İlk olarak desteğe gelen talepler doğrusunda (Soru cevap , Karakter aktarımı , Oyuncu hata kullanımı , Ceza itiraz , Plus paket ws...)Cevlandırma şekli çoğu oyuncu arkadaşlarımızın merak ettiği konular arasındadır. Kısaca bu talepler herhangi bir cevaplama sırasına göre konuluyormu yoksa rast gele talep seçilip cevaplandırılıyormu ?
İkinci bir sorum olacak Ceza itiraz maillerine öncelik verilmesi gerekmezmi sizcede ? Mesela bir oyuncu susturma yedi. Belkide bu yönetimden kaynaklanan bir hata oldu. Yani yanlış bir cezalandırmaydı. Oyuncu itiraz hakkını kullandı ve destek formundan Ceza itiraz kısmını doldurup yolladı. Ancak sizlerinde fark ettiği gibi ceza itirazda bulunsanız bile malsef (Destek yoğunluğundan dolayı) İtirazımıza verilen cevap 1 gün sonra veya dahada uzun süre sonra cevap gelebiliyor. Peki sizce bu Doğru oturmuş bir sistemmi? Adam belki itirazında haklı cevap 1 gün sonra geliyor susturma kalkıcak diye. Adam o 1 günü suskun bir şekilde geçiriyor. Oyunda yapacağı görewler ws.. aksıyor.
Yönetime soracağım soru bu gibi aksaklıklara çözüm getirebilirmi? Kısaca bizlere bu konu altında İkv desteğin talepler doğrultusunda nasıl bir sistemi izlediğine kısaca değinerek beni ve ben gibi bir çok İkv oyuncusunu bilgilendirmenizi rica ediyorum. Konuya ilişkin Bir Developer veya Game Master ın cevap yazması rica olunur.
İyi forumlar..