İkv Boss Kesimleri (ALINTIDIR)

İKV için yazdığınız hikayeler, şiirler veya kurgusal eserleriniz
Kullanıcı avatarı
XrenkX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

İkv Boss Kesimleri (ALINTIDIR)

Mesaj gönderen XrenkX »

1-Bir boss kesmek için öncelikle sağlam grup olmamız lazım.
2-Grupta en az 2 şifacı ve 2 savaşçı lazım.Şifacı yoksa bossu yatıramassın.
3-Bossa ilk önce daima savaşçı saldırmalı şifacılar savaşçılara can basmalı büyücüler tam boss kesmek için yaratılmış uzaktan vuruyo canı gitmio.
4-Savascılar yanında can ve kudret iksiri getirse ii olur.
5-lewele göre bossların kesimi:
-Garr LwL 6:bunun 5 sniyelik işi warçok sewerim yatırmayı.Büyücü dalcak büyücü o gelene kadar %60 yapar canını savaşçı garr büyücüye gelince garr e dalcak yatcak.
-Kızgın Kum LwL 9:Bunu yatırmak basit 1 savaşçı,1büyücü, 1 şifayla yatırabilirsin.Savasçı aradan depar atacak kızgına dalcak,şifa savaşçıya can bascak büyücü uzaktan saldıracak.Ben toplam 13 sniyede yatırdım.
-Azul LwL 14:Bu bossa iki grup gidilmeli.1.grup azula dalacak 2.grup etraftaki slotları öldürecek özellikler nişancı cinleri özellik le hemen yatırmak lazım çok sorun yaratır.
-Kuklacı LwL 25:bunu bi 12 kişi yatırırsınız.bi etraftaki slotları kesmek için savaşçılar lazım.Büyücüler için artık bu lwl ler de zırhı olmadığından zorluk çekecekler.1 savaşçı quqlacıya saldırır büyücüler arkadan saldırır şifalarda can basarsa savaşcıya kuklacıya .
-Phileteos LwL 30: ben bu bosu arkla kestim uğraşmadım adınıda yanlış yazmış olabilirim.49 lwl bulun kesin
-Boş LwL 32:bunu 4 şifa iki savaşçıyla yatırırsınız şifacılar zehir açsın savaşçı dalsın ide büyücüler lazım.
-Cevriye LwL 34:bunu bi 50 Kişi yatırısınız.ben 1 kere yatırdım daha.inşallah yatırırız.
-Bronz LwL 36: belas boss.
bu bossun yanına gitmek bi illet taş kanatla yatırmadan geçen warsa helal olsun bi 36 lwl.Tılsım Sunucusunda Dergahxperver orda takılır her gittiğinde grupla keser ona söle in kesinxD
-Karakürk LwL 38 bunu ben 15 49 lwl savaşçı 5 ,49 büyücü 10 49 şifa ile yatırdım.çok zor.
Gerisini boşwerin bu bossları 49 lwl ler zor kesior
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Healting İbni Çevriye(^)Asa/İbni(^)Çevriye Asa
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
Kullanıcı avatarı
Siberianwolf
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Re: İkv Boss Kesimleri (ALINTIDIR)

Mesaj gönderen Siberianwolf »

Bronz mu bela şaka gibi...
ben 39ken bronzumu ve 1 şifacı ile 2miz gittik.
bronzun ilk kanatmasını şifacı alınca bak bakalım bi daha kanatıyor mu? sonra göm sert vurusları :) ayrıca taşkanatlarda ve bronzda kutuk / runlu balyoz/ hic bulamadın 15lik balyoz kullan.daha rahat kesiyor.

Cevriye ise eskiden direnc elektrigi en fazla kim varsa o gider saldırırdı grupta.Şimdi de aynı şekilde yapılıyor.Hele ki Kenan da geldi göruldu 1000 elektrik direnci kenan gibi cevriye icinde gecerli.cevriyeyi görevi olan 1 şifacıya gene savascımla tak tuk kestik 1000elektrik direnciyle.kudrette yetti.sadece cevriye bi ara kritik vuruyor onda da canım 60a indi sonra 100 oldu :)

gelelim karakurke..görevi olan 5 kişi ive 49 savascımla ben (yani 1 grup olduk) gittik.2 şifa+ben+3 buyu şeklinde ..cok da kolay oldu samanlar da ben daldım ki buyuculer zaten samalarda etkilidir.karakurkde de şifacı bana calıstı digerleri kenardan daldı...

dev ana ve gözde var onları unutmussun.

gözde de gene ben 1 şifa ile gittim.yanıma 1 tane kudret iksiri aldım.gene gözdeyi kenara cekersin baslarsın sert sert vurmaya.gözdenin canı 20ye filan inince bi iksir iciyor oluyor canı 50..eger kudretin o sıra bitmişse icersin iksiri indirirsin onu.

dev anada da gene dalıyorsun en basta maxlarla.sonra canı 13-14 olunca sarsılmaz etkisi acıyor kendisine dev ana.o zaman komodo keser gibi giyiyorsun elementleri artık ne varsa...dev ana yerde ki onu keserken şifa lazım olmadı 45 seviyede.39ken de görevim icin gittigimde tek şifa ile gittim.

önemli olan boss kesmek degil oyunu iyi analiz edip nerede ne yapman gerektiğini bilmektir.
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

garr herkes tek keser 3-4 lvl bile tek keser. büyücüydü savaşçıydı fln uğraşma.

kızgını tek kesmek de basit.

azul da tek kesiliyor

kuklacı da tek kesiliyor

phili de tek kesiliyor

boş tek kesiliyor

cevriye 2 kişi

bronz 2-3 kişi

karakürk 2-3 kişi

sonuç, ya bizimle kafa buluyorsun, ya da kafan güzel
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
kalenderon06
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen kalenderon06 »

Cevriyeye 50 kisimi ?:):)
Eceli gelen windows mavi ekrana düşer ;)
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fuci »

çok abartmışsın bunları ben kara kürkü 2 49 savaşçı 2 şifacı lwl ler 15 flan 2de 44-45 lwl büyücüyle oluyor
ResimResim

“Yazım” sayfasına dön