Yardımcı olurmusunuz ?

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
ZaGor
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Yardımcı olurmusunuz ?

Mesaj gönderen ZaGor »

Arkadaşlar 2,5 sene önce oynuyordum İKV. Tek sunucu falan vardı diye hatırlıyorum tamda emin değilim. O zamanlar en fazla 29. seviye falan vardı savaşcılar için Eski ve arkadaşları kütük falan vardı. Şimdi o kadar zaman sonra tekrar başlamak istiyorum. Büyücü olacam ancak bana önce hangi yeteneğe kaç tane vermem gerektiğini , maden toplama vb. bilgilerimi verirseniz sevinirim. Bunları eksiksiz tamamlarsam kısa sürede yine alışırım. Çok teşekkürler şimdiden
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yardımcı olurmusunuz ?

Mesaj gönderen leviathan »

ZaGor yazdı: Arkadaşlar 2,5 sene önce oynuyordum İKV. Tek sunucu falan vardı diye hatırlıyorum tamda emin değilim. O zamanlar en fazla 29. seviye falan vardı savaşcılar için Eski ve arkadaşları kütük falan vardı. Şimdi o kadar zaman sonra tekrar başlamak istiyorum. Büyücü olacam ancak bana önce hangi yeteneğe kaç tane vermem gerektiğini , maden toplama vb. bilgilerimi verirseniz sevinirim. Bunları eksiksiz tamamlarsam kısa sürede yine alışırım. Çok teşekkürler şimdiden
eski arkadaşları kütük 39 daydı arkadaşım öncelikle burdan başlayalım =) büyücü için ise ilk başlarda sadece meteorit e wereceksin puanları 10 seviye olunca meteorit ve buz olarak eşit dağıtabilirsin ya da buz a biraz az puan verebilirsin seviye atladıkça meteorit ve buz un bilgileri var 2 sağında onları da arttırman lazım onlar 15 olana kadar vermelisin puan.ancak kudret sorunu olduğu için 5 puan da bu arada meditasyona wermeni vavsiye ederim.kolay kaasarsın
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim

“Büyücü” sayfasına dön