Oyunda uzun zamandır yokum ama oyunumuzu çok yakından takip ediyorum.Oyunumuzda son zamanlarda çıkan Karakter Transferi Hakkında kafama takılan bi kaç soru var.Bunları sizinlede paylaşmak istedim Forum yetkilileri İnşallah bu sorularıma ışık tutar.
SoRu [1] : Oyunumuzda 3 adet üye olma yeri var (mynet,sobee ve ttnet) oyuncu karekterlerimiz bu 3 üyelikten herhangi birinde ve biz üyeliğimizin sadece ismininin değişmesini istiyoruz (Örneğin : ikv@mnyet.com değilde windows66@mynet.com adresine geçirmek istiyorum) Kısacası mynet'ten mynet'e karakter transferi var mı? Bu sorum bütün üyelikler için geçerli (ttnet'ten ttnet'e ve sobee'den sobee'ye gibi...)
SoRu [2] : Oyunumuzun mynet,ttnet ve sobee tarafından özelleşmesi güzel bi şey ama ilerde olabilecek anlaşmazlıklar yüzünden çıkabilecek olumsuzluklara karşı ttnet ve sobee tarafından çarlarımız garanti altında mı?
SoRu [3] : Sobee üyeliğinde cep telefonu numarası ile üyelik yapılması bir yerde güzel.Üyelik sırasında onay kodunun gönderilmesi ücretsiz ama sonra bazı GSM Operatörleri gibi durduk yere kontörlerimiz gidecek mi?
[Sadece bi öneri : Sobee'nin cep telefonu kayıt işleminde üyelikte şifrenin her değiştirilmesinde cep telefonuna kayıt sırasında gelen onay kodu gibi bi kod gelse daha iyi olur.]
SoRu [4] : Bazı ilçelerimizde HCBC Bankası yok ve PTT'den plus almada 1 TL ücret ödüyoruz.Yeni gelen ttnet üyeliğinde plus paketlerin tümü PTT'lerde satılması gibi bir durum var mı ?
SoRu [5] : Oyunumuzda son zamanlarda yapılan yenilikler inkâr edilemez.Ama oyunda halen 39 lvl destekli platin zırh ve 35 lvl gözlük kullanılıyor.Bunlarda da değişiklikler yapılacak mı ?
SoRu [6] : Diğer online oyunlarda skiller daha fazla ve görsel olarak daha zenginler.Bunlara rağmen oyun işlemci,ram ver ekran kartı düşük olan bilgisayarlarda kasmadan oynanabiliyor.Bizim oyun ise bunun tam tersine hem görsel olarak diğer oyunlara göre zayıf hemde öyle her kasa çalıştırmıyor... Oyun setup dosyasında bu sistem gereksinimleri değiştirme gibi bir çalışma olabilir mi? şimdi soracaksınız nie oynuyosun die piyasada hangi oyun olursa olsun İstanbul Kıyamet Vakti'ndeki arkadaşlık ortamı yok !
SoRu [7] :Bir anket gibi olacak ama oyuncularımız hangi üyelikleri kullanıyor ?[mynet,ttnet veya sobee]
İnşallah oyunda bazı arkadaşlarımın düşüncelerine tercüman olabilmişimdir.Sorularımın bilir kişi tarafından cevaplanması beni mutlu eder.İyi Forumlar. . .