GM LERİN DİkKATINE ....
GM LERİN DİkKATINE ....
oyunda sistem kanalı diye biri aynı zamanda her yasdıgı seyden öncede bi isim ve ardından (dev) diye bişi yasıyodu sonrada bana arzın dehseti adlı kullnıcıya küfr etmssn dedi . hayr dedm . oda ben gm yim şfreni vermessn sınrsız banlarım faln dedi inanmadım sonra kmseye şfre vermem dedm bi kaç tehdt ten sonra da adama mecburen verdm şfreyi ve sonra adm tüm herseyimi soydu . ve böle adi insanlar oldugu sürece eski oyuncularımız hepsi oyunu bırakıyor açıkçası bende artık oyundan sogudum çok düzenbazlar katıldı aramıza eskiden böle oyuncularımız da yoktu o arada bir gm ilgilenmedi bizmle bu eşyaları karsılayacak yardım da bulunabilrseniz memnun kalırım tşk..
- Desqualders
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Hellxsting
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: GM LERİN DİkKATINE ....
Öncelikle Sana Geçmiş OLsun Derim Ama Bu Konuyu Buraya Boşa Açmışsın KArdeşim Senin ÇArın Soyulmuş Soyulmamış Bu Kimsenin Umrunda Olmaz Sana Söyleyecekleri Tek Kelime Arkadaşlara Ekleseydin Görürüdün Diye Bir Kelime Kullanıcaklar Bu Doğru Çünkü Arkadaşlara Ekleseydin Gm Olup Olmadığını Görürüdün ÇArın Soyulduysa Tek Yapacağın Şey Üzerine Bir Bardak Su İçmektir Oyun Artık Oyunluktan Dostluktan Çıktı Bu Belli Kimin Eli Kimin Cebinde BElli Deyil.. Tekrardan Geçmiş OLSun 

Hellxsting
Ölü biri yalnız şunu bilir: Yaşamak ölmekten daha iyidir
- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Bu adamla ilgilenilmeyecekmi ya ben anlamış değilim adamın çaldığı çarların maddi manemi hesabı yok ya.
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
CoBaiN wazzup
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Oyunda kendisini yönetici olarak tanıtan bir kişi benden üye bilgilerimi istedi, üyelik bilgilerimi vermezsem beni cezalandıracağını söyledi? Böyle bir şey mümkün mü?
Hayır. İKV'de sizlere yardımcı olmak için yetkilendirilmiş kişiler oyunda sizden üyelik bilgilerinizi istemez. İKV Destek Takımı'na dahil olan oyun içi yetkililer diğer oyunculardan ayrılan bir takım özelliklere sahiptir. Gerçek bir yetkilinin karakter adının başında yetki seviyesini gösteren kısaltmalar bulunur. [GM]CaptainATX, [DEV]Zwartan gibi. Ayrıca bu kişiler mesaj yazdıklarında isimleri [{YÖNETİCİ}[GM]zembekoğlu]: şeklinde görülür.
Hayır. İKV'de sizlere yardımcı olmak için yetkilendirilmiş kişiler oyunda sizden üyelik bilgilerinizi istemez. İKV Destek Takımı'na dahil olan oyun içi yetkililer diğer oyunculardan ayrılan bir takım özelliklere sahiptir. Gerçek bir yetkilinin karakter adının başında yetki seviyesini gösteren kısaltmalar bulunur. [GM]CaptainATX, [DEV]Zwartan gibi. Ayrıca bu kişiler mesaj yazdıklarında isimleri [{YÖNETİCİ}[GM]zembekoğlu]: şeklinde görülür.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!