drmustafauzun karakterimin olduğu hesap açılmıor. doğum tarihinide kabul etmior. sonradan doğum tarihi değiştirilebilior mu bilen var mı ? vede son zamanlarda çarı oyunda gören var mıydı?
hadi hayırlısı bakalım eğer çar çalınmışsa elbet hesablaşırız çalan kişiyle
galiba çarım çalındı
- mustafauzun
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
galiba çarım çalındı
Drmustafauzun(Büyü şifa 1876) Uzunx Uzuns Mustafauzun

Re: galiba çarım çalındı
Öncelikle geçmiş olsun,doğum tarihi vb bilgiler değiştiriliyor.
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
- Lonca: DeVa
Geçmiş Olsun:( Böyle bir sorunu sanırm sadece mynet' te yaşaya bilirsin, keşke daha güvenli olan sobee 'Ye taşısaydın.Büyük geçmiş Olsun...
Bu arada Büyü Şifa(1932)
Bu arada Büyü Şifa(1932)
- tkxxelegnasx
- Salgın Koruyucusu

- Klan: Lodos
müsteri hizmetlerini ara 02123281515 yardımıcı olacaklardır senin açra bi arkadaşın giriordu ona göre senin kayseride olduğunu soylemişti okulda çok üzüldüm bakın burdanda uyarıyorum ben hayatım boyunca kimseden şifre istemedim oyunda
istesemde msn den isterim yada telle ararım benim çarda iso ve mahmut da girior benim çarlara şifre wermeyin ben olduğumdan emin olsanız bile
istesemde msn den isterim yada telle ararım benim çarda iso ve mahmut da girior benim çarlara şifre wermeyin ben olduğumdan emin olsanız bile
Legendxdalgac yazdı:Geçmiş Olsun:( Böyle bir sorunu sanırm sadece mynet' te yaşaya bilirsin, keşke daha güvenli olan sobee 'Ye taşısaydın.Büyük geçmiş Olsun...
Bu arada Büyü Şifa(1932)![]()
Geçmiş olsun... fakat şifacısı çalınmış adama ne diyosun pes doqrusu
ByULuBay- mustafauzun
- İskele Babası

ya kerim bi git işine Allah aşkına ya. ben çarım çalındı diorum sen hala artislik yapmaya çalışıon. bas git çık konudan

- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
- Lonca: DeVa
Saçma sapan düşüncelerinizin arkasında ilerliyorsunuz.Benim kasteddigim büyü şifamın kaç oldugunu belirtmekdi o varken yapamadım sonunda ypatım haberi olsun diye söledim.nerenizden alıyorsunuz bazı seyler anlamıyorum.Dilimiz türkçe nereye ceksen oraya gidiyor zaten
- mustafauzun
- İskele Babası

ben çarımın derdine düşmüşüm napayım ben senin büyü şifanı. bana lafı neremden anladığımı sorma asıl sen kendini sorgula lafı nerelerinden duyuyon, anlıyon ve konusuon.
çık git konudan artisliğini başka konularda yap
çık git konudan artisliğini başka konularda yap

aynen ara bendede olmuştu geri aldmtkxxelegnasx yazdı:müsteri hizmetlerini ara 02123281515 yardımıcı olacaklardır senin açra bi arkadaşın giriordu ona göre senin kayseride olduğunu soylemişti okulda çok üzüldüm bakın burdanda uyarıyorum ben hayatım boyunca kimseden şifre istemedim oyunda
GÖKxDraCuLa Gökxdraculla İhanetin küçüğü büyüğü olmaz- mustafauzun
- İskele Babası

oyna o hesabla girmeyeli 1 aydan fazla sure oldu hesab dondurulmuş olamaz dimi?