Acil Yardım (Görev Yöneticisi)
Acil Yardım (Görev Yöneticisi)
Arkadaşlar internetten oyun indiriyodum bi oyuna girdim pcyi tuhaf etti görev yöneticisi başlattan açılmıyor ctrl alt delete ile açmaya çalışınca da yöneticiniz tarafından devre dışı bırakılmıştır diyor anlayan biri yardım edebilir mi acil ? :?
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Re: Acil Yardım (Görev Yöneticisi)
Pc Ye Bazı İşlemleri Devre dışı Bırakan Bir Virüs Bulaşmış...
Sağlam Ve temiz Bir Format Atılması Şart eğer kendin Atıcaksan Yeni Bir format Cd ile Formatını atmanı tavsiye ederim ...
Sağlam Ve temiz Bir Format Atılması Şart eğer kendin Atıcaksan Yeni Bir format Cd ile Formatını atmanı tavsiye ederim ...
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR !
Bu durum normalde registry ve windows politika ayarlarında olduğu için yönetici tarafından maksatlı olarak da kapatılabiliyor. Eğer evinizdeki bilgisayarınızda böyle bir durumla karşılaştıysanız %99 virüstür.
Çözüm
1. Başlat > Çalıştır > gpedit.msc yazıyoruz.
2. Kullanıcı yapılandırılmasını açıyoruz.
3. Yönetim şablonlarını açıyoruz
4. Sistem seçeneğine giriyoruz.
5. Ctrl + Alt + Delete seçeneklerine giriyoruz.
6. Görev yöneticisini devre kaldır'ı açıyoruz, Yapılandırılmadı seçeneğini seçip Uygula / Tamam'a basıyoruz...
İşte bu kadar. Artık Görev Yöneticisini kullanabilirsiniz.
Hemen herşeye format olmaz kardeşim yardımcı olayım mümkünse bana işletim sitemini yaz xp mi vistamı die?
DJ Olcaay Live

Kanki bilmedigin şey Yok YaArMeOn yazdı:
Bu durum normalde registry ve windows politika ayarlarında olduğu için yönetici tarafından maksatlı olarak da kapatılabiliyor. Eğer evinizdeki bilgisayarınızda böyle bir durumla karşılaştıysanız %99 virüstür.
Çözüm
1. Başlat > Çalıştır > gpedit.msc yazıyoruz.
2. Kullanıcı yapılandırılmasını açıyoruz.
3. Yönetim şablonlarını açıyoruz
4. Sistem seçeneğine giriyoruz.
5. Ctrl + Alt + Delete seçeneklerine giriyoruz.
6. Görev yöneticisini devre kaldır'ı açıyoruz, Yapılandırılmadı seçeneğini seçip Uygula / Tamam'a basıyoruz...
İşte bu kadar. Artık Görev Yöneticisini kullanabilirsiniz.
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