Bir çok kişininde belirttiği gibi şu amden fiyatlarına biri dur demeli.. yöneticiler diyecekki oyun içi piyasaya mudahale edemeyiz Tamam belki edemeyebilirsiniz ki bu çok mantıklı ama en azından bi üst sınır belirlenebilir. Oyunda mavi topaz falan aldı başını gidiyor.Bu nedenle agop ta saf madenler beli bi fiyata satılıp üsr sınır belirlenmiş olur .Mesala mavi topaz 10m ye agop ta satılabilir böylece oyuncular 10m den fazlaya satamaz.
Aslında çok saçma bi düşünce bu şekilde oyun içi piyasaya mudahale fikri ama bazı oyuncuların bu derece açgözlü olması ve karşıdaki insanın o madene ihtiyacı olduğunu bilip bunu kullanmasını engellemek kanımca bu şekilde olabilir
maden maden maden...
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
maden maden maden...
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Re: maden maden maden...
madenlerin fiyatını belirlemek biz oyuncuların elinde o sunucudaki maden sayısı belirler yani ne kadar fazla maden cekerseniz fiyatlar okadar duser.
auril & DoubleLift
- Laz61
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Cihanı Hükümran
Kardeş yanlış anlama ama çok saçma bi konu açmışın eğer agopda 10m olursa millet zaten boşuna madende bekleme yapmaz
) ve madenler agopda satılırsa oyundaki iç ticaret alışveriş anlıcan piyasası ölü bi ikv olur çünkü herkes madenden para kazanıyo en azından geneli mavi topaza gelirse 3.5 saate çıkan bi saf maden bunun neyini soruosun qi:)))
- ottomanempire
- Cin Avcısı

- Sunucu: Anka
Düşüncene katılmıyorum. Bu işler böyle işte. Kimi zaman efsunlu eşyaların, kimi zaman klan karizmasının, kimi zaman madenlerin ( şuan olduğu gibi ) yüksek fiyatta olması normal bana kalırsa. Serbest piyasa. Aklını kullanıp bu işten karlı çıkmaya çalışacaksın. Bu fiyatlara bu madenleri alanlar olduğuna göre satanlarında bir suçu yok. Yinede düşüncene saygı duyuyorum.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
- leviathan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
belki uçuk bi düşünce olabilir ama..2 saatte bir mesela 10 tane veya 20 tane satılsın agopta bu sefer de orda kuyruk olur

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
bu maden konusunda tek çözüm var 2. 3.ül madenlerin cıkma sıklıgı arttırılmalıdır ama buda oyun dengesine aykırı olur.
Skytech
SkyTecHII
Suntech
SkyTecHII
Suntech