OYUNU BIRAKIYORUM.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
YoRgUnKrAl
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

OYUNU BIRAKIYORUM.

Mesaj gönderen YoRgUnKrAl »

Oyunu bırakıyorum. Gerekçesi ve açıklaması çok fazla.Suçlamalar ve eleştirilerle dolu bir veda olacak. bilindiği üzere ismim Erdem. bu oyuna IxSaWxI ,, IxMaTıXxI,TeStErE, SİMYACI, ThEscReAm, LORDs , LORDxLideR, ErDeM, YoRgUnKrAl, Yorgungralxşifa, Beowulfxteam,Isinbad, gibi carlar kazandırdım.ayrıca ikv de onlıne olduğum her saat boyunca,plus aldığım her ay boyunca bu oyuna maddi yönden katkılarım oldu.Oyunu ve yönetimi belki de en çok ben eleştirdim bugüne kadar.'Bu kadar eleştiripte neden oynuyorsun?' diyenler de oldu tabiki.cevabım her zaman aynıydı; Türk oyunu diye.fakat bir yere kadar.yukarıda saymış olduğum carların 5 tanesi hiç bir şekilde ceza ve uyarı almadı. YoRgUnKrAl adlı carım betadan beri 4 ay önce ceza aldı ve cezalar sürekli tekrarlandı. sebep,birileri oyunda küfretmediği hiç bir birey bırakmayıp,defalartca şikayet etmeme rağmen,o oyuncuların 3 gün sonra bir daha karşıma geçip küfürlere dvm etmesi.Adam allahınıza,kitabınıza,ırkınıza,ailenize küfretsin,3 gün susma cezası alsın;ardından ceza süresi bitince tekrar küfre başvursun. şimdi soruyorum yönetime; neden 3 gün susma veriyorsunuzda banlamıyosunuz? neden 3 gün susma cezası yerine 3 gün bloke vermiyorsunuz ? neden bir oyuncuyu emsal 5 cezadan sonra oyundan sınırsız uzaklaştımıyorsunuz? sebebi çok açık ve nettir;sizler eski yönetim şeklini kaldırdınız!çünkü bir oyuncunun ceza alıp oyuna girememesi sized maddi açıdan zarar veriyor. saat başı para kazanıyorsunuz ya ? hem bu parayı kazanmak için defalarca küfretmiş oyuncuları tekrar oyuna sokuyorsunuz,bizlerin namusuna küfür edilip edilmemesi umurunuzda olmuyor.bu kadar kötü bir yönetim şekli olabilirmi ? bundan 2 yıl öncesini hatırlayalım isterseniz.bu oyunda eşiyle birlikte oynayan aileler,dekanlar,öğretmenler,hukukçular,tıp okuyan ve o sektörde çalışanlar,mühendisleri vs. görme ve tanıma imkanınız vardı. şimdi nerdeler? nice insanlar tanıdım oyunda,az da olsa reelde görüştüğüm oyuncular oldu. bir çoğunun oyunu bırakmadaki ortak paydası oyunun gelişememesi,gittikçe gerilemesi,elit kesmin yokulup yerine küfürbaz bir yeni neslin gelmiş olmasıdır.yıllarımı verdim bu oyuna. dönüp hatırladığım çook eğlendiğim günler de var,cebimin astarı arkadaşlarıma kızdığım günlerde.bir aileydik eskiden,Koca bir AİLE...

oyunu bu dakkadan sonra bırakmış bulunmaktayım. geride sadece YoRgUnKrAl adlı carımı bırakacağım.biraderim Halil devam edecektir artık.sevdiğim dostlarıma,sevemediğim yönetime selam olsun.ELVEDA.

not=bu konuma cvp olarak 3 aydır biriktirdiğim 178 adet fotoğrafın linkini atmak isterdim fakat forumda görevli olan arkadaşımızın konumu kilitleyeceğinden dolayı, elimde baktıkça tiksindiğim bir anı olarak saklayacağım.
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: OYUNU BIRAKIYORUM.

Mesaj gönderen secret »

Doğru yolu bulan bir arkadaş daha nüfüsumuz çogalıyor :)
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
KinqesTxpLoeiR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KinqesTxpLoeiR »

YoRgUnKrAl yazdı:Oyunu bırakıyorum. Gerekçesi ve açıklaması çok fazla.Suçlamalar ve eleştirilerle dolu bir veda olacak. bilindiği üzere ismim Erdem. bu oyuna IxSaWxI ,, IxMaTıXxI,TeStErE, SİMYACI, ThEscReAm, LORDs , LORDxLideR, ErDeM, YoRgUnKrAl, Yorgungralxşifa, Beowulfxteam,Isinbad, gibi carlar kazandırdım.ayrıca ikv de onlıne olduğum her saat boyunca,plus aldığım her ay boyunca bu oyuna maddi yönden katkılarım oldu.Oyunu ve yönetimi belki de en çok ben eleştirdim bugüne kadar.'Bu kadar eleştiripte neden oynuyorsun?' diyenler de oldu tabiki.cevabım her zaman aynıydı; Türk oyunu diye.fakat bir yere kadar.yukarıda saymış olduğum carların 5 tanesi hiç bir şekilde ceza ve uyarı almadı. YoRgUnKrAl adlı carım betadan beri 4 ay önce ceza aldı ve cezalar sürekli tekrarlandı. sebep,birileri oyunda küfretmediği hiç bir birey bırakmayıp,defalartca şikayet etmeme rağmen,o oyuncuların 3 gün sonra bir daha karşıma geçip küfürlere dvm etmesi.Adam allahınıza,kitabınıza,ırkınıza,ailenize küfretsin,3 gün susma cezası alsın;ardından ceza süresi bitince tekrar küfre başvursun. şimdi soruyorum yönetime; neden 3 gün susma veriyorsunuzda banlamıyosunuz? neden 3 gün susma cezası yerine 3 gün bloke vermiyorsunuz ? neden bir oyuncuyu emsal 5 cezadan sonra oyundan sınırsız uzaklaştımıyorsunuz? sebebi çok açık ve nettir;sizler eski yönetim şeklini kaldırdınız!çünkü bir oyuncunun ceza alıp oyuna girememesi sized maddi açıdan zarar veriyor. saat başı para kazanıyorsunuz ya ? hem bu parayı kazanmak için defalarca küfretmiş oyuncuları tekrar oyuna sokuyorsunuz,bizlerin namusuna küfür edilip edilmemesi umurunuzda olmuyor.bu kadar kötü bir yönetim şekli olabilirmi ? bundan 2 yıl öncesini hatırlayalım isterseniz.bu oyunda eşiyle birlikte oynayan aileler,dekanlar,öğretmenler,hukukçular,tıp okuyan ve o sektörde çalışanlar,mühendisleri vs. görme ve tanıma imkanınız vardı. şimdi nerdeler? nice insanlar tanıdım oyunda,az da olsa reelde görüştüğüm oyuncular oldu. bir çoğunun oyunu bırakmadaki ortak paydası oyunun gelişememesi,gittikçe gerilemesi,elit kesmin yokulup yerine küfürbaz bir yeni neslin gelmiş olmasıdır.yıllarımı verdim bu oyuna. dönüp hatırladığım çook eğlendiğim günler de var,cebimin astarı arkadaşlarıma kızdığım günlerde.bir aileydik eskiden,Koca bir AİLE...

oyunu bu dakkadan sonra bırakmış bulunmaktayım. geride sadece YoRgUnKrAl adlı carımı bırakacağım.biraderim Halil devam edecektir artık.sevdiğim dostlarıma,sevemediğim yönetime selam olsun.ELVEDA.

not=bu konuma cvp olarak 3 aydır biriktirdiğim 178 adet fotoğrafın linkini atmak isterdim fakat forumda görevli olan arkadaşımızın konumu kilitleyeceğinden dolayı, elimde baktıkça tiksindiğim bir anı olarak saklayacağım.

Eğer bu sebebten doLayı oyunu bıRakıyoRsan saçma.
κυκlმეı.

ιѕтαηвυℓ кıуαмєт ναктι..

Thebarıs

Barısbey
Kullanıcı avatarı
Galaxyxbaskan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Galaxyxbaskan »

mavileri sat öle oyunu bırak =)
Bu küL Tablası kaç keZz Yattı sigaraRa altıNa ? SöYle HeR nefesTe kaç aDım yaKlaştıM tahtıma ?

Resim
Kullanıcı avatarı
sallabash1993
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen sallabash1993 »

YORGUNKRAL REELDE BAŞARILAR...
Damdan düşer gibi vurulmak isterdim bir kıza...
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

GÜLE GÜLE SENİN GİBİ TERBİYEASİZ KÜFÜRBAZ DAN KURTULUYOR KUKLACI ....
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: byHMF

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

YasinKocamanca yazdı:GÜLE GÜLE SENİN GİBİ TERBİYEASİZ KÜFÜRBAZ DAN KURTULUYOR KUKLACI ....
Yorgun un kimi yanlışlarını gördüm ama küfürbaz olduğunu bilmiyordum..
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen eseslisemi »

YasinKocamanca yazdı:GÜLE GÜLE SENİN GİBİ TERBİYEASİZ KÜFÜRBAZ DAN KURTULUYOR KUKLACI ....
Katılıyorum
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
dreamer
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen dreamer »

Reelde başarılar...
Resim
Kullanıcı avatarı
Estellimemo
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Estellimemo »

Reel Hayatında Başarılar...
ooOEsRaReNGiZOoo
oEsRaReNGiZo
OooesrarengizooO

HayaLLe YaşarKen Gerçek Dünyada ZAMANI İçmişiz Haberimiz Yok ..
ÖmürLe Yüzyüze GeLdik Aynada HARCANIP Gitmişiz HABERİMİZ YOK ...

“Genel Sohbet” sayfasına dön