Tüm yorumlara açığım. :lol:
JouRney yazdı:Güzel olmuş. Fakat Zincir Büyücüsünün Opacity'sini çok düşürmüşsün . Kadimle aynı değerde yapsan daha iyi olurdu diye düşünüyorum![]()
Eline sağlık, emeğe saygı !
Biraz daha uğraş, sonuç = BAŞARI !!Sanalkorkun yazdı:JouRney yazdı:Güzel olmuş. Fakat Zincir Büyücüsünün Opacity'sini çok düşürmüşsün . Kadimle aynı değerde yapsan daha iyi olurdu diye düşünüyorum![]()
Katılıyorum.Kötü oldu biraz, kadimin başlarının renkleri biraz açık olmuş.
AynenJouRney yazdı:Biraz daha uğraş, sonuç = BAŞARI !!Sanalkorkun yazdı:JouRney yazdı:Güzel olmuş. Fakat Zincir Büyücüsünün Opacity'sini çok düşürmüşsün . Kadimle aynı değerde yapsan daha iyi olurdu diye düşünüyorum![]()
Katılıyorum.Kötü oldu biraz, kadimin başlarının renkleri biraz açık olmuş.![]()
DavuTT yazdı:zincir büyücüsü yerine savaşcı koy ağır vuruş yaparken çek yakalarsan güzel bi poz olur yada yada sertle yap kesipde aşağı atlıyormuş gibi o zaman yüzde 1000000 kazanırdınbir yarışmayı diğer arkadaşlaırn dediği gibide renkleri tam oturt ama sade bir görünüm olsun fark ettinmi bilmiyorum ama ikv arkaplanlarında hep bi sadelik vardır
Aynen öyle etcektim Davut savaşcı koyacaktım ama savaşcı resmi bulamadımDavuTT yazdı:zincir büyücüsü yerine savaşcı koy ağır vuruş yaparken çek yakalarsan güzel bi poz olur yada yada sertle yap kesipde aşağı atlıyormuş gibi o zaman yüzde 1000000 kazanırdınbir yarışmayı diğer arkadaşlaırn dediği gibide renkleri tam oturt ama sade bir görünüm olsun fark ettinmi bilmiyorum ama ikv arkaplanlarında hep bi sadelik vardır