Slm beyler ben Burak Tkxxelegnasx çarı esrarengiz bir şekilde çalınmıstır çardaki ben deilim görürsenz haberim olsun
çarı geri almak için elimden geleni yapıyorum eğer bu çar geri gelmez ise aranızdan ayrılacağım artık yoruldum
emek hırsızlarından oyunda slm mımı alan herkeze teşekkür ediyorum galiba sona geldik!
Sona mı geldik Acaba ?
- tkxxelegnasx
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- SpxGreywolf
- Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Sona mı geldik Acaba ?
Haklısın Burak cıgım canım kardeşim bu emek hırzLarın dolayı bu oyunu ... şerefden yoqsun insalar. oynuor işte.. aRada bende düşünüorumm Ama bElli bi emek war.SELam aLanlarımız Bu oyunda cok ta iyi kişiler war. ama tabiki her ne kadar iyi warsa kötüde war. .işte .bu yüzden .de . Emek HırzLarına Hayır diorum . İnş Geri aLırsn gEri aLmassanda bi zi bıraktıpta gitme.. ya :S . eLimden gElen Yardımı yaparım eSkisendende güzeL bi çar yaparızzzzzz . Yeterki gitme.. sOnunu gtirme.. inş geri alabilrsn YÜce Allahtan Tek istedigim Eger Kararını werdiysEn bizede A.e.o Demekten baska bişe düşmeZ ama BLki ben Hep arkanda yımm YoLun acık oLsn bizi unutma kardeşim ..
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
iTeMLeR için oyunu oynayıp emek hıRsızLıqı yapan tüm weLeTLeRi kınıYoRum beni dinLeRsen ne oLuRsa oLsun bıRaKMa paşa önemLi oLan oyun içindeki dostLuk...
Benim tüm iteMLeRimi yeRe attıLaR 0 dan başLaDım sayıLıR bende bıRaKmayı düşündüm item için deqiL çok qüvendiqim biri yeRe attı itemLeRimi canımı sıkan o oLdu ondan bıRaKmaK istedim bi abLam ve bi abim bıRaKtıRmadı devam ettim bıRaKmadım abLaLaRım abiLeRim ve aRKadaşLaRım için devam ettim şu an eqLeniyoRum böLe insanLaRda VaRmış ne deyim taKıLma qeç bnce hadi k.q
Benim tüm iteMLeRimi yeRe attıLaR 0 dan başLaDım sayıLıR bende bıRaKmayı düşündüm item için deqiL çok qüvendiqim biri yeRe attı itemLeRimi canımı sıkan o oLdu ondan bıRaKmaK istedim bi abLam ve bi abim bıRaKtıRmadı devam ettim bıRaKmadım abLaLaRım abiLeRim ve aRKadaşLaRım için devam ettim şu an eqLeniyoRum böLe insanLaRda VaRmış ne deyim taKıLma qeç bnce hadi k.q
Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]
- xKankalarx
- İskele Babası

Gecmis OLsu n burak abi üzüldüm :S canını sıkma sn bi car gider bi gelir takma salla gitn
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü

- Lonca: Rulers Ofthe World
la olm gitme la para toplayak sana yeniden dizek itemlerini bırakma bizi 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- Drowxwinks
- Şarapçı'nın Sırdaşı

qeçmiş Qlsun qardesim...!!
XşifaXX
BeqLenen qün qeLecekse ÇekiLen ÇiLe KutsaLdıR,
BeqLenen qün qeLecekse ÇekiLen ÇiLe KutsaLdıR,
Gizlenmiş İçerikGöster
KuRaLına qöRe Qyna. . .!
- mustafauzun
- İskele Babası

- Klan: Arzın Çocukları
burak benim drmustafauzun da çalındı. eğer pc ye keylogger falan bulaşmış olsa diğer çarlarım da çalınırdı ama sadece drmustafauzun un olduğu hesab a giremiorum ve onunda şifresi sadece sende vardı? ne diorsun sen bu işe?
Drmustafauzun(Büyü şifa 1876) Uzunx Uzuns Mustafauzun

- mustafauzun
- İskele Babası

- Klan: Arzın Çocukları
bana tel nonu yollsasana bi konuşalım
Drmustafauzun(Büyü şifa 1876) Uzunx Uzuns Mustafauzun