Handan Hanım ? İsmet Bey ? Sizce .. ?
Handan Hanım ? İsmet Bey ? Sizce .. ?
İsmet Ve Handan Mısır Çarsısında Tanışırlar ve Evlenirler Fakat Handan İsmetten Sıkılır ve İstirbahrat Subayı ile Kaçar Fakat Kaçmadan Önce LODOS Muhafızlarını Dünyaya Getirir ve Lodoslar İsmette Kalır Tam Tamına 30 üzeri Lodos Dooğurmuştur handan .)
ismetten Ayrıldığı Dönemde İse Arz Muhafızlarına Hamildir fakat Kendisi de bilmez ... İstihbarat subayı ile evlenirler Arz Muhafzlar doğar ... ve Büyür İsmet Tüm Oğullarını Toplayarak ve Destekçisi Jandarma aliyide alarak Kızlarının Olduğunu bilmediği Arz Muhafızlarına Karşı Bir Düşmanlık Hissi ve Kini Beslemişlerdir .) Ve Bir Gün E.ö de Gezinirken Arz ve lodoslar Karşılaşır Kıyamet kopar Mısır Çarşısındaki herkes Kaçar İsmet Handanı Yaralar ve Arzlar Büyük bir Savaş Kaybeder Ve Eminönü Meteor Ve adada Kendilerine Kale Se Sancak Yaparlar Ve Her Zaman Bir Düşmanlık Halindedirler
ALıntıdır
IdeLqx RepLqx
c",)
<|>
_/\_
♥(¯`v´¯)
.`·.¸.·´
.¸.·´.·´¨) ¸.·¨)
(¸.·´ (¸.·´ (¸.·¨¯`♥..
========ஜ۩۞۩ஜ========
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Handan Hanım ? İsmet Bey ? Sizce .. ?
bunu yazan kişi ilk olarak Aşkı memnu 'nun etkisinde kalmıştır ve muhtemelen yengesine vuramadığı için ağlamıştır. ardından şu beren saat'in yeni saçma dizisini seyrederek maymundan insana diye tabir edilen evrim teorisinde insanın üzeri mertebeye ulaşmıştır. şu anda gözetimde tutulduğuna eminim.
bir varmış bir yokmuşum
- deliyureks55
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilât-ı Mahsusa
bunu recep ıvedık gıbı okudugumu dusundum bı an ılk fılmındekı palyoco hıkayesı vardıya onun gibi koptum yaa bu nedir la :lol:
PROF adlı arkadaşımada ayrıca katılıyorum
PROF adlı arkadaşımada ayrıca katılıyorum
achiwasha
IdeLqx
ztn ben yazmadmkıe alntıı
c",)
<|>
_/\_
♥(¯`v´¯)
.`·.¸.·´
.¸.·´.·´¨) ¸.·¨)
(¸.·´ (¸.·´ (¸.·¨¯`♥..
========ஜ۩۞۩ஜ========
tunc yazdı:
İsmet Ve Handan Mısır Çarsısında Tanışırlar ve Evlenirler Fakat Handan İsmetten Sıkılır ve İstirbahrat Subayı ile Kaçar Fakat Kaçmadan Önce LODOS Muhafızlarını Dünyaya Getirir ve Lodoslar İsmette Kalır Tam Tamına 30 üzeri Lodos Dooğurmuştur handan .)
ismetten Ayrıldığı Dönemde İse Arz Muhafızlarına Hamildir fakat Kendisi de bilmez ... İstihbarat subayı ile evlenirler Arz Muhafzlar doğar ... ve Büyür İsmet Tüm Oğullarını Toplayarak ve Destekçisi Jandarma aliyide alarak Kızlarının Olduğunu bilmediği Arz Muhafızlarına Karşı Bir Düşmanlık Hissi ve Kini Beslemişlerdir .) Ve Bir Gün E.ö de Gezinirken Arz ve lodoslar Karşılaşır Kıyamet kopar Mısır Çarşısındaki herkes Kaçar İsmet Handanı Yaralar ve Arzlar Büyük bir Savaş Kaybeder Ve Eminönü Meteor Ve adada Kendilerine Kale Se Sancak Yaparlar Ve Her Zaman Bir Düşmanlık Halindedirler
ALıntıdır
IdeLqx RepLqx
Çok kocaman atmışsın, akla ziyan yani
Yakında Bir Atcam Gm Sen Bile Şaşırcaksn
IdeLqx
c",)
<|>
_/\_
♥(¯`v´¯)
.`·.¸.·´
.¸.·´.·´¨) ¸.·¨)
(¸.·´ (¸.·´ (¸.·¨¯`♥..
========ஜ۩۞۩ஜ========
- Hellxsting
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Herşey Güzel Herşey Hoşta Bir KAdın Bir Doğurmaya Kaçtane Doğuruyor Arkadaş İt MAnimi Bu Hayal Gücünü Fazla Zorlama Bence 

Hellxsting
Ölü biri yalnız şunu bilir: Yaşamak ölmekten daha iyidir
IdeLqx
c",)
<|>
_/\_
♥(¯`v´¯)
.`·.¸.·´
.¸.·´.·´¨) ¸.·¨)
(¸.·´ (¸.·´ (¸.·¨¯`♥..
========ஜ۩۞۩ஜ========