Admin'ler size sesleniyorum. 
Bu Konuyu Yapmıştım Ama Bi Çare Olmadı..
Kocaeli / İzmitte ' REAL 'DE VE CARREFOUR SA 'dA KUTULAR BİTMİŞ . VE YENİLERİ GELMİYOR  :!: 
D&B ' DEN ALIN DEDİLER ARKADASLAR..  ORDAN DAN YAPTIM AMA NE GELEN WAR NE GİDEN ...'
Ya Lütfen Admin Abilerim Kocaeli İzmitte'ki Satış Noktalarına Yenileri Gelsin Lütfen ...'!

Kocaeli / İzmit ' adminler içeri
Kocaeli / İzmit ' adminler içeri
Bastığınız Yerler ! , İnsanların Birbirine Kıydığı Kutsal Toprak Ve Hepsinden Akan Kırmızı Kan ' Dır !
Hamican--> 48 Level --->Eminönü --->Savaşçı

- HakanbuscaTakent
 - FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
 - Klan: Arzın Çocukları

Re: Kocaeli / İzmit ' adminler içeri
Merhaba ; 
İnternet sitesinden almayı dene ? Bildiğim kadarı ile havale ve kredi kartı geçiyor

İnternet sitesinden almayı dene ? Bildiğim kadarı ile havale ve kredi kartı geçiyor

nereden? d&r diosan ordan denedim sonuç yok ..

Bastığınız Yerler ! , İnsanların Birbirine Kıydığı Kutsal Toprak Ve Hepsinden Akan Kırmızı Kan ' Dır !

Merhaba bende sizin gibiydim aralgame gerçekten güvenilir bir site buradan alabilirsiniz benim kutumda yarın geliyor.Mobil ödeme seçenekleri mevcut.Kargoyla beraber 24,5 tl gibi bir rakam ödüyorsunuz.Avea veya Turkcell geçerli. Bu linkten üye olarak siparişinizi verebilir soru sorma bölümünden teslimat ile ilgili veya başka sorularınızı sorabilir ve en geç 5 saate cevap alabilirsiniz.fenerli41 yazdı:nereden? d&r diosan ordan denedim sonuç yok ..
http://www.aralgame.com/asp/product/240 ... INDEKI-SIR
Not:sadece müşterisiyim siteyle alakam yok amaç faydamız dokunsun
Kruis
"Fâniyim, fâni olanı istemem. Âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahman'a teslim eyledim, gayr istemem."   
aga geldimi kutu'n geldiyse bende alıcam bu siteden .. :geek:

Şuan gelmedi istanbul için 1 gün istanbul dışı 2 gün içerisinde geliyormuş mng kargo ile.Yarın gelmesini bekliyorum sipariş sevk edildi maili geldi bana kargoya vermişler sanıyorum yarın elimde olur ürünü alınca buradan sizi bilgilendiririm.Ama güvenle alabilirsiniz beklemenize gerek yok GM arkadaşlarda burayı önermekte anlaşmalılar ikv ile teşeron bir yer değil ünlü bir firma.Ama içinizi rahatlatması açısından ürün elime geçince unutmassam burada belirteyim inş.Bence beklemeyin hemen sipariş verin anca geliyor çünkü 2 gün de geliyor hafta içi çalışıyorlar hafta sonu ürün teslimatı yokfenerli41 yazdı:aga geldimi kutu'n geldiyse bende alıcam bu siteden .. :geek:
"Fâniyim, fâni olanı istemem. Âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahman'a teslim eyledim, gayr istemem."   
olsun ..D  
Yarın Gelirse Yazmayı Sakın Unutma
 Benim İçin Önemliiiiii
: :mrgreen:

Yarın Gelirse Yazmayı Sakın Unutma
: :mrgreen:

Merhaba;
az önce kargoya telefon açtım kargom gelmiş.12 ye kadar teslim ederiz dediler
 güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

az önce kargoya telefon açtım kargom gelmiş.12 ye kadar teslim ederiz dediler
Kutu elime sorunsuz bir şekilde açılmamış vs.. bi şekilde elime ulaşmıştır teşekkürler aral game teşekkürler ikv 
 poster çok hoşuma gitti astım hemen odama

fallahmı ????????????

Kruis yazdı:Kutu elime sorunsuz bir şekilde açılmamış vs.. bi şekilde elime ulaşmıştır teşekkürler aral game teşekkürler ikvposter çok hoşuma gitti astım hemen odama