iyi günler arkadaşlar benim pc kasmaya başladı ram yükseltcem fakat çeşitdine göre ramlar var işletim sistemin
İntel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHZ buna göre hangi ram çeşiti gider birisi demişti ddr2 ram al dedi ama tam bilmediği için almadım sizce buna hangi ram çeşiti gider ve masaustü içindir ram
Ramlı ilgili sorum var
-
TurkDragon
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Ramlı ilgili sorum var
"O gider" yahut "bu gider" diyemeyiz. Anakartınızın desteklediği tüm RAM'leri kullanabilirsiniz.
aynen ram uyumu anakart ile ilgilidir. anakartın hangi bellek türünü destekliyorsa o ram i takmalısın
- justine
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim o konu karışık bir konu.. Tamamen anakartının desteklediği türlere bağlı.. Hangi hız aralığını(1066 - 800 - 667 mhz gibi )destekliyor DDR kaça kadar destekliyor ayrıca dizüstü mü masaüstü mü kullanıyorsun bunları bilmeden kimse sana şunu al diyemez.. Hiç yoktan anakart marka model belirtsen yardım edebilirdik bir nebze..

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
ANAKART: Foxconn
MODEL: P4M900-8237A
Masaüstü
ve cpu-z den baktım mhz olarak galiba böyle yazıyor Rated FSB :800.0 MHZ yoksa mhz başka bişymi?
MODEL: P4M900-8237A
Masaüstü
ve cpu-z den baktım mhz olarak galiba böyle yazıyor Rated FSB :800.0 MHZ yoksa mhz başka bişymi?
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
justine yazdı:Kardeşim o konu karışık bir konu.. Tamamen anakartının desteklediği türlere bağlı.. Hangi hız aralığını(1066 - 800 - 667 mhz gibi )destekliyor DDR kaça kadar destekliyor ayrıca dizüstü mü masaüstü mü kullanıyorsun bunları bilmeden kimse sana şunu al diyemez.. Hiç yoktan anakart marka model belirtsen yardım edebilirdik bir nebze..
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
Lütfen yardımcı olun...
ana kart;Foxconn P4M900-8237A (Socket 775)
ram;1.0GB Tek-Kanal DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15) gösteriyor speccy'de
ram;1.0GB Tek-Kanal DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15) gösteriyor speccy'de