maden maden maden...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

maden maden maden...

Mesaj gönderen Refresh »

Bir çok kişininde belirttiği gibi şu amden fiyatlarına biri dur demeli.. yöneticiler diyecekki oyun içi piyasaya mudahale edemeyiz Tamam belki edemeyebilirsiniz ki bu çok mantıklı ama en azından bi üst sınır belirlenebilir. Oyunda mavi topaz falan aldı başını gidiyor.Bu nedenle agop ta saf madenler beli bi fiyata satılıp üsr sınır belirlenmiş olur .Mesala mavi topaz 10m ye agop ta satılabilir böylece oyuncular 10m den fazlaya satamaz.
Aslında çok saçma bi düşünce bu şekilde oyun içi piyasaya mudahale fikri ama bazı oyuncuların bu derece açgözlü olması ve karşıdaki insanın o madene ihtiyacı olduğunu bilip bunu kullanmasını engellemek kanımca bu şekilde olabilir
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: maden maden maden...

Mesaj gönderen Auril »

madenlerin fiyatını belirlemek biz oyuncuların elinde o sunucudaki maden sayısı belirler yani ne kadar fazla maden cekerseniz fiyatlar okadar duser.
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Laz61
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Cihanı Hükümran

Mesaj gönderen Laz61 »

Kardeş yanlış anlama ama çok saçma bi konu açmışın eğer agopda 10m olursa millet zaten boşuna madende bekleme yapmaz :)) ve madenler agopda satılırsa oyundaki iç ticaret alışveriş anlıcan piyasası ölü bi ikv olur çünkü herkes madenden para kazanıyo en azından geneli mavi topaza gelirse 3.5 saate çıkan bi saf maden bunun neyini soruosun qi:)))
Resim
[KUKLACI]

ADIBENDESAKLI

Belki Hiç Birşey Yolunda Gitmedi Ama Hiçbir Şey De Beni Yolumdan Etmedi!"
''Che Guevara''
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen ottomanempire »

Düşüncene katılmıyorum. Bu işler böyle işte. Kimi zaman efsunlu eşyaların, kimi zaman klan karizmasının, kimi zaman madenlerin ( şuan olduğu gibi ) yüksek fiyatta olması normal bana kalırsa. Serbest piyasa. Aklını kullanıp bu işten karlı çıkmaya çalışacaksın. Bu fiyatlara bu madenleri alanlar olduğuna göre satanlarında bir suçu yok. Yinede düşüncene saygı duyuyorum.

İyi forumlar.
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen leviathan »

belki uçuk bi düşünce olabilir ama..2 saatte bir mesela 10 tane veya 20 tane satılsın agopta bu sefer de orda kuyruk olur :D :D :D
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Kullanıcı avatarı
inkone
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen inkone »

bu maden konusunda tek çözüm var 2. 3.ül madenlerin cıkma sıklıgı arttırılmalıdır ama buda oyun dengesine aykırı olur.
Skytech
SkyTecHII
Suntech

“Genel Etkileşim” sayfasına dön