tek büyü hasarı dizenler için

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
badxkralice
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

tek büyü hasarı dizenler için

Mesaj gönderen badxkralice »

mesela ben büyücümü sırf buz dizmek istiyorum.kıyamet alevi itemler var 2 tane 130 büyü hasarı ateş. ama buz, elekt. veya meteorit için böle bi durum yok. ben belki buz+elektrik değil de buz+buz dizmek istiyorum ? çemberciler gibi.

hoş daha meteorit+elektrik şaheser/nadide bile gelmedi bunu hiç düşünmezler herhalde
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Re: tek büyü hasarı dizenler için

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Bencede çok ıyı fıkır ama atıyorum adam fızıksel dızecek 130x2=260x3=780 ceketi,eldıven,ceket,ayakkabı,pantolon,gozlugu 572 küsür edıyor toplayınca 1500 e yakın oran çıkıyor neredeyse bır büyücüye krtıkle tek atar bu..Çemberde nıye var dersen çemberde adama dırenc kırıcanda dıbıne gırıcende olme eşşegem olme zor ıs :mrgreen:
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

bu arada benden once 2 yorum yapılmıştı nıye sılındı :?

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Ferhatbey »

badxkralice yazdı:mesela ben büyücümü sırf buz dizmek istiyorum.kıyamet alevi itemler var 2 tane 130 büyü hasarı ateş. ama buz, elekt. veya meteorit için böle bi durum yok. ben belki buz+elektrik değil de buz+buz dizmek istiyorum ? çemberciler gibi.

hoş daha meteorit+elektrik şaheser/nadide bile gelmedi bunu hiç düşünmezler herhalde
bende seni seviorm evet öyle olsn bncede xD
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
badxkralice
İskele Babası
İskele Babası

aldatmaz2012 yazdı:Bencede çok ıyı fıkır ama atıyorum adam fızıksel dızecek 130x2=260x3=780 ceketi,eldıven,ceket,ayakkabı,pantolon,gozlugu 572 küsür edıyor toplayınca 1500 e yakın oran çıkıyor neredeyse bır büyücüye krtıkle tek atar bu..Çemberde nıye var dersen çemberde adama dırenc kırıcanda dıbıne gırıcende olme eşşegem olme zor ıs :mrgreen:
böylece büyü vslerindeki şans faktörü de tamamen kalkar. mesela senin fiziksel hasarın 1500 ama buz 0 ben büyü bozmayı 15leyip fizikselini bozarım 1500 item devre dışı kalır. bunu gibi geniş düşünebiliriz. çünkü ben tek büyünün 4000 vurmasını 2 büyünün 2000 vurmasına tercih ederim
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

badxkralice yazdı:
aldatmaz2012 yazdı:Bencede çok ıyı fıkır ama atıyorum adam fızıksel dızecek 130x2=260x3=780 ceketi,eldıven,ceket,ayakkabı,pantolon,gozlugu 572 küsür edıyor toplayınca 1500 e yakın oran çıkıyor neredeyse bır büyücüye krtıkle tek atar bu..Çemberde nıye var dersen çemberde adama dırenc kırıcanda dıbıne gırıcende olme eşşegem olme zor ıs :mrgreen:
böylece büyü vslerindeki şans faktörü de tamamen kalkar. mesela senin fiziksel hasarın 1500 ama buz 0 ben büyü bozmayı 15leyip fizikselini bozarım 1500 item devre dışı kalır. bunu gibi geniş düşünebiliriz. çünkü ben tek büyünün 4000 vurmasını 2 büyünün 2000 vurmasına tercih ederim
O dedıgın o kdr kolay degıl adam bazı durumlarda fake atabılır şaşırtma amaçlı buz atar meteorıtını bozar sen buyumu atıcam buyumu bozucam derken kafa 1 mılyon oluyor vs sınra saçmalamaya baslıyor ınsan cok denedım buyu bozma 15 i ama ıstedıgım sonucu alamıyorum

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

aldatmaz2012 yazdı:
badxkralice yazdı:
O dedıgın o kdr kolay degıl adam bazı durumlarda fake atabılır şaşırtma amaçlı buz atar sen onu bozarsın sonra meteorıtı patlatır sen buyumu atıcam buyumu bozucam derken kafa 1 mılyon oluyor vs sınra saçmalamaya baslıyor ınsan cok denedım buyu bozma 15 i ama ıstedıgım sonucu alamıyorum

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
xXMELEKveSEYTANx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen xXMELEKveSEYTANx »

Büyü buz : 1100 küsur
Büyü elektrik : 1000 küsur
Büyü ateş : 1223 (kıyamet kolye yok)
Büyü fiziksel : 336 :)

Tılsımın en iyi hasarcı büyücüsüne sahibim..
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
badxkralice
İskele Babası
İskele Babası

xXMELEKveSEYTANx yazdı:Büyü buz : 1100 küsur
Büyü elektrik : 1000 küsur
Büyü ateş : 1223 (kıyamet kolye yok)
Büyü fiziksel : 336 :)

Tılsımın en iyi hasarcı büyücüsüne sahibim..
"çarınızı tanıtın, havanızı atın, reklamınızı yapın!" konusu açmadım.
Kullanıcı avatarı
xXMELEKveSEYTANx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen xXMELEKveSEYTANx »

1 karaktere ağırlık verdim ve bunu yazdım ? Hava atmak istesem itemlerin fotosunu çeker ve koyardım değilmi ?
ResimResim
ResimResim

“Büyücü” sayfasına dön