Sır Ayrıntılarda Gizlidir!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SanCakTR17
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Sır Ayrıntılarda Gizlidir!

Mesaj gönderen SanCakTR17 »

Oyunda farkettiğim ayrıntıları sizinle paylaşmak istedim umarım daha önce görmemişsinizdir... :)
Konu Biraz Uzun Olduğundan Tek Mesaj Halinde Gönderdiğimde Hata Veriyor Bu Yüzden 2 Parça Halinde Paylaşıyorum.

___________________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________________

Resim

Resim

''Mısır Çarşısı'nın Kapısında Asılı Olan Klan Propaganda Afişleri''

Arzın Çoçukları Klanı'nın Afişlerinde Yazanlar:

''İNSANLIĞA KATILIN!''
''Sorgusuz Sualsiz Barbarlıktan Kaçının''
''Başvurular Mısır Çarşısı'ndaki Kütüphaneci Necmi'ye Yapılacaktır!''
Burdan çıkarıyoruz ki Sahaf Necmi Arz Klanındanmış... :D

Lodos Klanı'nın (Diğer Adıyla Güneşin Öncüleri) Afişlerinde Yazanlar:

''Çocuklarınızı ve Kardeşinizi Katledeni Tanıdınız mı?'' (Üst Tarafta bir Cin Resmi Var)

''Analarınızı,Bacılarınızı Yiyen Canavar Hala Yaşıyor mu?'' (Üst Tarafta Kurt Adam Resmi Var)

''O Zaman Size Gereken Bu!Başvurular Kuyumcu Ruşen Efendi Tarafından Kabul Edilmektedir!''
Kuyumcu Ruşen Lodos Klanı'ndan biri.Sanırım Agop'tan Önce Mısır Çarşısı'nda Sarraf Olan Kişi Ruşen Efendi'ydi.

Resim

Resim

''Hepimiz Recep Dayı'yı tanırız Garr İsimli Cini Öldürdükten Sonra Onunla Konuşmuştuk Maceraya Yeni Başladığımız Sıralar....''

''Bilmem Hiç Dikkat Ettiniz mi?Recep Dayı'nın Gömleği Eminönü'nün Dört Bir Yanına Dağılmış Dayı İsimli NPC'lerden farklıdır.Diğer Dayı'ların Gömlekleri Düz Beyaz Renkteyken Recep Dayı'nın Gömleği Karelidir ve Rengi Farklıdır.''

Resim

Maharetli Elleriyle Birbirinden Güzel Kıyafetler Diken Mısır Çarşısı Terzisi Fahri Bey'in de Dikkat Çeken Bir Kaç Özelliği Var...

Resme Dikkatli Bakıldığında Fahri Bey'in Dikiş Makinesinin Üzerinde SİNGER Yazığı Görülür.SİNGER Dünya'nın İlk Dikiş Makinesidir.

Singer Dikiş Makinesi Tarihçesi

Dikiş makinası bugüne kadar icat edilmiş bir kaç yararlı şeyden biridir ve temelinde bir aşk öyküsü vardır.Isaac Merritt Singer karısının elleriyle bitmek ,tükenmek bilmeyen dikiş uğraşını görür ve onu bu dertten kurtarmanın yollarını arar.Ve karısını olan aşkın bir sonucu olarak dikiş makinasını icat eder.Böylece eşinin üzerindeki bu gereksiz yükü azaltır.

Merritt Singer bu sayede sadece karısının değil , bu makinayı satın alabilecek herkesin yükünü azaltmış olur.

Isaac Merritt Singer, ilk düz dikiş makinesini 1850 yılında Boston'da ürettikten sonra ,dikiş makinesinin patentini, 12 Ağustos 1851' de aldı ve o günden itibaren Singer, en popüler dikiş makinesi oldu. Singer'in icadından önce dikiş makineleri ağır ve hantaldı, kullanımı zahmetliydi, sık sık bozulurdu, güvenilmezdi. Singer'le birlikte dikiş makinesi hafifledi, taşıması da kullanması da kolaylaştı. Üstelik çok sağlamdı ve geniş bir teknik destek kadrosu hep hazırdı, güvenilirdi.

Fahri Bey'in Bir Diğer Ayrıntısı İse Dükkanının Duvarında Büyük Bir Pano Asılıdır ve Bu Panoda ''YERLİ MALLAR PAZARLARINDAN ALINIZ!'' yazar.

~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
Kullanıcı avatarı
SanCakTR17
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Sır Ayrıntılarda Gizlidir!

Resim

Resim

Mısır Çarşısı'nın İhtiyarı Sahaf Necmi Bey'in Dükkanında da Önemli Bir Ayrıntı Saklıdır...

Resme Dikkatli Bakılırsa Mustafa Kemal Atatürk Portresinin Altında Bir Tablo Daha Bulunur.Bu Eser Dünyaca Ünlü Ressam Salvador Dali'nin ''Melting Clocks'' İsimli Sürrealist Eseridir...

Resim

Resim

Yüzünden Tatlı Gülümsemesi Hiç Eksik Olmayan Umut'un da Çoğu Kişi Tarafından Farkedilmeyen Bir Özelliği Mevcut...

