büyü hasarlarlarının artması ve büyü sürelerinin 1 snye azalması...
Bildiklerimi yazdım ...
Benim büyücümde medi 15 sana tavsiyem Meditasyon kullan dedigim gibi grub bölgelerinde fazla iş görür böyllikle hem kritik yönünden hem de kudret yönünden avantajlı olursun..
Saygılarımla, Matadorxölümsüz
İyi Oyunlar,İyi Forumlar
Kontrasyon; 15 puanda büyü hasarlarını arttırıyor..Büyü sürelerini 1 saniye indiriyor ( buz oku 3 snye ise kontasyon acarsak 2 sny iner) Ancak büyü hasarlarının ve süre indirimi saniyelik bir iştir .. bir ws de kullanırsan kontrasyon durumunda iseniz savascının size sert yetenegi ile vurusu artar fazla hasar alırsınız...Bazı büyücüler kesmekte zorlandıkları yaratıkları kesmek için kullanır En etkili yönü büyü hasarlarlarının artması ve büyü sürelerinin 1 snye azalması...
Bildiklerimi yazdım ...
Benim büyücümde medi 15 sana tavsiyem Meditasyon kullan dedigim gibi grub bölgelerinde fazla iş görür böyllikle hem kritik yönünden hem de kudret yönünden avantajlı olursun..
Saygılarımla, Matadorxölümsüz
İyi Oyunlar,İyi Forumlar
!^^+^^! ⓛⓞⓓⓞⓢ ⓑⓐⓢⓚⓐⓝ !^^+^^!
!●●! リム σレυᄊ リム 乙ムキ乇尺 !●●!
Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ
http://yaolumyayasam.tr.gg/Ana-Sayfa.htm
Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ
cevaplarınız mantıklı fakat konsantrasyonu açtığında hareket edemiorsn buda klanda büyük bir dezavantaj

Son gün geldiğinde, bizde oyunumuzu oynayacağız ; İki ters, bir düz
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Seyr-i Beka
Dezavantajı bertaraf etmek senin elinde. Kullanabilene 
VBMaSTeR - BuRRaQ
- Lodosxbaskan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Meditasyon..izmirlii yazdı:Uygunsuz davranışlarınızdan dolayı Forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
!^^+^^! ⓛⓞⓓⓞⓢ ⓑⓐⓢⓚⓐⓝ !^^+^^!
Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ
Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ
Direnç kırma. Çünkü bir kez tutulsa bile yenilenme süresi az. Mesela büyücüyle vs atarken , sen buz + meteorit + direnç yaparsan bu senin lehinedir. Sen direnç kırarsın sonra buz atarsın , adam ya onu tutar ya da meteoritini. Karar onun. 2 türlü de hasarı yer
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
zaten büyü vslerinde "genelde" yüksek hasarı olan büyü meteorittir. buz daha düşüktür. sen direnç+buz attın onu tuttu diyelim. meteoriti atarsın. ama o meteoriti tuttu diyelim. direnç+buz ile -üstünde kritik item de varsa yeterince- çok büyük ihtimalle kritik geleceği için meteoritin hasarını yakalarsın.anonimm yazdı:Direnç kırma. Çünkü bir kez tutulsa bile yenilenme süresi az. Mesela büyücüyle vs atarken , sen buz + meteorit + direnç yaparsan bu senin lehinedir. Sen direnç kırarsın sonra buz atarsın , adam ya onu tutar ya da meteoritini. Karar onun. 2 türlü de hasarı yer![]()
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Ben ne dedim :lol:mitmet yazdı:zaten büyü vslerinde "genelde" yüksek hasarı olan büyü meteorittir. buz daha düşüktür. sen direnç+buz attın onu tuttu diyelim. meteoriti atarsın. ama o meteoriti tuttu diyelim. direnç+buz ile -üstünde kritik item de varsa yeterince- çok büyük ihtimalle kritik geleceği için meteoritin hasarını yakalarsın.anonimm yazdı:Direnç kırma. Çünkü bir kez tutulsa bile yenilenme süresi az. Mesela büyücüyle vs atarken , sen buz + meteorit + direnç yaparsan bu senin lehinedir. Sen direnç kırarsın sonra buz atarsın , adam ya onu tutar ya da meteoritini. Karar onun. 2 türlü de hasarı yer![]()
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..