Arkadaşlar Merhaba,
Fuarda bulunacak 3 aylık plus paketi almak isteyipte Fuar'a katılamayacak olan arkadaşlara yardımda bulunabilirim. Öyle bir düşüncesi olan varsa bana özel mesaj yoluyla veya oyun içerisinden ulaşabilirsiniz.
GameX e Katılamayacaklar Hakkında !
- Sahinhilebazmsti
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
GameX e Katılamayacaklar Hakkında !
- sahinhilebaz - Şahinhilebazmsti - HiLeBaZMuSTaFa - HİLEBAZINGÖZDESİ ...
LoncaEFSANELER
Yönetim
LoncaEFSANELER
Yönetim
Re: GameX e Katılamayacaklar Hakkında !
HeLaL REİS Sanada Bu YakıŞıR
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Lonca: BeTa
Helal kardesime sanada bu yakısır...Sahinhilebazmsti yazdı:Arkadaşlar Merhaba,
Fuarda bulunacak 3 aylık plus paketi almak isteyipte Fuar'a katılamayacak olan arkadaşlara yardımda bulunabilirim. Öyle bir düşüncesi olan varsa bana özel mesaj yoluyla veya oyun içerisinden ulaşabilirsiniz.
Evet Arkadaşlar KOCAELİ Ve Çevresinden Gelemiyecek arkadaşlar var ise Banada Özel Msj la veya oyun içerisinde ReGiSTeR ve ya trapper Nicklerime ö.m la ulaşabilirler kutu felan aldıracaklar var ise..hafta sonu gidecegim fuara..
- Sahinhilebazmsti
- Cin Avcısı

Benim konumda ticaret yapmayınız lütfenReGiSTeR yazdı:Evet Arkadaşlar KOCAELİ Ve Çevresinden Gelemiyecek arkadaşlar var ise Banada Özel Msj la veya oyun içerisinde ReGiSTeR ve ya trapper Nicklerime ö.m la ulaşabilirler kutu felan aldıracaklar var ise..hafta sonu gidecegim fuara..
Sizlere de teşekkür ederim dostlarım ilginize...
LoncaEFSANELER
Yönetim
LoncaEFSANELER
Yönetim
- Sahinhilebazmsti
- Cin Avcısı

Konuyu görmeyenler için GÜNCEL ...
LoncaEFSANELER
Yönetim
LoncaEFSANELER
Yönetim
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

Merhabalar;
GameX' in özel fırsatlarından her oyuncumuzun yararlanmasını isteriz. Fakat bu tip işlemlerin güvenlik sorunu yaratması muhtemeldir. Bu yüzden GameX' e özel İKV Kutu siparişleri hakkında forumda konu açmayınız. Bu konuda sadece güvenebileceğiniz kişilerden yardım istemeyi deneyiniz, aksi halde istenmeyen durumların doğabileceğini hatırlatırız. İyi forumlar.
GameX' in özel fırsatlarından her oyuncumuzun yararlanmasını isteriz. Fakat bu tip işlemlerin güvenlik sorunu yaratması muhtemeldir. Bu yüzden GameX' e özel İKV Kutu siparişleri hakkında forumda konu açmayınız. Bu konuda sadece güvenebileceğiniz kişilerden yardım istemeyi deneyiniz, aksi halde istenmeyen durumların doğabileceğini hatırlatırız. İyi forumlar.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!