Yardımcı olurmusunuz ?
Yardımcı olurmusunuz ?
Arkadaşlar 2,5 sene önce oynuyordum İKV. Tek sunucu falan vardı diye hatırlıyorum tamda emin değilim. O zamanlar en fazla 29. seviye falan vardı savaşcılar için Eski ve arkadaşları kütük falan vardı. Şimdi o kadar zaman sonra tekrar başlamak istiyorum. Büyücü olacam ancak bana önce hangi yeteneğe kaç tane vermem gerektiğini , maden toplama vb. bilgilerimi verirseniz sevinirim. Bunları eksiksiz tamamlarsam kısa sürede yine alışırım. Çok teşekkürler şimdiden
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yardımcı olurmusunuz ?
eski arkadaşları kütük 39 daydı arkadaşım öncelikle burdan başlayalımZaGor yazdı: Arkadaşlar 2,5 sene önce oynuyordum İKV. Tek sunucu falan vardı diye hatırlıyorum tamda emin değilim. O zamanlar en fazla 29. seviye falan vardı savaşcılar için Eski ve arkadaşları kütük falan vardı. Şimdi o kadar zaman sonra tekrar başlamak istiyorum. Büyücü olacam ancak bana önce hangi yeteneğe kaç tane vermem gerektiğini , maden toplama vb. bilgilerimi verirseniz sevinirim. Bunları eksiksiz tamamlarsam kısa sürede yine alışırım. Çok teşekkürler şimdiden

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim