Gökxsinyor &&&
Gökxsinyor &&&
merhaba dün akşam başıma tslihsiz bi olay geldi ve beni iyice oyunda ve çarımdan soğuttu Başkentxkatliam denen arkadaşa itemlerimi verdim ve geri gelmedi onu burdan hırsız veya başka şeyle suçlamıyom onunda çarı satın aldığı kişi tarafından dolandırmış açıkçası karışık bi durum uzun lafın kısası ufak bir olay ama bana oyunu bırakmama veya uzun bi ara vermeme neden oldu daha öncede başıma böyle bi olay gelmişti ama saolsun lonca arkadaşalarım teselli vererek halloldu dicem biliyorum özellikle lonca arkadaşlarım bana kızacak 2 item yüzünden kopulurmu diye ama öyle değil insanın daha iyi yapmak istediği şey bozguna uğrayınca insanda iştah falan kalmıyo sanırım uzun bi ara vermenin zamanı geldi burdan ömer kardeşimden ve loncadaki kardeşelrimden tekrar özür diliyorum görüşmek üzere kendinize iyi bakın çarlarım size emanet ...
IıISINyORIıI IıIxSİNyORxIıI Gökxsinyor
Re: Gökxsinyor &&&
aBi Loncaya yeni KatıLmış biRi OLaRaK seni BıRaKmıyoRum qideRsen inan ki çok darılırım LüTfen bunu yapma sorun itemse 1 ayımızı aLmaz eskisinden daha iyi dizeRiz iştah deRsen qeL beRabeR yeni biR yoLa çıKaLım o zaman oyun iştahın açıLıR...
Muhammet BeRKuK KanşaT
Muhammet BeRKuK KanşaT
Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]
Ben sorarım ona abi sen Kendiniz üzme aeo.Sen gıtsen Hep aramızda olucaksın abı
GERİ DÖNMEN DİLEĞİYLE..
GERİ DÖNMEN DİLEĞİYLE..
Fenic35
Ewespeck
Ewespeck
- serserixmustafa
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
abi katliam adı neydi isim sordunmu ?
bu senin için önemli itemlerini geri ala bilirim düşündüğüm kişiyse.
bu senin için önemli itemlerini geri ala bilirim düşündüğüm kişiyse.
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
bildiğim kadarıyla çarı kullanan mehmet adında birisi ama oğuz diye biri varmış mehmetin bana dediği oğuz çarı çalmış ondanda benim bildiklerim bu kadar
Cner abi Oyuna en çok ara veren kişiler herhalde biziz
Dikkat edersen bende yoktum bu aralar ve olmuyacağım Canım sıkıldı bir kaç şeye en iyisi Biraz ara vermek kafa dinlemek ... Gelince tekrar görüşrüüz canlar 
Gökxİnfaz GökxMusallat >>İnfaz Memuru>>
Alem Durur İnfaz Vurur İnfaz Adamı Uçurur ! >>Karizmatik Serseri>>

http://www.ikvgok.tr.gg/

evet insan bazı şeylere katlanamıyo ne yazıkki ama dönecehim inş bir gün ve dönüşüm muhteşem olacak
çar açıksa benim yiğenimdir ona sahip çıkın biraz delidir 
Bizde sağlam değiliz
) İyi anlaşırız
Gökxİnfaz GökxMusallat >>İnfaz Memuru>>

- Drowxwinks
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Kim Qyundan Soğumadıki Bende Soğudum Ama Benim Soqumamın Sebebi Qyundaki İnsanlar Deil Yöneticiler Eskiden En Az 15 Saat Qyundaydım Şimdi Qyuna Uqramiyom Bile ..! :?
XşifaXX
BeqLenen qün qeLecekse ÇekiLen ÇiLe KutsaLdıR,
BeqLenen qün qeLecekse ÇekiLen ÇiLe KutsaLdıR,
Gizlenmiş İçerikGöster
KuRaLına qöRe Qyna. . .!
edirneli » 13 Kas 2010 17:11
merhaba dün akşam başıma tslihsiz bi olay geldi ve beni iyice oyunda ve çarımdan soğuttu Başkentxkatliam denen arkadaşa itemlerimi verdim ve geri gelmedi onu burdan hırsız veya başka şeyle suçlamıyom onunda çarı satın aldığı kişi tarafından dolandırmış açıkçası karışık bi durum uzun lafın kısası ufak bir olay ama bana oyunu bırakmama veya uzun bi ara vermeme neden oldu daha öncede başıma böyle bi olay gelmişti ama saolsun lonca arkadaşalarım teselli vererek halloldu dicem biliyorum özellikle lonca arkadaşlarım bana kızacak 2 item yüzünden kopulurmu diye ama öyle değil insanın daha iyi yapmak istediği şey bozguna uğrayınca insanda iştah falan kalmıyo sanırım uzun bi ara vermenin zamanı geldi burdan ömer kardeşimden ve loncadaki kardeşelrimden tekrar özür diliyorum görüşmek üzere kendinize iyi bakın çarlarım size emanet ...
Gecmiş olsun..!
Persiian