Farabi Solucan Nadide Eldiven hk.
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Sancak
Farabi Solucan Nadide Eldiven hk.
merabalar kenan gorevinin verdiği farabi solucan nadıde eldiven 3.36 zırh vermesi gerekirken neden 7.0 zırh veriyor bilgisi olan varmı ?
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Farabi Solucan Nadide Eldiven hk.
Bildiğim kadarıyla Sakınma yeteneği 5 puan ve üstünde Zırh veren efsunlardan 2 kat yararlanılmasını sağlıyor.Defanis Dövüş'te olabilir , emin değilim.Sizde doğru olan yetenek kullanılır durumda iken zırh oranına bakmışsınız heralde.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
-
- Teşkilat Neferi
ustumdeki herseyi cıkerdım ve yeteneksiz eldiveni giydum 7.0 arttırdı. defansif dovus 15 puanda ustundeki zırh itemlerine %25 ekliyor defans ile geyence 7.9 veriyor sakınma ise 15 puanda ustundeki max enerji itemlerinin 2 katını veriyor.
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- SirKots
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
Merhaba
Nadide Solucan efsunu hiç bir yetenek etkisinde değilken yüzde 7.0 lık bir ek zırh artışı sağlamaktadır. Ama Ofansif dövüş veya Defansif dövüş modlarına geçmeniz zırh değerinizi belirli bir yüzde oranda düşürür veya yükseltebilir.
Büyük ihtimal Ofansif dövüş modundayken Nadide Solucan efsununu denediniz ve daha düşük, yüzdelik bir zırh olması gerektiğini düşündünüz. Ofansif dövüş modunda üzerinizdeki zırh bonuslarının %25 zırh azalması görülür.
Nadide Solucan efsunu hiç bir yetenek etkisinde değilken yüzde 7.0 lık bir ek zırh artışı sağlamaktadır. Ama Ofansif dövüş veya Defansif dövüş modlarına geçmeniz zırh değerinizi belirli bir yüzde oranda düşürür veya yükseltebilir.
Büyük ihtimal Ofansif dövüş modundayken Nadide Solucan efsununu denediniz ve daha düşük, yüzdelik bir zırh olması gerektiğini düşündünüz. Ofansif dövüş modunda üzerinizdeki zırh bonuslarının %25 zırh azalması görülür.
Sirkots
-
- Teşkilat Neferi
benim sorum neden nadide solucan item ustumde yetenek yok iken 3.6 zırh yerine 7.0 zırh veriyor ?
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
daha ne istiyorsun fazla weriyorsaDoktordoctor yazdı:benim sorum neden nadide solucan item ustumde yetenek yok iken 3.6 zırh yerine 7.0 zırh veriyor ?

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
-
- Teşkilat Neferi
eldivenin kendi zirh değeride eklenince 7 yi bulması normal zirh değerinin. her eşyanın zırh değeri vardir ( bir kaçi hariç tabi
)

"Bir Gece Ansızın Geliriz Krallığınızı İmparatorluğumuza Katarız!"
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
heheh:) çünkü eldivenin kendi zırhı 3.4 
Arkadaşlar eldivenin zaten normal zırhı 0.034 itemin kattığı etki yani solucan iteminin verdiği zırh 0.036 bu 2 zırhı topladığımızda.0.070 oluyo bence yeterince açıklayıcı oldu...
Bin kişinin bir kişiyi öldürmesi trajedi Bir kişinin bin kişiyi öldürmesi stratejidir.
Ne itemler gördüm içinde adam yok, ne adamlar gördüm dışında item yok...
Ne itemler gördüm içinde adam yok, ne adamlar gördüm dışında item yok...