Merhabalar,
Öncelikle şunu belirtmek isterim bu konu hakkında bir adet sayfa acılmış zaten ama yetersiz olduğunu düşünüyorum...
eminim bu konu hakkında bana destek vericek cok kişi vardır...
Bu yeni acılıcak sunucuda herkez eşit durumda olucak kimsede para olmadığı icin mavi topaz 15m menekse elmas 30 40m olmucak... Acıkcası yeni sunucunun herşeyi düzene katıcağını düşünüyorum...
Lütfen Bu konuyla ilgilenin gmler...
ARKADAŞLAR SİZLERDENDE DESTEK İSTİYORUM BELKİ CİDDİYE ALIRLAR VE AÇARLAR ...
Yeni Bir Sunucu İcin el Ele
- Beyazxkatil
- Cin Avcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Yeni Bir Sunucu İcin el Ele
Yeni Bir Başlangıç
VvMrCraCkvV
VvMrCraCkvV
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı

Re: Yeni Bir Sunucu İcin el Ele
Bu yeni acılıcak sunucuda herkez eşit durumda olucak kimsede para olmadığı icin mavi topaz 15m menekse elmas 30 40m olmucak... Acıkcası yeni sunucunun herşeyi düzene katıcağını düşünüyorum... DİYOSUN
Anlamıyorum mavi topaz 3 veya 4 m olunca sorun olmuyoru yukselince hemn sorun oluyor . bole bos konulara hiç gerek yok bence adamlar o madene emek harcıyolar saatlerce başında durup cekiyolar bence daha fazla yukselmesi lazım 50 veya 40 m felan ...
Anlamıyorum mavi topaz 3 veya 4 m olunca sorun olmuyoru yukselince hemn sorun oluyor . bole bos konulara hiç gerek yok bence adamlar o madene emek harcıyolar saatlerce başında durup cekiyolar bence daha fazla yukselmesi lazım 50 veya 40 m felan ...
PiSLiCk
- Beyazxkatil
- Cin Avcısı

Bu boş bir konu değil ben sadece maden icin demedim bu sunucu bir cok şeyi değiştiricek...
misal yeni arkadaş cevresi
ayrıca o kadar meraklıysan git al 40 50m ye
misal yeni arkadaş cevresi
ayrıca o kadar meraklıysan git al 40 50m ye
Yeni Bir Başlangıç
VvMrCraCkvV
VvMrCraCkvV
- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı

Şimdi çok yeni arkadaş çevresi istiyorsan
Buyur başka sunucuya ucuz maden istiyorsan araştır sunucuları en ucuzunu buldun mu git hem arkadaşlarında olur bakarsın
Buyur başka sunucuya ucuz maden istiyorsan araştır sunucuları en ucuzunu buldun mu git hem arkadaşlarında olur bakarsın

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
senin dediqine qöre, 2 saat madende oturan birisi 100m yapar. ama ben ejder üretmek istesem, bi çarın alabileceği paradan fazlasını kasmam lazım. mantıklı mı sence bukabusxpislickjj yazdı:Bu yeni acılıcak sunucuda herkez eşit durumda olucak kimsede para olmadığı icin mavi topaz 15m menekse elmas 30 40m olmucak... Acıkcası yeni sunucunun herşeyi düzene katıcağını düşünüyorum... DİYOSUN
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
o sunucuda mavı 4m olur ama sendede para olmaz para kasana kadar git 15 m kas al daha iyi 
auril & DoubleLift
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı

2 saat madende oturan kişi 100m mi yapar ilgincmitmet yazdı:senin dediqine qöre, 2 saat madende oturan birisi 100m yapar. ama ben ejder üretmek istesem, bi çarın alabileceği paradan fazlasını kasmam lazım. mantıklı mı sence bukabusxpislickjj yazdı:Bu yeni acılıcak sunucuda herkez eşit durumda olucak kimsede para olmadığı icin mavi topaz 15m menekse elmas 30 40m olmucak... Acıkcası yeni sunucunun herşeyi düzene katıcağını düşünüyorum... DİYOSUN
PiSLiCk
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
şanslıysan 2 saatte en az 2 tane mavi çekebilirsin. sen de 40-50m olsun diyorsun maviye. 50*2=100kabusxpislickjj yazdı:2 saat madende oturan kişi 100m mi yapar ilgincmitmet yazdı:senin dediqine qöre, 2 saat madende oturan birisi 100m yapar. ama ben ejder üretmek istesem, bi çarın alabileceği paradan fazlasını kasmam lazım. mantıklı mı sence bukabusxpislickjj yazdı:Bu yeni acılıcak sunucuda herkez eşit durumda olucak kimsede para olmadığı icin mavi topaz 15m menekse elmas 30 40m olmucak... Acıkcası yeni sunucunun herşeyi düzene katıcağını düşünüyorum... DİYOSUN
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
sancak ta 2 tane menekse elması ceksen ful yucelen set alırsın 
auril & DoubleLift
Oyuna kısa bir süre içinde kayda değer yenilikler getirildi. Bildiğiniz gibi oyun setup'ları CD ler içinde Türkiye'nin 4 bir yanına dağıtıldı. Bunlar ile beraber oyuna artan ilgi yeni sunucuların gelmesini sağlayabilir.