Yanlışlıkla silinen yok olan şahaserler ve nadıdıler hak.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
horozgarasi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Yanlışlıkla silinen yok olan şahaserler ve nadıdıler hak.

Mesaj gönderen horozgarasi »

Yeni Destek 1! Sahip olduğunuz transfer edilemeyen ve diğer eşyalara oranla elde edilmesi oldukça zor olan şaheser ve nadide eşyalarınız her hangi bir şekilde isteğiniz dışında çantanızdan kaybolduğunda, talep edeceğimiz bilgileri sağlamanız şartı ile size geri iade edeceğiz.
Arkadaşlar bu şaher geri iade edılme hizmeti hala devam ediyormu bi bilgisi olan varmı?
Benimde basıma geldı yanlıslıkla[Azat Efendi icadı Cevriye Sultan Modelı İpekli Ayakkabı] (nadide) yanlslıkla yere attım e-mailimi attım ama hala ne olumlu nede olumsuz bir yanıt alamadm bılgisi olan varsa lutfen cevap yazsın.
Horozgarası Drowxblackcock Şeyhxcopy
Kullanıcı avatarı
horozgarasi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Yanlışlıkla silinen yok olan şahaserler ve nadıdıler hak.

bu yolla geri alanlar var Akrepkrall bi iki sahaserini geri almıs bi kac gun once aldıgına daır gelen maılın fotosu koymustu.
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

Lathander yazdı:İlk mesajda belirtildiği üzere test aşamasında olan bir destek işlemi. Sizlerden gelen talepleri işleyerek doğru ve kaliteli bir destek sağlayabilir miyiz test edeceğiz. Eğer yeteri performansı gösterebilirsek devam edeceğiz.

Bu testi biz kendimizde yapabilirdik. Oldukça basit bir senaryo zaten. Fakat sizlerle test ederek hem daha gerçekçi olmasını istedik, hem de bu test sürecinin oyuncularımıza da fayda sağlamasını arzuladık.

Bu gün itibari ile başvurular sonlanmıştır. Elimizdeki başvurular 15.09.2010 Çarşamba tarihinden itibaren kontrol edilmeye başlanacaktır.

Katılımınız için teşekkür ederiz.

NOT: Test sürecinin neticesi hakkında, yani bu desteğin devam edip etmeyeceği hakkında, bu konuda bilgi verilecektir.
hak. :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
horozgarasi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Yanı benim ayakkabı cope gıttı öyle mi ? :(
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

horozgarasi yazdı:Yanı benim ayakkabı cope gıttı öyle mi ? :(
malesef
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Jarule yazdı:benim ashabı kehf gitti 1 hafta olacak daha cevap namına bişey yok kullanıcı hatası der kaparlar konuyu
Asab-ı kehf silinemez veya yok edilemez bilginize. ;)
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

Jarule yazdı:benim ashabı kehf gitti 1 hafta olacak daha cevap namına bişey yok kullanıcı hatası der kaparlar konuyu

Samsunluxjarule sen hayatında ashabmı qördn xD
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
bLacK23
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen bLacK23 »

Yöneticiler Her Zaman Oyuncuları Bilgilendirirdi Şimdi Onuda Yapmıyolar :S
Persiian
Kullanıcı avatarı
Beykent
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Mehabet Eizze Vakanivisa

Mesaj gönderen Beykent »

Jarule yazdı:Samsunluxjarule sen hayatında ashabmı qördn xD

Eminönü Server Hastamıxwaaa Git Herkese Sor Dier 2 Çarım Bişimixwaaa Savaşçı Beykent Adlı Çarımda Büyücü Hepsinde Şaheser Silah Zırh Ve Takı Var Eminönüne Gidin Herkese Sorun İtemleri Nasıl Diye

Sa arkadasLar Oncelıkle bu foruma hıc bir paylaşımım ve hiç bir baglantım bulunmamaktadır..ama goruyorum ki birileri beni oyunda taklit ettiği gibi forumda da taklit edmeyi sürdürüyor..Böylesi haddini bilmez ukala ve cocuksu dusunen kişiliksizlere boyun egmeyın.... Jarule isimli arkadasımız sanırım oyunda taklitcilikden başka bişe düşünmemektedir...Soyledıqı karekterler benım fakat Kendi karekteri gibi konusmalar yapıyor bunu bizzat Gm Noccomment Ve Dev Nerul ' bey e aktarıcam bu konusmayı yapan hakkında gerekli ceza - i işlem uygulanması için ugrasacaqım..Kusura bakmayın fakat boylesi taklitcilere Meyin vermeyin arkadaslar...Saygılar....
ノ丂イム刀乃uレ ズリムᄊ乇イ √ムズイノ

Resim Hakan BULUÇ
Kullanıcı avatarı
SAVASsanati
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SAVASsanati »

Eminönü Server Hastamıxwaaa Git Herkese Sor Dier 2 Çarım Bişimixwaaa Savaşçı Beykent Adlı Çarımda Büyücü Hepsinde Şaheser Silah Zırh Ve Takı Var Eminönüne Gidin Herkese Sorun İtemleri Nasıl Diye

merhabalar öncelik ile...

Beykent isimli arkadaşı çok yakından tanırım oyunda olsun ve Reelde olsun sürekli diyalogum vardır..

yukarda ismi geçen " Jarule " adlı şahıs taklitçinin tekidir...

uzaktan yada yakından Beykent ile bir ilgisi bulunmamaktadır.

Gerçi Beykent gereken cvp ı vermiş ;)
Beykent yazdı:

Sa arkadasLar Oncelıkle bu foruma hıc bir paylaşımım ve hiç bir baglantım bulunmamaktadır..ama goruyorum ki birileri beni oyunda taklit ettiği gibi forumda da taklit edmeyi sürdürüyor..Böylesi haddini bilmez ukala ve cocuksu dusunen kişiliksizlere boyun egmeyın.... Jarule isimli arkadasımız sanırım oyunda taklitcilikden başka bişe düşünmemektedir...Soyledıqı karekterler benım fakat Kendi karekteri gibi konusmalar yapıyor bunu bizzat Gm Noccomment Ve Dev Nerul ' bey e aktarıcam bu konusmayı yapan hakkında gerekli ceza - i işlem uygulanması için ugrasacaqım..Kusura bakmayın fakat boylesi taklitcilere Meyin vermeyin arkadaslar...Saygılar....

Bize düşen böyle taklitçilere çakmalara fırsat vermemektir.. iyi forumlar.
SAVAŞsanatı
LODOS

RaKiBiNi ÇöZMeK SaVaŞı KaZaNMaK DeMeKTiR

“Genel Sohbet” sayfasına dön