Bir kaç saat önce gördüğüm ve beni gerçekten derinden üzen bir olayı bu forum aracılığıyla siz değerli oyuncu arkadaşlarımız ve ''İKV'' yetkililerine bildirmek istedim ... Cumhuriyetimizin kurucusu ''Mustafa Kemal Atatürk''' ün aramızdan ayrıldığı gün olan 10 Kasım 1938 perşembe gününün yıl dönümü olan 10 Kasım 2010 tarihinde İstanbul Kıyamet Vakti adlı oyunun resmi forum sitesinde genel etkileşim bölümüne ''Sabit Konu'' olarak bir anma konusu açıldı...
Ancak aradanhenüz 3 gün geçmeden konu ''Sabit Konu'' bölümündenalınarak normal konu haline getirildi.
Sizcede bu konuda anormal bir durum yokmu?
Benim değerli İkv yöneticilerinden ricam ;
Hiç değilse bu konunun 1 hafta daha Sabit Konular arasında yer almasıdır..
Bana katılan arkadaşlarım varsa lütfen bu konu aracılığıyla tepkilerini belirtsinler..
İsterse hep orda kalsın konu. Değişen ne olacak ki ? Normal Konu olunca ? İlgi mi azaldı .? Biz yaşadıkça zaten Ata'mız ölmiyecek Bir konu için bu kadar uzatmaya gerek görmüyorum. Her Forumu açtığında 1o Kasımla ilgili haber mi olacak ? 10 Kasımda zaten oyunda gerekli panolar yerine koyuldu. O zaman Atatürk'ü Her gün analım. Her Gün Siren Çalsın ... Bir konu için bu kadar uzatmanın gereğini görmüyorum. Atatürk 10 kasımda Öldü.Biz Onu her gün neden Öldü diye gösterelim ?. . . Önemli olan Reel Hayatta anmak. Ve şunu biliyorum ki Sanal hayatta Atatürk'ün Ölümüne Dolu konu açan kişiler(Sözüm Meclisten Dışarı). Reel hayatta aklına bile gelmiyor.
iyi hoş ATATÜRK'Ü analım diyorsun ama anmak söylemeyle olmaz onun ilke ve inkilaplarına sahip çıkmakla olur ..
Yaptığı inkilaplardan biride Harf İnkilabıdır ..
Arap harflerini kaldırarak yerine Latin Harflerini getirmiştir ve 29 Harfli Latin Türk Alfabesini kullandırtmıştır bu millete ve Türkçede 2 sesli harf yanyana gelmez Reel hayat yerine Gerçek hayat desen ne kaybedersin ??
Atatürk 10 kasımda Öldü.Biz Onu her gün neden Öldü diye gösterelim ?. . .
Önemli olan gerçek Hayatta anmak.
Ve şunu biliyorum ki Sanal hayatta Atatürk'ün Ölümüne Dolu konu açan kişiler(Sözüm Meclisten Dışarı).
Gerçek hayatta aklına bile gelmiyor.
Reklam olsun diye anıcaksak Türkiyemizin Kurucusu Atatürk'ü hiç bir anlamı yok sizce buraya bir konu açmakla sobee ya da yöneticiler Atatürkcü mü oldu şimdi ? ya da biz ... Atatürkün değerlerine her zaman saip cıkmalıyız burda açtığımız bir kaç konu hiç bir şey ki Ulu Önderimizin yaptıkları yanında ...
aldatmaz2012 yazdı:Altı üstü bi konu yukarıda kalsa ne olacakkı atamızın ömrü uzamıyor ya
Kurdugun cümlelerini Biraz Düşünerek kur Senin İçin Bir Anlam Çağrıştırmıyor Olabilir Ama Başkaları için Çok Şey Çağrıstırıyor Sen bunu anlıyamazsın Ha..Bu arada Atamızın Ömrü Uzayamaz 'ölen bir kişinin ömrü uzamaz Ancak kalbimizde yaşar bunuda belirtmiş olayım..