Evet Beyler Hikayeye Başlıyorum Bu Gordugnuz EFTELAM adlı Kişi bana Kurban Bayramına Son 7 Gun Kala Felan Pm attı
EFTELYAM Arkadaşım Sen Işık zırhmı ve Işık Takı setimi Düşürmek İstiyorsun DEdi
:ugeek:
Zalimxraki Evet Ama Tank Almıyorlar Hep büyücü Şifacı Alıyorlar dedim
EFTELYAM Hım Sen Kp kasıyormusun Dogrumu Dedi
Zalimxraki Evet KAsıyorum Ne oldu ki ?
EFTELYAM Sen Bana Kp KAs bende SAna Işık Zırh VE Takı Seti Düşürüyüm Dedi
Zalimxraki Harbimisin abi Tamam Sana kp Kasıyım dedim kaç bin İstiyorsun dedim :geek:
EFTELYAM 2 yıldız Yap Yeter
Zalimxraki O KAdar Yapamam Abi En Fazla 75 bin KAsarım Dedim
:|
EFTELYAM Tamam o Zaman Şimdi Char Açıyorum Sana pm Atıyorum oke Dedi Charın ısmı (Exclusive)
Zalimxraki 1 Gün Sonra ) Hadi Gel Abi Mekana KAsalım Dedim
EFTELYAM Geliyorum tamam Dedi
Zalimxraki NE ise Araban 3 gün Felan Geçti 25 30 bin kp KAstım Sonra DEDİMKİ : Hadi Abi Beni Sıqo migo sokalım dedim
EFTELYAM Tamam Abim #@!? buqun işim var dedi .... Her Zamanki ŞEyler !!!
Zalimxraki ABi BAk Bayramdan Sonra Giremem Benim İşim var Gücüm var Dedim
EFTELYAM Tamam Abim Sorun Deil Bayram dan Sonra Saat kaç gibi EVdesın dedi !!!!
Zalimxraki Abi akşam ... . ... Şu Saatlerde Gelirim Dedim ....[0/quote]
EFTELYAM Tamam abim Ayarlarız Cane Dedi .
Zalimxraki Tamam Abi Bak Bayramdan Sonra Sorun Cıkmasın Ben karışmam Dedim
EFTELYAM Yok yok Bişi olmaz söz Düşürecez dedi ...
Zalimraki Sonra ben bu İnsana Güvendim beyler Ne ise Her zaman Kp istiyorlar hiç migo sıqınak yapmıyorlar En sonunda patladım bunun Arkadaşımı ne Dewrim var Gelmiş Osmanın Kp cisisin banada Kp ver Dedi (Onceden Hep vermistim bu Ahmete 1500 2000 bin kpde buna verdım !!) İşim var vermiyorum dedim İİ sen bilirsin dedi Bu iş burda biter dedi Yol al dedi.... LAFA bak ya xD Kp vermedıkmı Suçlu cıkıyoruz Adamlarda Tık yok Hep Kp diyorlar Migo siqo yok,, varda ole 2 3 günde 1 veya 2 kere Ondada Diyorlarki EFTELYAM abim şansın yok ya diyor .... Zalimraki Hay Osman abi Kaç Sefer Soktunki Düşşün ( Exclusive ) Bu chara Tam 55 Bin Kp Kastım Bana Tık yok Sonunda KAvqa Ettik Bana Işık Hanım İtem Düşürmücekmiş Kendisi Tam bir (( DOLANDIRICI Düzenbazdır Benden Maden İşine Başlıcaktı Benım CHarlarımın Şifrelerini İStedi Kaç SEfer Vermedım !!!
Zalimraki Bide Diyorki EFTELYAM Ben sana KEnan Yüzük, Büyük Sahra 49 lv Pantolon, Yücelen Halit Eldiven , FArabi Solucan Eldiven , Zilfoan Dış Balyoz Düşürdüm Ödeşdik Diyor .... Lan Ben Sana Zilfoan Düşürmü Dedim Bana Işık Hanım Düşür Dedim Düzenbaz Dolandırıcı :evil:
İşte Beyler Konu bu EFTELYAM DOLandırı DüzenBAzdır !!!
sonuna kadar haklısın kardeş banada geçen gün 1 lwl çar açıp küfür etmişti . bunun eski charı Fanez güvenmeyin kesinlikle . hırsız düzenbaz küfürcü sahtekar üşkaatcı herif .
MEhmet Burada Haksız Olan Biri Varsa Oda Sensin Şimdi Niye Diceksin Onuda Söliyem SAna Şimdi Siz Osman Gille ANlaşmışsınız Sen Tanklıqı Bilmiyormuşsun Bilmediqin İcin Doru Düzgün Bişe Yaparyorsunuz ADam Senden Charını Boşalt Ver Demiş Şifresini Ztn Heralde Fotoda Görüldüqü Gibi SEnin charında Şah Eser İtem Yoq O Yüzden İstemiş SEnde Yanlış Anlamışsın Yani Bura da Haksız Sen Olyorsun...
sonuna kadar haklısın kardeş banada geçen gün 1 lwl çar açıp küfür etmişti . bunun eski charı Fanez güvenmeyin kesinlikle . hırsız düzenbaz küfürcü sahtekar üşkaatcı herif .
Varsa Foton at Kardeş Ne aptınqi SAna Küfür Yazmış ?? Merak ettim
ya varya bizim millet ne acayıp suna baq resmen komedi ya o hatalı tm sana hk verıroumd a sen neden guvendin ona baq kardesim bu devirde kimseye guvenmicen ben bırısıne guvendim 50 m gitti parayı bı yana bıraq insan guvenemıo kimseye neyse uzuldum gerçekten hayırlısı ne dimm arTık..