ESKİ OYUNCULAR BİR KEZ BAKIN YETER

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Alikk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

ESKİ OYUNCULAR BİR KEZ BAKIN YETER

Mesaj gönderen Alikk »

nerde o eski İKV
oyuna girip
39 lv leri arıyorum ama bulamıyorum
gizit kütük arıyorum ama bulamıyorum
magdış arıyorum ama bulamıyorum
alman ok arıyorum ama bulamıyorum
eski dürüst insanları arıyorum ama
BULAMIYORUM
Ne güzelmiş 100 bin için saatlerce ısırgan başında beklemek
Ne güzelmiş o civan çıkıncaki sevic
Ne güzelmiş o kara kürkü uğraşıp kesememek
Üstelik ne cepte örs parası nede PLUS
ama saatlerce kalkmazdık başından
şimdi ise cepta tomarla para kasa artık madenleri kaldırmıyor ve PLUS
ve şuan oyun nasıl oynananıyor unutmak üzereyim
nerde eski İKV...
Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: ESKİ OYUNCULAR BİR KEZ BAKIN YETER

Mesaj gönderen Chatlaqs »

Arkadaşım dediklerine katılıyorum. Ama oyunun oynancak hale getirmek biz OYUNCULARIN eLinde hersey değişti artık ama biz aynıyız..

Yakamoz Lonca Yönetimi

Chatlaqs
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

Eski oyunumuza dönmek artık elimizde değil ama oyunu oynana biLir haLe getiRMeK için eL eLe veRip yönetiMinde DeSteği iLe kısa süRede daha oynana biLir gruR duyuLacak bi oyun oynaYa biLiriz..
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
write13
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen write13 »

çok dogru söylüyorsun.yeni lw ler geldi her şey degişti o dediklerinizin yanında bn en çok üzen o şifacı sikilleri eskiden kaldırma 4 sn idir.şimdi zorlaştırıldı 1 dk olmuş çok kötü.....
Kullanıcı avatarı
ViperTeam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ViperTeam »

Okurken bir an eskiye gider gibi oldum. 8-) Şimdi ki haline bakılırsa oyunun içler acısı.... :?
~~ Viper Loncası Resmi Facebook Sayfası ~~

Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen BadXDreaM »

İkv yi bırakalı 1 sene oldu bekliyorumki millet 59 69 79 olsunda en arkadan arkadan sessiz sakin kasa kasa geleyim :) İkv yi bırakıp başladıgım oyunda 76 level oldum yani bir sene oşa gitmedi emegimin karşılıgını aldım . Siz hala bir adım öteye gidemediniz . Aynı yerlerde aynı konularda aynı eşyalar için çalışıorsunuz tartışıyorsunuz :) İkv yi sevdigimden hala kopamıyorum ama bu demek deilki kuru kuruya boşu boşuna emek vercem . En kral eşyaları giydiniz hepiniz 1 sene saatlerce ugraştınız . Soyunun geçin karşıma hanginiz beni kesebilceksiniz :) Ama aslında soyunsak bile yeteneklerimizin üstünlügüyle birbirimizi kesmeliydik ama ikv de o bile eşit herkes 15 puan verior :) 1 sene sonra baktımda hala beni geçememiş kimse hepimiz 49 leveliz ötesi yok hepimizin yetenekleri belli 15 puan :D Şu anda tek farkımız ben 1 senede 76 level bir karakter yaparak geliştirerek belli bir konuma getirerek geçirdim ( soyunsa bile aynı levelindeki başka bir karakteri yeteneklerinden dolayı yener veya yenilir :) ) . Siz 49 level kaldınız ve büyük ihtimal bir sonraki güncellemede çöp olcak eşyalar için çabaladınız yani bir sonraki güncellemede siz hala beni veya benim gibi 49 olup bırakmış bir oyuncudan 1 adım öteye gidemediniz :D Bunları yazıyorum ki aslında tam tersini istiorum döndügümde size yetişmek için ugraşayım hiç olmasa zevk alırım yönetimde okusada bir senelik emekleriniz boşa gitmese diye yazıyorum :) Bırakmış aylarca girmemiş bir oyuncu döndügünde sizle eşit olmasın diye yazıyorum . Siz onu bunu bırakında ne için ugraşıyorsunuz onu sorgulayın :) Güçlü olamıyorsunuz boss kesemiyorsunuz gidin kızgın kumu kesersiniz :) Bi hatırlatma eskiden tohumu 100 binemi satıodunuz ben 300 hatta bulursam 400 den satıodum :D
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

