Selamlar arkadaşlar
Düşüncelerinizi merak ettigim bir konu.
Sahaserler hakkında biliyorum cok gec olmuş bir konu düzeltilecegini düsündüm fakat olmadı neyse konumuza gelelim.
Söyle bir göz atalım ejder asa ilk ele alınacak sahaser büyüler icin mükemmel bir silah gercekten sahaser bundan daha iyisi şamda kayısı olmalı Ejder asadan memnun kalmayan büyücü varmı acaba
İkincisi ecel getiren yiyorsa savascı kullanmasında görim 39 lvl zamanındaki eski arkadaslar hermen sermen kütügn sahaserli hali nerdeyse memnun kalmayan savascı daha ucmus bisi istiyor olabilir
Üçüncü latif sekli karizması durusu yeter hatta gayet kaliteli fakat bir kac eksigi düzeltilmeli hasar bakımından biraz artırılsa mükemmel ötesi olucak.
Gel gelelim biz sifalar sahaser diye yutturdukları ashabı keyfe evet sahaser öyle özellikleri varki kıyaslanamaz sifacıda büyü kritigin veya zırhın bir önemi yoktur ki önemli olan zehir hasarı hem sifacı büyü zehir veya büyü asit kullanması sacma ondan sadece büyü sifa özelligi vermisler .
Simdi coğu kişi soruyordur madem güzel degil neden ürettin acıklama yapalım ben ashabı keyfi 2 itemli görüyorum büyü sifa ve kudret ayrıca ben her zaman en yüksegi hedefledim ve bu da gerekliydi ama sorarım size Ecel Getiren, Latif, Ejder Asa ile Ashabı keyfi aynı kefene koyup nasıl sahaser diyebiliyoruz
Vallah'a mehmetcim benim dilime şaheser olarak sadece ejder asa geliyor senin açıklamana katılmamak elde değil
İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!! New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
39 zamanı kütük yaran. Full alman set. Büyücüye depar bas tek vuruş yap. Ekran şöyle bir sallansın. KRİTİK !
Olmadı kurt mağarasına geç.Önüne gelen yaratığa tek at. KRİTİK !
Sivri ada.. Kemik kafalar etrafında çember oluşturmuşş. Her birine tek vuruş. KRİTİK !
Kütük yaran.. İkv nin gelmiş geçmiş en önemli şaheseri benim fikrim. Tabiki 39 level zamanında. Tabiki yaratıkların zırh değerleri ile zırt pırt oynanmadığı zamanda..
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
nabuforum yazdı:39 zamanı kütük yaran. Full alman set. Büyücüye depar bas tek vuruş yap. Ekran şöyle bir sallansın. KRİTİK !
Olmadı kurt mağarasına geç.Önüne gelen yaratığa tek at. KRİTİK !
Sivri ada.. Kemik kafalar etrafında çember oluşturmuşş. Her birine tek vuruş. KRİTİK !
Kütük yaran.. İkv nin gelmiş geçmiş en önemli şaheseri benim fikrim. Tabiki 39 level zamanında. Tabiki yaratıkların zırh değerleri ile zırt pırt oynanmadığı zamanda..
MkaKoMuTaN by IIxKıBRıSLıxII Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
Allah aşkına saçmalamayın..Şu konuyu bir savaşçı açsa anlarım da şifacıya ne oluyor..Size sadece şunu söyleyim o elinizdeki beğenmediğiniz ashab olmasa , o kudretiniz 20 şer yenilenmese , grup bölgelerinde yerinize savaşçı alırlardı..
Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!