Sony Vegas "SORULARINIZ"

İKV ile ilgili hazırlamış olduğunuz videolarınız
Kilitli
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Sony Vegas "SORULARINIZ"

Mesaj gönderen DavuTT »

Merhabalar

Arkadaşlar şimdi fan arta 5 gün kalmışken videolarımıza daha güsel efectler eklemek amacıyla ve genel anlamda bir kaç konuda bilgiye sahip olmak için burada size elimden geldiğince yardımcı olacağım tabikli bndn iyi bilenlerde çıkacakdır sony vegasda onlarında bana ve diğer arkadaşlara yardımcı olması için tek konu altında toplamayı düşündüm lütfen bu konu altında dewam edelim düzenli bir arşivimiz olur gerilere giden konuları bulmak için uğraşmayız

Burada bende soru sorabilirim bilenler cevaplar siz sorarsınız bn ve bilenler cevaplar

ilk olarak Sony Vegas programını indirmeniz için bu akşam upload edeceğim + içinde full sürüm olan fraps kaliteli animasyon kaydetme programını vereceğim alternatif linklerde ekleyebilirsem eklerim zamanıma bağlı

sony vegas kurulumunda bir çok insan sorun yaşayacakdır o sorunları buradan çözmeye çalışırım buradan olmazsa [İçerik silindi.]yaparak çözeriz bir kaç oyuncuya bu şekilde yardımcı olabildim

Saygılar...
...
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Lodos

Re: Sony Vegas "SORULARINIZ"

Mesaj gönderen DavuTT »

Sony Vegas pro 8 ve full versiyon Fraps bir rarın içinde mevcuttur upload bana aittir 4 adet alternatif link var kurulumda sorun yaşarsanız yada indirmede bu konu altından yardımcı olurum

Linkler

Bir Teşekkürü Çok Görmeyiniz

Gizlenmiş İçerikGöster
İKV Forum'larında URL kapsamına girecek bağlantıların paylaşılması uygun görülmemektedir. Bu gibi programları lütfen, kendi forum sitelerinde ve/veya talep olduğu taktirde forum özel mesajlaşması ile iletiniz.
[/i][/b]
...
Kullanıcı avatarı
XrenkX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sony Vegas "SORULARINIZ"

Mesaj gönderen XrenkX »

Süpersin günlerdir fraps full arıyordum teşekkürler.
Healting İbni Çevriye(^)Asa/İbni(^)Çevriye Asa
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
Kilitli

“Video” sayfasına dön