Ahixqirdap veda hutbesi...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ahixqirdap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: eSki bir AHİ...

Ahixqirdap veda hutbesi...

Mesaj gönderen Ahixqirdap »

Selamun aleyküm ( Allah ' ın selamı üzerinize olsun... )

Sene 2007 hikayem bi tavsiye üzerine başlamıştı.Hayatımda ilk kez bi online oyunu bu kadar uzun oynamaktaydım.O zamanlar büyük bi heyecanla girip saatlerce oynadıgım bu oyun bu günlerde zaman kaybından başka bişey olmadıgını gösterdi.Her neyse İKV online hayat hikayeme devam edeyim Şahbaz adlı ilk karakterimi actıgımda hiç birşey bilmedigimden büyük bi azim ve hırsla oynamaktaydım bu oyunu...öyleki 1 ayda karakteri 24 lwl yapabildim çabalarımla ve sonra online oyunun bi artısı olan farklı insanlarla tanısma özelliginden bende yararlanmaya basladım güzel saglam arkadaslıklar kurdum tabi her sepette bi çürük elma misali benimde yanlış adamlarla takılmadıgım olmadı bunlardan biri Artser di...Her türlü destegi sagladıgım kankam diye yanımdan ayrılmayan insan gün geldi bizi tanımaz oldu...Ama bunun yanında wito cebir crazyhero(calınmadan önceki sahibi) cutting gladioxrecep ve sayamadıgım birçok kişi yardımlarını esirgemediler benden Allah onlardan razı olsun...
Sene 2008 hızla sürdürdügüm ikv online macerası giderek güzel olmaya basladı benim için ve arkadaş ortamım oldukca genişledi bununla birlikte birçok yanılgıyada düştüm dolayısıyla ilk kez dolandırıldım hasar setim çalındı...Vazgecmedim azim hırs ve mücadele bu süper 3 lüyle tekrar ayaga kalktım ve bu seferde ilk karakterim olan Şahbaz çalındı...Bunun verdigi üzüntüyle bi süre ara verdim oyuna sonra arkadaşlarımın ısrarı üzerine Sahbaz adlı bir karakter daha actım yoluma devam etti ve yavaş yavaş lonca olayı baş göstermeye başladı...Bu lonca olayı ortaya cıktıgından beri tek girmek istedigim lonca aralarında olmak istedigim ve birçogunuda tanıdıgım Ahi loncasına katılmak istedigimi belirttim Willdone ve Cebir e yani mehmet abi ve ilyas a baya uzun bi süre sonra loncaya kabul edildim ve oldukca sevindirici bi durumdu bu benim için...Loncada birçok büyügümün yanında yaşıtım olan güzel insanlar vardı onlardan birçok şey ögrendim sagolsunlar...Yeni insanlar yeni arkadaşlar yeni dostlar tanıdım bu loncada...Sanal olmasına ragmen bana abilik ablalık kardeşlik yaptılar ve onlar benim için sanaldan daha cok yakınlar bana ve halada hepsiyle görüşmekteyim...Bunun yanında birçok kişiyle tanıştım Konyalı loncası ismi altında birçok emek hırsızlıgına imza atan şahıslar hariç 3-5 saglam kişiyle reelde de tanısma imkanım oldu ve o günden beri görüştügüm sevdigim insanlardır kendileri...Ve herkes gibi benimde üniversite hayalim vardı tabiki ve 2008 senesi bunun temellerini atmaya basladıgım seneydi.Bu sebebten dolayı kısa süreli aralar verdim oyuna ama her gelişimde aynı sıcaklık devam ediyordu...Şunu söyleyebilirim ki oyundan en zevk aldıgım dönem 2008-2009 sezonuydu...
Sene 2009 lonca yavaş yavaş patlak vermeye başladı.Patlak derken mecazi =) askere giden arkadaşlar , üni kazanan arkadaşlar okul nedeniyle giremeyen ve oyunu bırakan arkadaşlar gün geçtikçe sayımız azaldı.Ardından mehmet abim ve vildan ablamında oyunu bırakmasıyla tamamen dagıldık.Ve oyunu 8 ay kadar uzun bir süre bende bırakma kararı aldım.2009 un sonbaharına dogru tekrar başladım tam anlamıyla olmasada yavaş yavaş 1-2 saatlik sürelerle giriyordum oyuna...Bu sürede yeni bölgeler itemler yaratıklar vs... gelmişti oyuna bi heyecandır oynamaya basladım ama nedense eski tadı vermiyordu bana.Anladım ki beni oyuna baglayan item yaratık maden vs. degil orda kazandıgım güzel dostluklarmış onları bulamayınca oyuna uzunca bi süre ara verdim.
Sene 2010 ve oyuna migrat sıgınakların gelmesiyle oyun tekrar hareket kazandı.Bölgeleri merakımdan dolayı tekrar oyunu oynamaya başladım eskisi kadar olmasada zevk veriyordu ama bi noktadan sonra sıkıcı gelmeye başladı.Çünkü ilk başladıgımdaki o klan savaşları vs ler insanların birbirini kestiginde birbirlerini tebrik ettigi dönem çok daha güzeldi.Şimdi ise en ufak bi harekette dünyanın hakaretini agıza alınmayacak laflarını duyuyoruz.Bu ortamdan sebeb birçok degerli insan oyunu bıraktı.Buda oyunun iyiye degil gittikçe kötüye gittiginin bi göstergesidir.
Ve şimdi 22.11.2010 şu satırları yazarken bile eski günler canlanıverdi gözümün önünde.Ne güzel günlerdi deyip iç çekiyorum ama giden gelseydi dedem gelirdi derler bizim burda ne kadar dogru bi tabir bilmiyorum ama giden günler gelmiyor.Bugüne kadar kimsenin kalbini kırmamaya calıştım kimsenin 1 kurusuna göz dikmedim bunu kanıtlamaya gerek yok ama birçok insanın milyonluk malzemesini aktardım bir tanesine dokunmadan...
Her neyse cok fazla uzattım canlarım eger birinizin kalbini kırmıssam bende bi hakkı kalmışsa helal etsin benden yana herkese hakkım helaldir.Şu gün itibariyle İKV ile bagımı kesiyorum eger bana ulaşmak isteyen arkadaşım kardeşim olursa özelime ileti atarsa ulaşırım foruma ara sıra girerim...

