:arrow: Öncelikle selamlar. Arkadaşlar ben Bursa'da oturduğum için fuara ne yazıkki gelemiyecem.Tabiki doğal olarak Kutuda alamıyacam.Fuara gidecek arkadaşlardan birine KUTU sipariş etmek istiyorum...
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
:arrow: :arrow: Not:Para kargo ile teslim edilecektir...
Compex Fuarına gidecek olan arkadaşlar bir bakarmısınız ?
- surmenajjj
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Lodos Muhafızları
Compex Fuarına gidecek olan arkadaşlar bir bakarmısınız ?
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?
CasPiuMira*
Bühtan*
CasPiuMira*
Bühtan*
- surmenajjj
- Cin Avcısı

Re: Compex Fuarına gidecek olan arkadaşlar bir bakarmısınız ?
:arrow: Güncel ...
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?
CasPiuMira*
Bühtan*
CasPiuMira*
Bühtan*
BenDE Muğlada OturuYorum Arkadaşın dediği gibi bende alıcam 
- surmenajjj
- Cin Avcısı

Kimse almıyor kardeşAbarty yazdı:BenDE Muğlada OturuYorum Arkadaşın dediği gibi bende alıcam
CasPiuMira*
Bühtan*
CasPiuMira*
Bühtan*
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı

Arkadaşlar netice itibari ile ortada canlı para döneceği için kimse vesile olmak istemiyor bunu oyunda değilde reelde istanbulda bulunan arkadaşlarınızdan rica ederseniz daha uygun olur. Bende istanbuldayım bir çok kardeşime alacağım ama hepsi gayet iyi tanıdığım insanlar tanımadığım kimseyle böyle bir alışveriş içerisine girmem....
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
Of Adilmi Bu Şimdi
- surmenajjj
- Cin Avcısı

Güvenmek veya güvenmemek sana kalmış kardeş,beni bilen bilir yani.mesgenccom yazdı:Arkadaşlar netice itibari ile ortada canlı para döneceği için kimse vesile olmak istemiyor bunu oyunda değilde reelde istanbulda bulunan arkadaşlarınızdan rica ederseniz daha uygun olur. Bende istanbuldayım bir çok kardeşime alacağım ama hepsi gayet iyi tanıdığım insanlar tanımadığım kimseyle böyle bir alışveriş içerisine girmem....
CasPiuMira*
Bühtan*
CasPiuMira*
Bühtan*
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı

surmenajjj yazdı:Güvenmek veya güvenmemek sana kalmış kardeş,beni bilen bilir yani.mesgenccom yazdı:Arkadaşlar netice itibari ile ortada canlı para döneceği için kimse vesile olmak istemiyor bunu oyunda değilde reelde istanbulda bulunan arkadaşlarınızdan rica ederseniz daha uygun olur. Bende istanbuldayım bir çok kardeşime alacağım ama hepsi gayet iyi tanıdığım insanlar tanımadığım kimseyle böyle bir alışveriş içerisine girmem....
Yanlış anlaşılma olmasın burda zararlı olan parayı yollayanlar olur alan değil onun için dikkatli olmak gerekir
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
surmenajjj yazdı::arrow: Öncelikle selamlar. Arkadaşlar ben Bursa'da oturduğum için fuara ne yazıkki gelemiyecem.Tabiki doğal olarak Kutuda alamıyacam.Fuara gidecek arkadaşlardan birine KUTU sipariş etmek istiyorum...
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
:arrow: :arrow: Not:Para kargo ile teslim edilecektir...
Merhabalar;
GameX' in özel fırsatlarından her oyuncumuzun yararlanmasını isteriz. Fakat bu tip işlemlerin güvenlik sorunu yaratması muhtemeldir. Bu yüzden GameX' e özel İKV Kutu siparişleri hakkında forumda konu açmayınız. Bu konuda sadece güvenebileceğiniz kişilerden yardım istemeyi deneyiniz, aksi halde istenmeyen durumların doğabileceğini hatırlatırız. İyi forumlar.