Karakter Kutarma Hakkında.Yardım..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ryban
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Karakter Kutarma Hakkında.

Mesaj gönderen ryban »

Karakterimi kurtamak için başvuruda bulundum bütün şartlar uygun şekilde ancak cevap gelmedi destek kaldırıldımı ? kaldırıysa neden başvuru yapabiliyoruz. :?: :?:
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Karakter Kutarma Hakkında.

Mesaj gönderen TWTY »

İKV Destek Takımı'na onlarca kez başvuru yapıyorum ama yanıt vermiyorlar yada çok geç veriyorlar!

İKV Destek Takımı İKV Camiası'nın tamamına hizmet verme çabasındadır. Aynı gün içinde yapılan ikinci ve sonraki başvurular sizin yanıt almanızı geciktireceği gibi diğer oyuncularında yanıt almasını geciktirmektedir. Bu yüzden bir konu için aynı günde sadece bir adet başvuru gönderiniz.

Aynı gün içinde gönderilmiş iki yada daha fazla başvuruya yanıt verilmez yada yanıt ertelenir.

NOT: Eğer başvurunuz üzerinden 24 saat geçmiş ama yanıt alamamışsanız ikinci bir başvuruyu bir defa daha yapabilirsiniz yada önceki başvurunuzu yineleyebilirsiniz.

Eğer ceza bildirimleri, destek geri dönüşleri, karakter aktarım onay epostaları tarafınıza ulaşmıyorsa bu e-posta ayarlarınız ile ilgili demektir. Bu ayarları düzenlemek için;

Epostanızın sağ üst kısmında bulunan Ayarlar seçeneğine tıklayarak aşağıdaki adımları takip ediniz.

Ayarlar - Diğer Ayarlar - Adres Engelleme kısmına gelip, Engellediğiniz Email'ler listesinden ikvdestek@sobee.com.tr adresini siliniz. Mynet E-posta, spam olarak gönderilen epostaların göndericilerini otomatik olarak bu listeye ekler. Bunun sebebi;

Ayarlar - Diğer Ayarlar - İstenmeyen Emailler (Spam) kısmında bulunan "İstenmeyen Email (Spam) olarak işaretlediğim Gönderici adresini otomatik olarak engellenenler listesine ekle" seçeneğidir. Bu seçeneği deaktif duruma getirdiğinizde bu durum ile tekrar karşı karşıya kalmazsınız.

TWTY

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kullanıcı avatarı
ryban
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ryban »

24 saat geçmişti tekrar başvurdum yine cevap yok kurtarma işlemi kaldırıldımı ?
Kullanıcı avatarı
KARAVATAN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KARAVATAN »

Günde 1 yada 2 kişinin gönderdiği mesaj okunuyor sanırım. Benimde tüm şartlarım uygun olmasına rağmen halen cevap alamadım.

Hayırlı günler.
Kullanıcı avatarı
ryban
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Karakter Kutarma Hakkında.Yardım..

Mesaj gönderen ryban »

Karakter kurtarmak için başvuruda bulunuyorum cevap gelmiyor olumlu veya olumsuz yanıt verilmiyor destek kaldırıldımı ? 48 saat yanıt gelmedi tekrar başvurdum 24 saat geçti yanıt yok destek kaldırıldıysa neden başvuru yapabiliyoruz ? 2 defadır başvuru yapıyorum 48 saat yanıt gelmedi tekrar başvurdum 24 saat geçti yanıt bekliyorum ? :?: :?:
gezegen252
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran

Re: Karakter Kutarma Hakkında.Yardım..

Mesaj gönderen gezegen252 »

ben Gezegen . karakterim çalındı. tekrar karakterimi nasıl geri alabilirim . yardım???
Loncayageel
İskele Babası
İskele Babası

Re: Karakter Kutarma Hakkında.Yardım..

Mesaj gönderen Loncayageel »

gezegen252 yazdı:ben Gezegen . karakterim çalındı. tekrar karakterimi nasıl geri alabilirim . yardım???
yumurtayı kır, sarısıyla beyazını ayır, geri gelir

“Genel Etkileşim” sayfasına dön