Güncel Piyasa Fiyatları

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kruis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Maden Piyasası / Güncel Maden Fiyatları

Mesaj gönderen Kruis »

Merhaba;

Güncel maden fiyatlarını burada paylaşalım arkadaşlar.Böylece uçuk fiyatlardan kazıklanmamış oluruz piyasa bilinçlenir.Yararlı bir konu olduğu kanatindeyim

Örneğin şu şekilde ;

Ganoderma:20 / 17 / 15 m arası
Menekşe Elmas:9 m
İridyum:15 / 9 m arası
Mavi Kaya:35m
...
"Fâniyim, fâni olanı istemem. Âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahman'a teslim eyledim, gayr istemem."
Kullanıcı avatarı
Kruis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Güncel Piyasa Fiyatları

Mesaj gönderen Kruis »

Merhaba;
Bu konuda tüm materyallerin zırh maden vs.. piyasa fiyatlarını paylaşalım düzenli olması açısından tablo olarak vereceğim örnekteki gibi paylaşırsak karmaşanın önüne geçeriz.Piyasa fiyatları göreceli olduğundan dolayı belirli aralıklarda belirtirsek daha iyi olacağı kanatindeyim örneğin Mavi Topaz : 35 m 28 m arası gibi..

Örnek Pİyasa Fiyatları Tablosu;

Sunucu:Eminönü
M2 Hedef Netleştiren Arz Gözlüğü [Mor] : xx m
Yücelen Halit Germenç Ipekli Eldiven [Mor] : xx m
Yücelen Halit Germenç Latex Pantolon [Mor]:xx m
Yücelen Halit Germenç Ipekli Ayakkabı:xx m
Yücelen Solucan Ipekli Ceket : xx m
İridyum:15 ile 9 m arası
"Fâniyim, fâni olanı istemem. Âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahman'a teslim eyledim, gayr istemem."
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Güncel Piyasa Fiyatları

Mesaj gönderen kok29 »

sen buraya ganoyu 15m de oyuna gir 20m olmuş:D nekadar buraya düzenli yazsanda maden item fiyatlarini hiçbiri oyunda ayni miktari tutmaz demedi demeyin bu maden fiyatlari bizimelimizde bişey yüksekten almayin dicezde düşüğe satan yok bulsanda sen düşükden alip yükseğe satiyon bunlarin hepsini biz yapiyoz. oyun piyasasi kendi elimizde olan şeydir ama sen çikarcilik yparsan milletde yapr unutmayin.
ilkyardim
Acemibüyü

“Genel Sohbet” sayfasına dön