Gökxordulu İddiası ve Yalanlaması...!!!
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Gökxordulu İddiası ve Yalanlaması...!!!
Sadece arkadaş soylediği bu sözü yalanlaması üzere fotoyu kouyuyorum başkada yorum yapmıyorum...

Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
Re: Gökxordulu İddiası ve Yalanlaması...!!!
Arkadaşım bu fotoğrafı bizimle paylaştığın İçin teşekürler ediyorum. Fakat Gökxordulunun nası bir kişilkte oldugu loncada olmamamasına rağmen çarını silmediğinden bellidir.Bu zaten bir haysiyetsizlik göstergesidir.Tekrar foto İçin teşekürler.Ayrıca Kim olursa olsun Gökx loncasını birbirine düşüremez.Ne olursa olsun Biz lonca değil bir aileyiz. Bu kadar.....
Teşekürler.İyi Forumlar..
Teşekürler.İyi Forumlar..
Fenic35
Ewespeck
Ewespeck
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
Yok aslında elimde buna benzer bir çok kişinin fotosu var çıkıpta konuaçayım demem fakat adam birde bölgeden yalan söylüyorsun diyor tanımam etmem enteresan zorla rezil ediyorlar kendilerini...
-
- Salgın Koruyucusu
arkadaşlar bu yalancı ps inanmayın formda fotolar böylemi dikkatle bakın kendi yapmış düzenlemiş bunu +adımıda yanlış yazmış orayada bakın gökxordulu benim orda gokxordulu yazıyo bi yalancıya inanmayın
-
- Salgın Koruyucusu
size sadece şunu söylüyorum dikkatli bakın resme anlıcaksınız buda ömer bi oynu kocum senin oyunlarına gelmem ben
Lan ordulu dün abi die yalvardığın adama ifftira atmak ayıp ınsanda bıraz gurur olur Madem loncadan değilsin sil çarı Sen yolu Gökx loncası yoluna o adı taşımaya layıl değilsin hiç bir zamanda olmadın....
Fenic35
Ewespeck
Ewespeck
- sehabe09
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
orduluhakan yazdı:arkadaşlar bu yalancı ps inanmayın formda fotolar böylemi dikkatle bakın kendi yapmış düzenlemiş bunu +adımıda yanlış yazmış orayada bakın gökxordulu benim orda gokxordulu yazıyo bi yalancıya inanmayın
Aga,şimdi yalan söyleme bari.Bunda photoshop yapma ihtimali mi var Allah aşkına ya .))
-
- Salgın Koruyucusu
ben oyun hayatım boyunca kimseye abi demedim bu bir resme ii bakın düzelenmiş oldugu yer herden belli bi kere yapan kişi adı yanlış yazmış 2 cisi formada fotolar böyle olmaz mavi etrafı dikkatlı bakın
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
Merak etme abisi zaten senin erdemlik gösteripte kabullenmeyeceğini biliyoruz.
Seni tanımam neden koyayım böyle bir foto gokx loncası ilede takılmıyorum ama ısrarla soylediğin lafı yalanlarsan olacağı budur fotoda en ufak oynama yoktur ki tanımadıgım bi alıp vermediğim olmayan bi adam için uğraşacak vaktimde yok koy dedin yalan deidn bak hemen anında koyuldu oynama olsaydı hemen koyamaazdım uzun surerdi
Seni tanımam neden koyayım böyle bir foto gokx loncası ilede takılmıyorum ama ısrarla soylediğin lafı yalanlarsan olacağı budur fotoda en ufak oynama yoktur ki tanımadıgım bi alıp vermediğim olmayan bi adam için uğraşacak vaktimde yok koy dedin yalan deidn bak hemen anında koyuldu oynama olsaydı hemen koyamaazdım uzun surerdi