Böyle insanları birtek ben şikayet etmiyorum bütün tılsım halkı şikayetçi. Zaten sunucunun yarısı oyunu bıraktı ha 1 fazla 1 eksik ne farkeder değilmi plusımızıda yeni almıştım oyuna verdiğimiz emeklerin karşılığını hiçbir şekilde alamıyoruz. Sunucularda daha çok böyle insanlarla dolmaya devam eder gereği alınmaz ise.
İyilikten Maraz Doğar Demişler.Kimseye GüwenmeyeceN
Geçmiş OLSuN Kardeş
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ (49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX (49)Türkxxvakitsiz Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
Bu cocugu gordum ertesi sabah dedim böyle böyle bir olay var kardes hayırdır netmi gitti diye yok dedi ben almadım yaff gir foruma adam senin fotonu almıs madem pazarlık ettin kıvırma dedim yok bu carın şifresi 3 kişide var diye kıvırmaya basladı dedim ulan 3 kşi 10 kişi neyse bu car almıs mavi kayayı adam gibi ya adamın parasını ver yada mavi kaya yı diyince kactı gitti ben denk geldiginde bolgeye yazıyorum bu cocugun ne mal oldugunu kardes icin rahat olsun onceden arzdı bu cocuk şimdilerde lodos arz klanına geri gelirse oynatmam ben kendi adıma soz verem ama lodoslara yapacak bir seyim yok...Oyunda da denk gelirse kacırtırım merak etme....
He is a dream,Er ist traume... IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı, IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü, GrandEkinoks 49 Lw Şifa, Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...