mesela ben büyücümü sırf buz dizmek istiyorum.kıyamet alevi itemler var 2 tane 130 büyü hasarı ateş. ama buz, elekt. veya meteorit için böle bi durum yok. ben belki buz+elektrik değil de buz+buz dizmek istiyorum ? çemberciler gibi.
hoş daha meteorit+elektrik şaheser/nadide bile gelmedi bunu hiç düşünmezler herhalde
tek büyü hasarı dizenler için
- badxkralice
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Re: tek büyü hasarı dizenler için
Bencede çok ıyı fıkır ama atıyorum adam fızıksel dızecek 130x2=260x3=780 ceketi,eldıven,ceket,ayakkabı,pantolon,gozlugu 572 küsür edıyor toplayınca 1500 e yakın oran çıkıyor neredeyse bır büyücüye krtıkle tek atar bu..Çemberde nıye var dersen çemberde adama dırenc kırıcanda dıbıne gırıcende olme eşşegem olme zor ıs :mrgreen:
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
bu arada benden once 2 yorum yapılmıştı nıye sılındı :?
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
bende seni seviorm evet öyle olsn bncede xDbadxkralice yazdı:mesela ben büyücümü sırf buz dizmek istiyorum.kıyamet alevi itemler var 2 tane 130 büyü hasarı ateş. ama buz, elekt. veya meteorit için böle bi durum yok. ben belki buz+elektrik değil de buz+buz dizmek istiyorum ? çemberciler gibi.
hoş daha meteorit+elektrik şaheser/nadide bile gelmedi bunu hiç düşünmezler herhalde
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- badxkralice
- İskele Babası
böylece büyü vslerindeki şans faktörü de tamamen kalkar. mesela senin fiziksel hasarın 1500 ama buz 0 ben büyü bozmayı 15leyip fizikselini bozarım 1500 item devre dışı kalır. bunu gibi geniş düşünebiliriz. çünkü ben tek büyünün 4000 vurmasını 2 büyünün 2000 vurmasına tercih ederimaldatmaz2012 yazdı:Bencede çok ıyı fıkır ama atıyorum adam fızıksel dızecek 130x2=260x3=780 ceketi,eldıven,ceket,ayakkabı,pantolon,gozlugu 572 küsür edıyor toplayınca 1500 e yakın oran çıkıyor neredeyse bır büyücüye krtıkle tek atar bu..Çemberde nıye var dersen çemberde adama dırenc kırıcanda dıbıne gırıcende olme eşşegem olme zor ıs :mrgreen:
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
O dedıgın o kdr kolay degıl adam bazı durumlarda fake atabılır şaşırtma amaçlı buz atar meteorıtını bozar sen buyumu atıcam buyumu bozucam derken kafa 1 mılyon oluyor vs sınra saçmalamaya baslıyor ınsan cok denedım buyu bozma 15 i ama ıstedıgım sonucu alamıyorumbadxkralice yazdı:böylece büyü vslerindeki şans faktörü de tamamen kalkar. mesela senin fiziksel hasarın 1500 ama buz 0 ben büyü bozmayı 15leyip fizikselini bozarım 1500 item devre dışı kalır. bunu gibi geniş düşünebiliriz. çünkü ben tek büyünün 4000 vurmasını 2 büyünün 2000 vurmasına tercih ederimaldatmaz2012 yazdı:Bencede çok ıyı fıkır ama atıyorum adam fızıksel dızecek 130x2=260x3=780 ceketi,eldıven,ceket,ayakkabı,pantolon,gozlugu 572 küsür edıyor toplayınca 1500 e yakın oran çıkıyor neredeyse bır büyücüye krtıkle tek atar bu..Çemberde nıye var dersen çemberde adama dırenc kırıcanda dıbıne gırıcende olme eşşegem olme zor ıs :mrgreen:
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
aldatmaz2012 yazdı:O dedıgın o kdr kolay degıl adam bazı durumlarda fake atabılır şaşırtma amaçlı buz atar sen onu bozarsın sonra meteorıtı patlatır sen buyumu atıcam buyumu bozucam derken kafa 1 mılyon oluyor vs sınra saçmalamaya baslıyor ınsan cok denedım buyu bozma 15 i ama ıstedıgım sonucu alamıyorumbadxkralice yazdı:böylece büyü vslerindeki şans faktörü de tamamen kalkar. mesela senin fiziksel hasarın 1500 ama buz 0 ben büyü bozmayı 15leyip fizikselini bozarım 1500 item devre dışı kalır. bunu gibi geniş düşünebiliriz. çünkü ben tek büyünün 4000 vurmasını 2 büyünün 2000 vurmasına tercih ederimaldatmaz2012 yazdı:Bencede çok ıyı fıkır ama atıyorum adam fızıksel dızecek 130x2=260x3=780 ceketi,eldıven,ceket,ayakkabı,pantolon,gozlugu 572 küsür edıyor toplayınca 1500 e yakın oran çıkıyor neredeyse bır büyücüye krtıkle tek atar bu..Çemberde nıye var dersen çemberde adama dırenc kırıcanda dıbıne gırıcende olme eşşegem olme zor ıs :mrgreen:
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- xXMELEKveSEYTANx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
Büyü buz : 1100 küsur
Büyü elektrik : 1000 küsur
Büyü ateş : 1223 (kıyamet kolye yok)
Büyü fiziksel : 336
Tılsımın en iyi hasarcı büyücüsüne sahibim..

- badxkralice
- İskele Babası
"çarınızı tanıtın, havanızı atın, reklamınızı yapın!" konusu açmadım.xXMELEKveSEYTANx yazdı:Büyü buz : 1100 küsur
- xXMELEKveSEYTANx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
1 karaktere ağırlık verdim ve bunu yazdım ? Hava atmak istesem itemlerin fotosunu çeker ve koyardım değilmi ?