HEPİNİZ ALLAH'a EMANET OLUN CANLAR...

Küçük bi dipnot = arkadaşlar bu oyun sadece eglencedir gerçi eglendirmiyo sinir stresten başka bişey kazandırmıyor ama kimsenin kalbini kırmamaya calısın degmez bi oyun için hepimiz aynı topraklarda yaşayan din kardeşiyiz.Ve zamanınızı daha güzel degerlendirmeye calısın oyun size sadece kafa dagıtmaya etken bi secenek olsun...

Hadi Ahixqirdap kaçar kendinize iyi bakın =)

Allah'ın rahmeti ve selamı üzerinize olsuNn....
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...

Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Kullanıcı avatarı
Ahixutku
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos
Lonca: Ahi

Re: Ahixqirdap veda hutbesi...

Mesaj gönderen Ahixutku »

Hakkında hayırlısı neyse o olsun abim. Oyun hakkında da çok doğru söylüyorsun. Böyle giderse daha nice güzel insan kaybedecek İstanbul Kıyamet Vakti.
Geçmeyen geçmiş zamandayım
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Allah'a emanet ol.
Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Chatlaqs »

Reel hayatında basarılar dilerim kardeşim... Allaha emanet ol

Yakamoz Lonca Yönetimi

Chatlaqs
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Kullanıcı avatarı
Phislikxcerrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Phislikxcerrah »

Kendine İyi bak Reelde Başarılar..
SEUSE

RAİDERS OF ANATOLİA
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

Sen ve seNin gibi karakteri oturmus efendi insanLar 'azim ve hırsla ' devam edeceĞine bir dönemLik kötüLemeyi neden oLarak alıP düzeLtme cabaLarı yeRine ayrıLır ve bizLeri üzeRse daha coK kan kaybediP en sonunda cöküsün temeLLerini kendi eLimizLe aTarıZ Bu tesPitide göZ önünde buLundurarak bu kararı verdiğini düşünüyorum paŞam..

Lakın bunLarın yanında akLı ve iRadesi yeRinde oLun biri oLarak ayrıLmayı uygun gördü İsen bizede saygı duymaK düŞer..Allaha emaNet oLasın gerçeK hayatta sağLıkLı ve mutLu bir yaŞam sürersin inşallah..
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kullanıcı avatarı
Ahixqirdap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: eSki bir AHİ...

Mesaj gönderen Ahixqirdap »

hepinizin ve hepimizin kendine göre gecerli sebebleri var kardeşlerim iyi dilekleriniz için Allah razı olsun cok sagolun...Mahmut kardeşim sagolasın söyledigin güzel şeyler için loncamı ayakta tutmaya calıstım çünkü bana cok degerli insanların emanetiydi oyun için bişeyler yapmak istedim ama pek bi faydası olmadı.2 kuruşluk 2 item bulan insanlar külhanbeyi kesildi başımıza oyun ortamı cok bozuldu adı üstünde bu bir oyun ve bize hiç bi getirisi yok bunu ben görebiliyorsam eger hepiniz görebilecek insanlarsınız.Ben bıraktım oyunu evet ama benim gibi birçok kardeşim var bu oyunda onların degerini bilmenizi dilerim içten..Herşey item 3-5 kuruş para degil oyun için konusuyorum kişilik karakter saygı sevgi vs. gibi daha güzel degerlerimiz var onlara sahip cıkmak gerekiyor.Kaldı ki oyunu reelle karıştıran birçok noksan arkadaşımız var onlara kısa zamanda akıl ve ihsan dileyerek sözlerimi bitirmek istiyorum...Ama şunu unutmayın bizim gibi insanları hiçbişey üzmese bile unutulmak öldürür inşallah beni unutmazsınız ve daim aklınızda iyi biri olarak kalırım.

Yaradan sizinle olsun kardeşlerim inşallah herşey gönlünüzce istediginiz gibi olur...
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...

Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Phislikxcerrah yazdı:Kendine İyi bak Reelde Başarılar..
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
QMuSaMeQ
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen QMuSaMeQ »

Sende ALLAH ' a emanet oL kaRdeş ReeL HayatıNda Başarılar diLeRim ...
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %

%^_^iSmaiL ^_^ % ;)
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!

YaKaMoZ aiLeSi ;)
Kullanıcı avatarı
Shizofren
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Shizofren »

Ee.. Oldumu Şimdi bu ?
~ K u k L a c ı ~

~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~