Yeni Bir Sunucu İcin el Ele

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Beyazxkatil
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Yeni Bir Sunucu İcin el Ele

Mesaj gönderen Beyazxkatil »

Merhabalar,

Öncelikle şunu belirtmek isterim bu konu hakkında bir adet sayfa acılmış zaten ama yetersiz olduğunu düşünüyorum...

eminim bu konu hakkında bana destek vericek cok kişi vardır...

Bu yeni acılıcak sunucuda herkez eşit durumda olucak kimsede para olmadığı icin mavi topaz 15m menekse elmas 30 40m olmucak... Acıkcası yeni sunucunun herşeyi düzene katıcağını düşünüyorum...

Lütfen Bu konuyla ilgilenin gmler...

ARKADAŞLAR SİZLERDENDE DESTEK İSTİYORUM BELKİ CİDDİYE ALIRLAR VE AÇARLAR ...
Yeni Bir Başlangıç

VvMrCraCkvV
Kullanıcı avatarı
kabusxpislickjj
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Yeni Bir Sunucu İcin el Ele

Mesaj gönderen kabusxpislickjj »

Bu yeni acılıcak sunucuda herkez eşit durumda olucak kimsede para olmadığı icin mavi topaz 15m menekse elmas 30 40m olmucak... Acıkcası yeni sunucunun herşeyi düzene katıcağını düşünüyorum... DİYOSUN

Anlamıyorum mavi topaz 3 veya 4 m olunca sorun olmuyoru yukselince hemn sorun oluyor . bole bos konulara hiç gerek yok bence adamlar o madene emek harcıyolar saatlerce başında durup cekiyolar bence daha fazla yukselmesi lazım 50 veya 40 m felan ...
PiSLiCk
Kullanıcı avatarı
Beyazxkatil
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Beyazxkatil »

Bu boş bir konu değil ben sadece maden icin demedim bu sunucu bir cok şeyi değiştiricek...

misal yeni arkadaş cevresi ;)

ayrıca o kadar meraklıysan git al 40 50m ye ;)
Yeni Bir Başlangıç

VvMrCraCkvV
Kullanıcı avatarı
IxMykonSxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IxMykonSxI »

Şimdi çok yeni arkadaş çevresi istiyorsan
Buyur başka sunucuya ucuz maden istiyorsan araştır sunucuları en ucuzunu buldun mu git hem arkadaşlarında olur bakarsın
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

kabusxpislickjj yazdı:Bu yeni acılıcak sunucuda herkez eşit durumda olucak kimsede para olmadığı icin mavi topaz 15m menekse elmas 30 40m olmucak... Acıkcası yeni sunucunun herşeyi düzene katıcağını düşünüyorum... DİYOSUN

Anlamıyorum mavi topaz 3 veya 4 m olunca sorun olmuyoru yukselince hemn sorun oluyor . bole bos konulara hiç gerek yok bence adamlar o madene emek harcıyolar saatlerce başında durup cekiyolar bence daha fazla yukselmesi lazım 50 veya 40 m felan ...
senin dediqine qöre, 2 saat madende oturan birisi 100m yapar. ama ben ejder üretmek istesem, bi çarın alabileceği paradan fazlasını kasmam lazım. mantıklı mı sence bu
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

o sunucuda mavı 4m olur ama sendede para olmaz para kasana kadar git 15 m kas al daha iyi :)
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
kabusxpislickjj
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kabusxpislickjj »

mitmet yazdı:
kabusxpislickjj yazdı:Bu yeni acılıcak sunucuda herkez eşit durumda olucak kimsede para olmadığı icin mavi topaz 15m menekse elmas 30 40m olmucak... Acıkcası yeni sunucunun herşeyi düzene katıcağını düşünüyorum... DİYOSUN

senin dediqine qöre, 2 saat madende oturan birisi 100m yapar. ama ben ejder üretmek istesem, bi çarın alabileceği paradan fazlasını kasmam lazım. mantıklı mı sence bu
2 saat madende oturan kişi 100m mi yapar ilginc :D
PiSLiCk
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

kabusxpislickjj yazdı:
mitmet yazdı:

2 saat madende oturan kişi 100m mi yapar ilginc :D
şanslıysan 2 saatte en az 2 tane mavi çekebilirsin. sen de 40-50m olsun diyorsun maviye. 50*2=100 :D
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

sancak ta 2 tane menekse elması ceksen ful yucelen set alırsın :D
auril & DoubleLift
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Oyuna kısa bir süre içinde kayda değer yenilikler getirildi. Bildiğiniz gibi oyun setup'ları CD ler içinde Türkiye'nin 4 bir yanına dağıtıldı. Bunlar ile beraber oyuna artan ilgi yeni sunucuların gelmesini sağlayabilir.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön