calındı carım
calındı carım
arkadaşlar Ciwan ve Efendixxosman benım carımı caldı carımın adı guçluçoçuk dikkat edın buna
Re: calındı carım
Forum üzerinden adres telefon numarası kişiyi ele geçircek bilgilerin verilmesi yasaktır.
Her Hesabın Bir Tersi,Her Zulmün Süresi Var
Bir Tilki Hükmü Varsa,Birde KURT TÖRESİ Var! Birde Bozkurt töresi var. (OoOReİSOoO KoRKuTHANReİS KoRKuSuZReiS
Bir Tilki Hükmü Varsa,Birde KURT TÖRESİ Var! Birde Bozkurt töresi var. (OoOReİSOoO KoRKuTHANReİS KoRKuSuZReiS
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Forum içerisinde kişisel bilgilerin paylaşılmaması gerekmektedir. Konu ile alakalı elinizdeki kanıtlar ile birlikte " http://www.istanbuloyun.com/support.aspx " adresinden İKV Destek ile iletişime geçiniz.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
ortak kasalım mı dedi sana ? bana da teklif etmiştiramil yazdı:arkadaşlar Ciwan ve Efendixxosman benım carımı caldı carımın adı guçluçoçuk dikkat edın buna

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
RedNight Bunada Bir Cevap Vermeni İstiyorum.
Mynet Hesabımda Bulunan 2 Çarım Çalındı ve Aktarıldı. Üyeliğimi Geri Aldığımdaysa Çarların Olmadığını Farkedip Maillerimden Aktarım Yapılıdığını Gördüm. Mailler Durmakta. Ne Yapabilirim ?
Mynet Hesabımda Bulunan 2 Çarım Çalındı ve Aktarıldı. Üyeliğimi Geri Aldığımdaysa Çarların Olmadığını Farkedip Maillerimden Aktarım Yapılıdığını Gördüm. Mailler Durmakta. Ne Yapabilirim ?

ClassiCeren I Don't Want To Hold You Back Now Love ! !
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
hangi hesaba aktarıldıysa o hesabın mail adresi varsa savcılığa başvur benceClassic yazdı:RedNight Bunada Bir Cevap Vermeni İstiyorum.

Başvurmadığımı Nerden Biliyorsunleviathan yazdı:hangi hesaba aktarıldıysa o hesabın mail adresi varsa savcılığa başvur benceClassic yazdı:RedNight Bunada Bir Cevap Vermeni İstiyorum.
Mynet Hesabımda Bulunan 2 Çarım Çalındı ve Aktarıldı. Üyeliğimi Geri Aldığımdaysa Çarların Olmadığını Farkedip Maillerimden Aktarım Yapılıdığını Gördüm. Mailler Durmakta. Ne Yapabilirim ?yoksa bile bulabilirler diye tahmin ediyorum

ClassiCeren I Don't Want To Hold You Back Now Love ! !
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
ne yapabilirim deme o zamanClassic yazdı:Başvurmadığımı Nerden Biliyorsunleviathan yazdı:hangi hesaba aktarıldıysa o hesabın mail adresi varsa savcılığa başvur benceClassic yazdı:RedNight Bunada Bir Cevap Vermeni İstiyorum.
Mynet Hesabımda Bulunan 2 Çarım Çalındı ve Aktarıldı. Üyeliğimi Geri Aldığımdaysa Çarların Olmadığını Farkedip Maillerimden Aktarım Yapılıdığını Gördüm. Mailler Durmakta. Ne Yapabilirim ?yoksa bile bulabilirler diye tahmin ediyorum