Arkadaşlar öncelikle hepinizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.
Aslında bırakalı 1 haftayı buluyor ama bugün foruma yazmak nasip oldu.Bugünden itibaren İKV serüvenimi bitiriorum.Burada unutamayacağım bi sürü dostluklar kazandım.Tartışmalarım oldu ama kimseye kırgın deilim.Sonuçta bi bir OYUN amaç ise EĞLENMEK.O yüzden burdan ayrılırken kimseye kırgın veya öfkeli ayrılmıorum.Burada özellikle 2008 ve 2009 yıllarında çok güzel zamanlar geçirdim.O zaman oyundan aşırı zevk alıodm.Ancak son zamanlarda Meran büyük ölçüde kabuk deiştirdiği için eski tadı kalmadı.Bnde bu oyundan iyice soğudum.Bu sebeple bırakmaya karar verdim.
Benim kime hakkım geçtiyse hepsini helal ediorum.Kendinize iyi bakın..
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Selamun Aleyküm
Can kardeşim seni Meran serüvenimin başlangıcından beri tanırım.Bu oyunda çok arkadaşlıklar edindim , fakat birçoğu seninle olan dostluğumuz kadar içten olmadı.Son zamanlarda pek görüşmesekte aklımın bir köşesindeydin ve olmaya devam edeceksin.Neyse sözü fazla uzatmayacağım.En iyisini yaptın ,Sağlıcakla kal.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır