Merhabalar
Arkadaşlar şimdi fan arta 5 gün kalmışken videolarımıza daha güsel efectler eklemek amacıyla ve genel anlamda bir kaç konuda bilgiye sahip olmak için burada size elimden geldiğince yardımcı olacağım tabikli bndn iyi bilenlerde çıkacakdır sony vegasda onlarında bana ve diğer arkadaşlara yardımcı olması için tek konu altında toplamayı düşündüm lütfen bu konu altında dewam edelim düzenli bir arşivimiz olur gerilere giden konuları bulmak için uğraşmayız
Burada bende soru sorabilirim bilenler cevaplar siz sorarsınız bn ve bilenler cevaplar
ilk olarak Sony Vegas programını indirmeniz için bu akşam upload edeceğim + içinde full sürüm olan fraps kaliteli animasyon kaydetme programını vereceğim alternatif linklerde ekleyebilirsem eklerim zamanıma bağlı
sony vegas kurulumunda bir çok insan sorun yaşayacakdır o sorunları buradan çözmeye çalışırım buradan olmazsa [İçerik silindi.]yaparak çözeriz bir kaç oyuncuya bu şekilde yardımcı olabildim
Saygılar...
Sony Vegas "SORULARINIZ"
Re: Sony Vegas "SORULARINIZ"
Sony Vegas pro 8 ve full versiyon Fraps bir rarın içinde mevcuttur upload bana aittir 4 adet alternatif link var kurulumda sorun yaşarsanız yada indirmede bu konu altından yardımcı olurum
Linkler
Bir Teşekkürü Çok Görmeyiniz
[/i][/b]
Linkler
Bir Teşekkürü Çok Görmeyiniz
Gizlenmiş İçerikGöster
İKV Forum'larında URL kapsamına girecek bağlantıların paylaşılması uygun görülmemektedir. Bu gibi programları lütfen, kendi forum sitelerinde ve/veya talep olduğu taktirde forum özel mesajlaşması ile iletiniz.
...
Re: Sony Vegas "SORULARINIZ"
Süpersin günlerdir fraps full arıyordum teşekkürler.
Healting İbni Çevriye(^)Asa/İbni(^)Çevriye Asa
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
Efsanex
Xpesya
Xpesyac