Evet arkadaslar öncelikle herse selam ederim. çok ilginç bi olayla karşılaştım geçen hafta elimdeki yücelen kafa koparan yanlışlıklamı yoksa benden kaynaklanan bi hataylamı ne... kayboldu sabaha karşıydı uykusuzdum ne oldu birden farkedemedim sonrası malum tabi üzüntü,sinir 20m para uçtu gitti dedim ve üstüne fazla düşmedim.
Ve bugün kaybolan yücelen kafa koparanım birden çantamda belirdi nasıl sevindim anlatamam arkadaslara söyledim destek hattına msj attıysan düzelmişlerdir dedi ama ben kımseye msj atmadım doğrusu çok şaşırdım ama ilahi adalet yerini buldu 20m para için çok sabahlamak maden çekmek vs gerek bilirsiniz.
BURADAN BU KONUYLA KİM İLGİLENDİYSE HANGİ BRİMSE KENDİLERİNE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM SAYGILARIMI SUNUYORUM.
ikv destek ekibine teşekkürler
ikv destek ekibine teşekkürler
>>>>>>>>>>>>>>>Wanted<<<<<<<<<<<<<<<<<
Re: ikv destek ekibine teşekkürler
Senin adına sevindim fakat sen ikv desteğe başvuru yapmadan hiç kimse senin iteminin kaybolduğunu veya yanlışlıkla silindiğini bilemez... Bilse dahi sen desteğe başvuru yapmadan itemi çantana geri koyamaz. Belki sen itemi istemedin ve attın yönetici nerden bilip geri koycak
Bazen itemler çantadayken üstlerine bi şey konduğu zaman görünmeyebiliyo ve çık gir yaptığında geri geliyo.Nese gelmiş sen ona bak
kaybolduktan sonra 1 hafta kastım ne bulduysam sattım çanta doldu boşaldı sen haber vermeden adamlar nerden bilecek demişsin yalana borcuk yok haber verseydim burada neden konu açayım sence ama sonuç güel önemli olan busteel yazdı:Senin adına sevindim fakat sen ikv desteğe başvuru yapmadan hiç kimse senin iteminin kaybolduğunu veya yanlışlıkla silindiğini bilemez... Bilse dahi sen desteğe başvuru yapmadan itemi çantana geri koyamaz. Belki sen itemi istemedin ve attın yönetici nerden bilip geri koycakBazen itemler çantadayken üstlerine bi şey konduğu zaman görünmeyebiliyo ve çık gir yaptığında geri geliyo.Nese gelmiş sen ona bak
![]()
Sonuç güzel ama giriş ve gelişmeyi tartışmak lazım.sevenesor yazdı:kaybolduktan sonra 1 hafta kastım ne bulduysam sattım çanta doldu boşaldı sen haber vermeden adamlar nerden bilecek demişsin yalana borcuk yok haber verseydim burada neden konu açayım sence ama sonuç güel önemli olan busteel yazdı:Senin adına sevindim fakat sen ikv desteğe başvuru yapmadan hiç kimse senin iteminin kaybolduğunu veya yanlışlıkla silindiğini bilemez... Bilse dahi sen desteğe başvuru yapmadan itemi çantana geri koyamaz. Belki sen itemi istemedin ve attın yönetici nerden bilip geri koycakBazen itemler çantadayken üstlerine bi şey konduğu zaman görünmeyebiliyo ve çık gir yaptığında geri geliyo.Nese gelmiş sen ona bak
![]()
valla kardeş ister inan ister inanma üstelik oyun oynarken ietmler çantamda belirdi buna ne diyeceksin bakalım elimdeki değersiz bi materyal oldu yücelen kafa inş işi bilen biri sana yanıt verir yinede teşkler msj için.steel yazdı:Sonuç güzel ama giriş ve gelişmeyi tartışmak lazım.sevenesor yazdı:kaybolduktan sonra 1 hafta kastım ne bulduysam sattım çanta doldu boşaldı sen haber vermeden adamlar nerden bilecek demişsin yalana borcuk yok haber verseydim burada neden konu açayım sence ama sonuç güel önemli olan busteel yazdı:Senin adına sevindim fakat sen ikv desteğe başvuru yapmadan hiç kimse senin iteminin kaybolduğunu veya yanlışlıkla silindiğini bilemez... Bilse dahi sen desteğe başvuru yapmadan itemi çantana geri koyamaz. Belki sen itemi istemedin ve attın yönetici nerden bilip geri koycakBazen itemler çantadayken üstlerine bi şey konduğu zaman görünmeyebiliyo ve çık gir yaptığında geri geliyo.Nese gelmiş sen ona bak
![]()
Şifreni bilen arkadaşın,akraban falan varsa alıp geri koymuş falan olabilir. Ben armadaşın charını boşaltmıştım ordan biliyorum.
Şaka amaçlı yani.
Şimdi diycen "yok yaw şifremi bilen yok yönetim koydu niye inanmıyon"
, valla ben desteğe gönderdiğim mesajlara cevap gelmedikçe bu konuda babamada inanmam...