Şimdi biz sana soruyoruz çapulcu nefer:Bu savaşta bizimle olmak ister misin?Agah Efendi yazdı:Bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan İstanbul'da, sen bu savaşın neresindesin?
.............................

Baturalp Loncası >>> http://www.ikvonline.net/baturalp-loncasi-k24117.html <<< Baturalp Loncası
İletişim için lütfen yukarıdaki linki kullanın. (Ya da Eminönü'de /f Kressa yapın.)
Lonca içinde bazı sınıflar bulunmaktadır, bu sınıflar aşağıdaki gibidir:
Yönetim Ekibi: Loncanın başlarıdır.
Yetkililer: Loncanın "Yönetim"den sonraki söz sahipleridir. "Yönetim"in verdiği görevleri yerine getirmek zorundadır. Aylık maaşları vardır.
Destekçiler: Lonca Mensuplarının görevlerine yardım eden ve "Yönetim"in verdiği bazı görevleri yerine getiren kişilerdir. 3. söz hakkı onlarındır. Maaşları yoktur. (Bu sistem şimdilik olmayacaktır. Reddedilme ve çıkarılma olasılığı vardır.)
Üyeler: Lonca üyeleridir. Ödül alabilirler. Rütbede yükselebilirler.
Kurallarımız:
- Loncamız sadece Lodos Klanı'na mensup veya hiçbir klana mensup olmayan kişilere açıktır. (Not: Hiçbir klana mensup olmayanlar klana girme gibi bir karar alırlarsa Lodos Klanı'na girmeleri şarttır.)
- Başka bir sunucuda başka bir loncaya üye olanlar alınmayacaktır.
- Loncamıza giren kişiler, daha sonra, lonca içindeki "Destekçi" ve "Yetkili" gruplarına seçimlerle seçilecektir. Bu göze alınarak başvuru yapılmalıdır.
- Loncamıza girişte herhangi bir seviye sınırı yoktur. Fakat kullanıcıların geçmişi göze alınacaktır.
- Loncamızın mensupları lonca içindeki kurallara (bu kurallar herkese açık değildir) uymadıkları takdir de lonca yönetimimizin belirlediği cezalarla cezalandırılacaklardır.
- Lonca mensuplarımız geçerli bir neden belirtmediği sürece loncadan ayrılamazlar.
Bir misafir gözüyle loncamızı değerlendirdik ve sonucu:
Loncamız yeni oluşmakta olan bir lonca. Loncaya şu an giren bir kişi ileride loncanın köklülerinden olabilir. Unutmayın, eskiler daima daha kıymetlidir. Loncada yüksek değil, yeterli performans gösteren üyeler yetkili olabilir bu kişiler oyun parasıyla maaş alacaktır. Loncamızın kasasında biriktirilen eşyalar ihtiyaç sahibi üyelere verilecektir. (Güven söz konusu olacaktır.)
Bir Eminönü efsanesi olan loncamıza üyelik için hemen altta gördüğünüz linke aşağıdaki gibi üyelik gönderebilir veya Eminönü içinde /f Kressa ''Lonca için başvuru yapmak istiyorum.'' şeklinde mesaj atabilirsiniz.
Başvuru >> http://www.ikvonline.net/baturalp-loncasi-k24117.html << Başvuru
Başvurunuzu konu aracılığyla örnekteki gibi yapmalısınız.
Örnek: Dalgaxkıran, 25 seviye, Klanı yok, (Klan varsa rütbesi)
............................