JouRney yazdı:Fan Art 2010 için yaptığım "Duvar Kağıdı" çalışmasını beğeninize sunuyorum . .
Açıkçası pek de güzel olmadı bana göreDereceye girecek kadar güzel birşey çıkartamadım ama şansımı deneyim dedim . . Yorumlarınızı eksik etmeyin, İyi yada Kötü .
Fan Art 2010 Duvar Kağıdı
Fan Art 2010 "En İyi Duvar Kağıdı" Çalışmam
Fan Art 2010 "En İyi Duvar Kağıdı" Çalışmam
:arrow: Kusura bakmayın konuyu 2. kez açıyorum. 1. açtığımda birisi sürekli küfürlerle konuyu kirletti, tekrar açayım dedim.. Lütfen kusura bakmayın :roll:
2009-2013
Re: Fan Art 2010 "En İyi Duvar Kağıdı" Çalışmam
Bu arkadaş güzel konuşmuş, dediklerinin çoğuna aynen katılıyorumsurmenajjj yazdı: :arrow: Journey kardeşim açık konuşayım.BENCE sade bir çalışma olmuş.Ama renk uyumları,renk tonları,karakterleri güzel yerleştirmişsin,diğer gözlemlediğim çalışmalarda çok karakter var ama tonlamalar birbirine uyumuyor,göze hitap etmiyor.Senin çalışman sade ve göze hitap eden bir çalışma olmuş.Ama çalışmalarını foruma koymayan arkadaşlarda var tabiki.Belki 1. olmaya bilirsin ama dereceye girersin diye düşünüyorum.Ha forumdaki çalışmaları baz alırsak benim favorim senin çalışman...Saygılarımla.
Fan Art'da başarılar dilerim, dereceye girer gibi gözüküyor ..
Daha fazla yorum yapılmayacak sanırım ..
Konuyu kapatabilirsiniz . .
Konuyu kapatabilirsiniz . .
2009-2013
VAAOV
Ellerine sağlık muhteşem ötesi harika bişey olmuş ..
Nasıl yaptın ? Daha doğrusu hangi programla yaptığını sölersen svnrm krdeş :roll:
Fan Art'da 2. veya 3. olabilirsin die dşünyorm.. başaarılar..
Nasıl yaptın ? Daha doğrusu hangi programla yaptığını sölersen svnrm krdeş :roll:
PrivacyT // Kazım Sert // Bodrum-Türkbükü

Eminönü // PrivacyT // Arz'ın Çocukları Klanı

Eminönü // PrivacyT // Arz'ın Çocukları Klanı
Güzel yorumun için teşekkür ederim ilk başta.PrivacyT yazdı:VAAOVEllerine sağlık muhteşem ötesi harika bişey olmuş ..
Resim PhotoShop programıyla hazırlanmıştır, İsmi : Adobe PhotoShop CS 4
Ama, PhotoShop işine başlamak istiyorsan Adobe PhotoShop CS 2 ile başlamanı tavsiye ederim
2009-2013
*** resmi koysan daha güzel olurdu xDxDxD
Çok mu komik olduğunu sanıyosun sen :ugeek:PIMP yazdı:*** resmi koysan daha güzel olurdu xDxDxD
2009-2013
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
agah yanlıs yerde durmus sanki kardesim
camının arkasına boss koysan daha güzel dururdu sanki:S kendi düşüncelerim
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

senin gibi veletlerin güldüğü senin için komik olan mübarek bir şey daha gösteririm 1 ay ışığı kapatıp yatamazsın bebişimJouRney yazdı:Çok mu komik olduğunu sanıyosun sen :ugeek:PIMP yazdı:*** resmi koysan daha güzel olurdu xDxDxD