bişe anlatıcAm dikkat edin che@chucky.ch ısımlı msn kullanıcısı benım kullandıgım msn adresı nereden bulmussa bılmıyorum eklemıs benı..
Kendısını tanıtmasını ıstedım ...
İKV E.ö Sunucusu: Thechucky dedi..
Bıraz konustuktan sonra bana
Hmm Bu Msn Konuşmasının Resmini aL o zmn iLerde işine yarayabiLir
dedı : :?
sebebını sordum konuyu degıstırdı ve bana kendı loncası olan
KяaĿPĿacє® IndıvıduaL'z
uye olmamı ıstedı.
bende sızı tanımaıyorum ve sızı sılıcem dedım
no problem Islak su ıcme dokanır dedi...
acaba bunu sızle paylasmakla ıyımı yaptım yoksa bos yere kuruntumu yaptım bılmıyorum ama suda varkı adresımı bulması + ıkv ıle alakalı olmam sans eserı olamaz dıye dusunuyorum acıl yardım
korkuyorum ya oyuncumu (Doors) calarlarsa
doorss yazdı:bişe anlatıcAm dikkat edin che@chucky.ch ısımlı msn kullanıcısı benım kullandıgım msn adresı nereden bulmussa bılmıyorum eklemıs benı..
KяaĿPĿacє® IndıvıduaL'z
uye olmamı ıstedı.
acaba bunu sızle paylasmakla ıyımı yaptım yoksa bos yere kuruntumu yaptım bılmıyorum ama suda varkı adresımı bulması + ıkv ıle alakalı olmam sans eserı olamaz dıye dusunuyorum acıl yardım
Günümüz internetinde biraz birşeyler bilen bu tür bilgilere çok olay ulaşabilir(ufak bir ipucu: facebook gibi sosyal paylaşım ağlarında ikv ile alakalı bir gruba üye olmuşsanız profilinizden messenger adresiniz rahatlıkla görülebilir). Sen şifreni kimseye vermedikten sonra ve yok hileydi gözlüktü gibi şeylere inanıp illegal program ve siteleri kullanmadıktan sonra hiçkimse hesabına birşey yapamaz. Kaldı ki bahsettiğin şahıs oyunda ben dahil birçok kişiyi dolandırmaya çalışmış ve mutlaka da birilerini dolandırmış birisi.
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn (Daha birçoğu, sadece Eminönü)
evet arkadaşlar arkadaşınız sevdiğiniz biriyle msn adresini verin ama ona ne şifrenizi veya onun attığı dosya veya bilmediğiniz linklere girmeyn ki bu dosyalar ya keylogger dır yada fake mail keylogger ı biliyoruz zaten fake mail de virüs fln bulamazsıınız zaten virüslü birşey değil ve hırsızların en basit bulduğu program bile diyemiyorum çok basitçe yapılan bir yazılımdır fake mail de internet işareti olan bir dosyadır tıkladığınızda içine girdiğinizde birşey olmaz fakat aynı mynet ana sayfa veya başka site kullanıcı adı parola giriş yerleri bulunmaktadır eğer oraya kullanıcı adı parolanızı girerseniz veya oraya dalga olarak başka birşey yazsanız dahil karşıdaki kullanıcıya mail olarak gider bu yüzden dikkatli olun arkadaşlar. Aklınızın kenarında küçük bir bilgi olsun yakın arkadaşlarınıza anlatın ki onlar da faydalansınlar bu bilgilerden.
Iamlegend
keylogger ıda anlatayım trojanlı bir dosya zip dosyasının içine atılmıştır amaç virüs taradığınızda zip dosyasını tarar sadece zipten size asıl atılmak istenen trojana girmediğiniz sürece birşey olmaz ki ben bunu arkadaşımdan almıştım çift tıklamıştım birkaç trojen dosyası daha aldım pc de 248 trojan çıkmıştı hiç unutmam :? arkadaşım kötü niyetli biri olmadığından tabiki de birşey olmadı
O Kişi Benim Seni Loncaya Davet Ettim Salak Saçma Konuştun Msn Adresini Arkadaş çevrenden oyunda bulabilirim yani bundan doğal ne war Lütfen Saçma SApan Konuşmayalım
Abartmayın kardeşim bizde insanız adam kesip kedi kanı içmiyoruz
doorss yazdı:bişe anlatıcAm dikkat edin che@chucky.ch ısımlı msn kullanıcısı benım kullandıgım msn adresı nereden bulmussa bılmıyorum eklemıs benı..
KяaĿPĿacє® IndıvıduaL'z
uye olmamı ıstedı.
Biraz abartmışşın + benden niye bu kadar korktuguna da anlam veremedim. Ben sana herhangi bir yere üye ol dedim mi yalan söylemeyelim şimdi aynı konuşma bende de var. Seni loncamda görmek isterim aramıza katılmak istermisin dedim sadece sende bastın engeli çıktın gittin ve msn adresimi de Yanlış Yazmışsın
O Kişi Benim Seni Loncaya Davet Ettim Salak Saçma Konuştun Msn Adresini Arkadaş çevrenden oyunda bulabilirim yani bundan doğal ne war Lütfen Saçma SApan Konuşmayalım
Abartmayın kardeşim bizde insanız adam kesip kedi kanı içmiyoruz
________________________________________________________________________ sana sımdı sorularının cevabını verıyorum.
bırıncısı oyunda kımsede msn adresim yok .İkıncısı salak dıye hakaret edemezsın. ucuncusu bu sadece benım basıma degıl başkalarınında başına gelmiş birşey.. ben başkalarınında dıkkatlı olması ıcın yazdım....
Kaldıkiiiiii
Benim klanım lodos Senin loncana nasıl girebilirim....