Resimlere Bakıp da Hala Umut'un Özelliğini Farkedemeyenler İçin Açıklayayım.Umut Esmerdir,Saçları Kahverengidir.Oyundaki Diğer Çocuk NPC'ler İse Sarışındır,Saçları Sarıdır... :D

Resim

Bunu Görmeyen Yoktur Sanırım Ama Yine de Oyuna Yeni Başlayanlar Farketmemiş Olabilir...

Meteor Bölgesi Girişindeki Tabeleda Şu Cümle Yazılıdır...

''METEOR BÖLGESİ.TAŞ DÜŞEBİLİR KURT ÇIKABİLİR'' :D

Resim

Resim

Mısır Çarşısı Önünde Yıllardır Dimdik Ayakta Duran ve Görevini Layığıyla Yerine Getiren Jandarma Ali'ye de Oyun Yapımcıları Bir Ayrıcalık Tanımış...

Dikkat Edilirse Jandarma Ali'nin Kıyafetinin Üzerinde Kırmızı Anka Kuşuna Benzer Bir Şekil Bulunur.Diğer Jandarmaların Kıyafetleri İse Düz Gri Renktedir...

Umarım Beğenen Birileri Çıkar.İlgi Görürse Diğer Bölgelerle İlgili de Çalışmalar Yapabilirim 8-) ...

~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

Güzel Paylaşım Dostum... ;) Ben Bu Heratera'yı Yazdıktan Sonra Bu Tür Konular Hayli Çoğaldı.Herkes Özentilik Yapıp Dandik Şeyler Yapıyor AMA Seninki Güzel 10 Numara Olmuş :idea:

Anlattıkların Arasında Bir Şu Gömlek Mevzuusuna Dikkat Etmemiştim.

Birde Şu Bizim Felsefe Kitabının Kapağındaki Resim Sahaf Necminin Arkasında da Varmış İLGİNÇ... :D

Eline Sağlık Süpersin 8-)
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

Bir de Unutmadan Ruşen Denen Adam Bu Agop'un Arkadaşıydı Sanırım Bir Olayda Ölüyordu Ama Hatırlayamadım...

2. Devasa Paylaşımda Buna da Yer Vericem Eğer Görev Senaryolarında Varsa :)
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

guzel paylasım
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
SanCakTR17
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

GHOSEN yazdı:Güzel Paylaşım Dostum... ;) Ben Bu Heratera'yı Yazdıktan Sonra Bu Tür Konular Hayli Çoğaldı.Herkes Özentilik Yapıp Dandik Şeyler Yapıyor AMA Seninki Güzel 10 Numara Olmuş :idea:

Birde Şu Bizim Felsefe Kitabının Kapağındaki Resim Sahaf Necminin Arkasında da Varmış İLGİNÇ... :D

Sağolasın...Ben de zaten senin paylaşımını gördükten sonra böyle ilginç,yararlı bir şey yapabilirim dedim ve bu çalışmayı yaptım... :)

~~ Anadolukaplanı ~~
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
Kullanıcı avatarı
Serdarraz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Serdarraz »

GHOSEN yazdı:Güzel Paylaşım Dostum... ;) Ben Bu Heratera'yı Yazdıktan Sonra Bu Tür Konular Hayli Çoğaldı.Herkes Özentilik Yapıp Dandik Şeyler Yapıyor AMA Seninki Güzel 10 Numara Olmuş :idea:

Herkez derken sanki bana atılan bir lafmış gibi oldu ama ben onu benim salaklığıma alıyorum :D.
Paylaşımınız çok güzel olmuş.Tebrik ederim.
Ha bir de, GHOSEN sen aç bi ikinci paylaşımı. hemen alt mesaja bende bi "PAYLAŞIM" atıcam .
Dikkat Et Sözlerin Sana İhanet Edebilir

Serdarbey

Meran'ın Muhafızı.
Kullanıcı avatarı
Serdarraz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Serdarraz »

Az kişi bilir ama mısır çarşısında iki tane jandarmanın koruduğu bir yer var.
Orası bizim yaşlıların meclisi :D(ANlaya ANladı )
Dikkat Et Sözlerin Sana İhanet Edebilir

Serdarbey

Meran'ın Muhafızı.
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

Serdarraz yazdı:

Herkez derken sanki bana atılan bir lafmış gibi oldu ama ben onu benim salaklığıma alıyorum :D.
Paylaşımınız çok güzel olmuş.Tebrik ederim.
Ha bir de, GHOSEN sen aç bi ikinci paylaşımı. hemen alt mesaja bende bi "PAYLAŞIM" atıcam .
Estağfurullah Senin Paylaşımların da Çok Güzel... ;)

Demeye Çalıştığım;
Ghosen-Serdarraz-Kulgeretta-Anadolukaplanı

4'lüsü Dışındakiler Aman Dikdörtgen Bozulmasın :lol:
Kullanıcı avatarı
SanCakTR17
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Serdarraz yazdı:Az kişi bilir ama mısır çarşısında iki tane jandarmanın koruduğu bir yer var.
Orası bizim yaşlıların meclisi :D(ANlaya ANladı )
İhtiyarlar Diyorsun... :D

~~ Anadolukaplanı ~~
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║

“Genel Etkileşim” sayfasına dön