26 lvl büyü ile kuklacı kesimi
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
26 lvl büyü ile kuklacı kesimi
ilk olarak, büyük bir başarı olmadığını biliyorum. ama gördüm ki kimse denememiş ben de hazırda çar varken yapayım dedim. aslında 25 lvlde deneyecektim ama görevleri yaparken fazla ex geldi
işte video,
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- smalowesar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
Re: 26 lvl büyü ile kuklacı kesimi
se dalgamı geçosun 24 lvlde kasılırken oraya kadar gttim temledim orayı dinlene dinlene zaten baya kasan vardı gtmek zor olmadı ama kestm çok kolay onu kesmk bebek işi büyücü ile kesmek kolay marfet değil yani sadece deneme oda zaten herkea yapar
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
keşke ilk cümlemi okusaydınsmalowesar yazdı:se dalgamı geçosun 24 lvlde kasılırken oraya kadar gttim temledim orayı dinlene dinlene zaten baya kasan vardı gtmek zor olmadı ama kestm çok kolay onu kesmk bebek işi büyücü ile kesmek kolay marfet değil yani sadece deneme oda zaten herkea yapar

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
ayrıca demişsin kasanlar vardı gitmek zor olmadı diye. farkındaysan ben eminönü bölgesinde toplam 3-4 kişinin olduğu bir sunucuda hiç kimsenin yardımı olmadan yaptım. tam temizliyorum etrafımı öteki kalkıyor. onları kesiyorum kudret bitiyor. çok merak ettim 24 lvlde ankasız nasıl kudret ve hasar yetiştirdin

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
kesersin güvenimiz bolIxMykonSxI yazdı:9 lwlde kızgını tek kestim 25 olunca kuklacıyıda kesecem inş.

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
Tesadüfe bakın ki Karakterin İsminin ve Seviyesinin yazılı olduğu yer kapatılmış
Kendimizi kandırmayalım lütfen
Kendimizi kandırmayalım lütfen
2009-2013
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
emin ol onu kasıtlı yapmadım. bunu diyenler olacağını bildiğim için foto da çekmiştim buyur,JouRney yazdı:Tesadüfe bakın ki Karakterin İsminin ve Seviyesinin yazılı olduğu yer kapatılmış![]()
Kendimizi kandırmayalım lütfen![]()

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
Bu fotoğraf pek birşey kanıtlamıyor, fotoğrafta görünmeyen birisi de olabilir, o kişi kuklacıyı kesmiş sende ölünce yanında foto çekmiş olabilirsin.. /Amacım seni kötülemek değil, yanlıs algılama\mitmet yazdı:emin ol onu kasıtlı yapmadım. bunu diyenler olacağını bildiğim için foto da çekmiştim buyur,JouRney yazdı:Tesadüfe bakın ki Karakterin İsminin ve Seviyesinin yazılı olduğu yer kapatılmış![]()
Aman neyse ya boşver, tartışmanın hiç gereği yok sen ne diyorsan o olsun
2009-2013
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
bu dediklerine karşı da tedbir almıştımJouRney yazdı:Bu fotoğraf pek birşey kanıtlamıyor, fotoğrafta görünmeyen birisi de olabilir, o kişi kuklacıyı kesmiş sende ölünce yanında foto çekmiş olabilirsin.. /Amacım seni kötülemek değil, yanlıs algılama\mitmet yazdı:emin ol onu kasıtlı yapmadım. bunu diyenler olacağını bildiğim için foto da çekmiştim buyur,JouRney yazdı:Tesadüfe bakın ki Karakterin İsminin ve Seviyesinin yazılı olduğu yer kapatılmış![]()
Aman neyse ya boşver, tartışmanın hiç gereği yok sen ne diyorsan o olsun![]()
1. haritaya bak. fotoğrafta da açık videoda da.
2. fotoğraf ve videoyu karşılaştır. tam video ile aynı zamanda çektim fotoğrafı.birisi kesse videoyu koyamazdım çünkü videoda tek kestim. videoda lvl yok dedin videonun sonundaki bölümün ss sini koydum. daha ne ?

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!