BadXDreaM yazdı:İkv yi bırakalı 1 sene oldu bekliyorumki millet 59 69 79 olsunda en arkadan arkadan sessiz sakin kasa kasa geleyim :) İkv yi bırakıp başladıgım oyunda 76 level oldum yani bir sene oşa gitmedi emegimin karşılıgını aldım . Siz hala bir adım öteye gidemediniz . Aynı yerlerde aynı konularda aynı eşyalar için çalışıorsunuz tartışıyorsunuz :) İkv yi sevdigimden hala kopamıyorum ama bu demek deilki kuru kuruya boşu boşuna emek vercem . En kral eşyaları giydiniz hepiniz 1 sene saatlerce ugraştınız . Soyunun geçin karşıma hanginiz beni kesebilceksiniz :) Ama aslında soyunsak bile yeteneklerimizin üstünlügüyle birbirimizi kesmeliydik ama ikv de o bile eşit herkes 15 puan verior :) 1 sene sonra baktımda hala beni geçememiş kimse hepimiz 49 leveliz ötesi yok hepimizin yetenekleri belli 15 puan :D Şu anda tek farkımız ben 1 senede 76 level bir karakter yaparak geliştirerek belli bir konuma getirerek geçirdim ( soyunsa bile aynı levelindeki başka bir karakteri yeteneklerinden dolayı yener veya yenilir :) ) . Siz 49 level kaldınız ve büyük ihtimal bir sonraki güncellemede çöp olcak eşyalar için çabaladınız yani bir sonraki güncellemede siz hala beni veya benim gibi 49 olup bırakmış bir oyuncudan 1 adım öteye gidemediniz :D Bunları yazıyorum ki aslında tam tersini istiorum döndügümde size yetişmek için ugraşayım hiç olmasa zevk alırım yönetimde okusada bir senelik emekleriniz boşa gitmese diye yazıyorum :) Bırakmış aylarca girmemiş bir oyuncu döndügünde sizle eşit olmasın diye yazıyorum . Siz onu bunu bırakında ne için ugraşıyorsunuz onu sorgulayın :) Güçlü olamıyorsunuz boss kesemiyorsunuz gidin kızgın kumu kesersiniz :) Bi hatırlatma eskiden tohumu 100 binemi satıodunuz ben 300 hatta bulursam 400 den satıodum :D
Hangı oyundan soz edıyorsun metın 2 denmı :D cocuk oyunumu = yoksa
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
kalenderoglu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen kalenderoglu »

bırakın eski yeni karşıLaştırması yapmayıda , eskiyide yeniyide bir yapmağa çaLışın ...

Kalenderoğlu - Kalenderbey -
                • ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
                  ~~ÖzgüRKaLendeR~~
                  ~~~MüHeNDiSBey~~~
            >Hangi güçlüktür ki gayrete gelince kolaylaşmasın ?
            >Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
    RedPearL
    Salgın Koruyucusu
    Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen RedPearL »

Ne Oyundu Be 3 Sene Oynadım Doyamadım Zevkıne İstediğine İtemini Verırdn Sonra Alırdın Hırsızlık Diye Birşey Yoktu Arz Lodos Sadece Savasırdı Kfür Falan Hiçbişi Yoktu 29 Levelken Full Çarsı İtem Yapcam Die Sabahtan Aksama Kadar Krip Basıında Bekledıgım Gunlerı Hatırladım Bı An Ramazanda Benı Sahura Kaldırın Derdım Evdekılere Gece 3 te Kalkar İKV Oynardm Sabaha Kadar Çarşı İtemlerı Tam Dızmısken Bı Baktım Yenı Surum Geldı Tırt.. Çarşı İtemler Çöpee Oyunu Biraz Geç Çakmıstm Oynadıqım İlk MMORPG Oyundu xD Keske Bısı Olsada oyun Eskıye Donse Ne Muhabbetler Yapardk... Kardeş Gibiydi Herkez... Taaa ki Yeni Sürüm Gelene Kadar.İKV İçin Okulda Kavqa Ettiğimi Hatırlarım xD Boktan Oyun DemısLerdı Kapısmıstık ÇocuKLa xD Saçma oLan Şu... Bi Oyun Tamamlanır Öyle Hizmete Sunulur Burda 1-2 Senede 10 Level YükseLiyoR 1 YıL Emek Verıp Yaptıgın İtemler Çöpe GidiyoR GüçLüykn Yine Aynı Duruma Düşüosun Bnce Buna Bi Son Verılsın...

SAYGILAR

liderxBeRoN
    Kullanıcı avatarı
    kralgs
    Sahaf Yardımcısı
    Sahaf Yardımcısı
    Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen kralgs »

Evet eski İkv yok 39 levellikler zamanından önce 29 levelliklerde daha güzeldi 10 kişi 1 tepegöz kesmeye çalışırdık :D

49 level ler geldi plus alma imkanları arttı oyunda dengeler alt üst oldu ondan sonra Şaheser eşyalar geldi maden fiyatları fırladı gitti iksir bile üretmek pahalıya mal oluyor artık .

Bundan sonra yenilik gelirse oyun ne hal alır tahmin bile edemiyorum 8-)
    Resim
    • Kralgs/Legendofwizard/Mahsen/Ölürümtürkiyemm/Sinoplu
    • cCcxTüRKiYeMxcCc/kralgsIV/MoNTeCaRLo/Legendofattack/ Gsxkralgsx/Devletbahçelii/Kralqs
    • öLüRüMTüRKiYeM/Legendofhealer/Kurosakihigo/Lastxottoman/Şifaimahsen/Fakedoctor/Turkishcommand

“Genel Sohbet” sayfasına dön