GENEL AF
-
- Acemi Savaşçı
GENEL AF
Sayın gmler bu oyunda çogu kişi belki haklı belki haksız yere 999 gün banlandı.Bu cezanın süresi çok.Bu yüzden genel af istiyoruz .......Böyle bir uygulama olabilir ikv kutu alan herkesin banı kalksın
Re: GENEL AF
Bende katılıyorum Kutu alanın ban'ı kalksın 1 kerelik olsun oda bu konunun üzerinde durulmalı bence :!:
●●•нєяşєуι öğяєη∂ιğιη кα∂αя вιℓιяѕιη.вυηυ ∂α öğяєη ѕєν∂ιğιη кα∂αя ѕєνιℓιяѕιη●●•
Adana Demir Sporlu
Adana Demir Sporlu
Sizin bu söylediğinizi gerçek hayatla bağdaştırırsak rüşvete denk gelmekte
Suç işle rüşvet ver suçun kalksın :lol:
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
yok yılmaz morgül görsün ne var güzel öneri destekliyorum
:twisted:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
OH PROGRAMLA MADEN ÇEK ET KÜFÜRLERİ SONRA AF İSTİYORUZ YOKYA
arkadaşım ilk banı olan affedilsin 2 . ban ve üstüleR 1 yıL geri alınsın . . . zor bişe mi şimdi banlanan bir adam napsın 2013 de o çarı ? :|
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
:mrgreen: :mrgreen: Yav bende bir yonetıcıye şakasına senı yonetıcı yapammı dedım once 999 gun susturma aldı sonra ertesi gün prınt yollamış heralde gm lere 999 ban oldu lan şakadan anlamyıorlar :mrgreen: gerı ıstıyorum sıfacımı :mrgreen:
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
aynen katılıyorum kardes.bende zamanında ban yedım ama boyle bı talepte bulunmadım.hakkımı durust bı sekılde aradım banım kalktı.sucsuzsanız kanıtlarsınız kaldırırlar.sucluysanız sızn yaptıgınıza rusvet denır.plus kutu almayanın canı yok mu!XTIMURX yazdı:Sizin bu söylediğinizi gerçek hayatla bağdaştırırsak rüşvete denk gelmekte![]()
evet af istiorz :|aldatmaz2012 yazdı::mrgreen: :mrgreen: Yav bende bir yonetıcıye şakasına senı yonetıcı yapammı dedım once 999 gun susturma aldı sonra ertesi gün prınt yollamış heralde gm lere 999 ban oldu lan şakadan anlamyıorlar :mrgreen: gerı ıstıyorum sıfacımı :mrgreen: